../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif
קצת בכללי שם: אורין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.58 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח בכור בת כמה את נראית: בגיל שלי..14 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ברור שאין שפות: אנגלית , ספרדית , וכמובן עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין דבר כזה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..בתל אביב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אז למה שאני ירצה..
את/ה אוהבת רכבות הרים: אממ.. אף פעם אל הייתי בלונה פארק..חח
את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא עניין שלי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: מלא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת.. אולי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 5 אותיות: אורין ממתק: אממ.. יש מלא..אממ.. במבה..צ'יטוס גבינה סרט מצויר: פו הדוב, בילבי, טוטלי ספייס, מרי קייט ואשלי בפעולה, בנות הפווארפאף, טום וג'רי קורנפלקס: קינמונים, כריות, נסקוויק מסטיק: תות בננה, מנגו אפרסק, בננה, דובדבן, תות, תפוח צבע: תכלת, טורקיז... יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון , שני חורף\קיץ: גם וגם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אף אחד שלח לך מכתב: אף אחד..חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אמ.. לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי לאף אחד.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? מלא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אשמור את ליבי, כמה אהבה, גליה, because of you, beep אוכל אהוב: פסטה ושניצל תוכנית אהובה: רולבוגאן ספורט אהוב: מחניים תחביב: לעסוק בגרפיקה, לשחק, להופיע, זמר/זמרת/להקה אהובים: הגיים בויז!! , הראל מויאל, נינט טייב, שאקירה, בריטני, עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:27 תפוח או בננה? אממ.. בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתעמםם..חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מ-א-ו-ד רעש אחרון ששמעת? מכונת כביסה, ציפורים (באותו זמן) ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מותק2 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדםםםםםםם
קצת בכללי שם: אורין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.58 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח בכור בת כמה את נראית: בגיל שלי..14 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ברור שאין שפות: אנגלית , ספרדית , וכמובן עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין דבר כזה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..בתל אביב