שאלוןןןןןןןן

0rin

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

קצת בכללי שם: אורין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.58 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח בכור בת כמה את נראית: בגיל שלי..14 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ברור שאין שפות: אנגלית , ספרדית , וכמובן עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין דבר כזה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..בתל אביב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אז למה שאני ירצה..
את/ה אוהבת רכבות הרים: אממ.. אף פעם אל הייתי בלונה פארק..חח
את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא עניין שלי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: מלא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת.. אולי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 5 אותיות: אורין ממתק: אממ.. יש מלא..אממ.. במבה..צ'יטוס גבינה סרט מצויר: פו הדוב, בילבי, טוטלי ספייס, מרי קייט ואשלי בפעולה, בנות הפווארפאף, טום וג'רי קורנפלקס: קינמונים, כריות, נסקוויק מסטיק: תות בננה, מנגו אפרסק, בננה, דובדבן, תות, תפוח צבע: תכלת, טורקיז... יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון , שני חורף\קיץ: גם וגם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אף אחד שלח לך מכתב: אף אחד..חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אמ.. לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי לאף אחד.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? מלא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אשמור את ליבי, כמה אהבה, גליה, because of you, beep אוכל אהוב: פסטה ושניצל תוכנית אהובה: רולבוגאן ספורט אהוב: מחניים תחביב: לעסוק בגרפיקה, לשחק, להופיע, זמר/זמרת/להקה אהובים: הגיים בויז!! , הראל מויאל, נינט טייב, שאקירה, בריטני, עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:27 תפוח או בננה? אממ.. בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתעמםם..חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מ-א-ו-ד רעש אחרון ששמעת? מכונת כביסה, ציפורים (באותו זמן) ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מותק2 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדםםםםםםם

OoנויoO

New member
ואווווו מאוד מאוד קצר חחח עונה.....

לא חייב לענות על הכל לקחתי את זה מאיזה פורום... קצת בכללי שם:נוי פירסינג: אוזניים קעקועים: אין גובה: 1.61 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח קטן בת כמה את נראית: כיתה ז' משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין חחח שפות: עברית אנגלית וספרדית קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים ושיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כל מיני חחחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: מממ כן את/ה אוהבת רכבות הרים:לא חברה טובה שלהן חחח את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא מצליח להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה בראש שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיעשו מה בראש שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ממממ שרבנו.. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מי סופר?! נשבר לך הלב: לא נשבר [חמסה חמסה שום בצל לימון פטרוזיליה קישוא] שברת לבבות: לכו תדעו השם שלך הופיע בעיתון: מלא חחח גם תמונה
אבל פעם התחרטת על דברים שעשית:ה=מ=ו=ן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: ממממ קראנץ' מסטיק: זום צבע: תכלת יום בשבוע: רביעי ושבת היום הכי לא מועדף: שלישי וחמישי תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב דיסקמן+דיסקים ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי ראה אותך בוכה: מממממממממ ההורים שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אפחד חחחחח שלח לך מכתב:חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?חחחח כן לא בהרבה רק כמה אהבה ממבט ראשון?כן מאוד חיים שאחרי המוות?מממממ לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא כל כך האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?יאפ
הופעת בציבור בפיג'מה?לא חחחח בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן חחחח נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? ממש ל=א דברים אהובים שיר אהוב:יש מלא אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:הרבה ספורט אהוב:שחייה תחביב:לשיר לרקוד לשמוע מוזיקה מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:הבויז וקלי קלארקסון עיתון אהוב:ראש 1 ולאישה חחח
וסתם מה השעה עכשיו? 14:40 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא הודעות בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה תה משועמם/ת?די חחח רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת?חחחח לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כמה אהבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אביחי

אדרררר

New member
עונההההההההההההההההההה../images/Emo13.gif

שם: אדר אזולאי פירסינג: יש עגיל באף קעקועים: איןןן גובה: 1.70 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: אומרים לי 17+ חחחח :] משקפיים? אין לי.. גשר? בקרובבב מאוד מוציאים לי אותווו. עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית וערבית בערךךך הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ביופי? עיניים ושפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שלמה עם עצמי :] האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאאאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה לא משנה.. להרוג אנשים: נגדדדד עישון אצל בני עשרה: מי שרוצה לעשן שיעשן אני לא מעשנתתת.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נ ג ד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם זה מה שהם רוצים בכיףף.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אכן אי פעם שיקרת: דההההה מי לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא יודעת אם הייתי מאוהבתתת..אבל היה משהו חזק חזק פעם אחת נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת כמה פעמים אבל הוא הופיע התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת על דברים שאני עושה הכל לטובה :] דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבהההה ממתק: כל סוגי השוקולדיםםם למיניהם סרט מצויר: ארתוררררר קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: כחול ותכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון כי אני חוזרת ממש מאוחר מהבצפר תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: קיץ בחדר: התמונות של הבויז =) וכל הדובוננננים שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: לא משנה חחחח צעק עליך: לאאאא זוכרת שלח לך מכתב: חברה שלי מחו"ל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אממממ בואו נגיד שאני לא לוקחת סיכון אם אני רואה חתול שחור אני לא עוברת מאיפה שהוא עבר.. אהבה ממבט ראשון? מאמינה מאוד חיים שאחרי המוות? ברור שמאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חחח אני מודעת לכל מה שקורה אבל זאת לא האמונה שלליי!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח נראה לי בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? בטח חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל השירים של הבויז :] ביקוז אופ יו,היר וידאוט יו,בוא,אהבה קצרה ועוד המוןןןןןן אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: ילדות רעות והאלופה ספורט אהוב: שחייה תחביב: לרקוד לשירר לצאתתת..להיות עם חברות חבריםם :] י-ם.. זמר/זמרת/להקה אהובים: הגיים בויז כמובןןן! סלין דיון מאיה בוסקילה הראל מויאל עברי לידר קלי קלרקסון אבריל לאבין גרין דיי ועוד הרבה הרבה אבל הגיים בויז הכייייי עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? נראה לי רבע לשלוש תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכתבבב איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי מקודם קמתיייי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? טלפון ריח האחרון שהרחת? אין לי מושג איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של כמה אהבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ל-ג-י-י-ם ב-ו-י-ז

עונהה

קצת בכללי שם: טלללל פירסינג: איככככ קעקועים:כנ"ל גובה:1.55 נראלי מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד מעצבןן בת כמה את נראית:בת 12 וחצי משום מה משקפיים? לא גשר? עוד לא אבל אני מתחילה החודש עבר פלילי: כהה בטחח שפות:עברית,ספרדית,אנגלית וכ'ו...סתם סתם הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כלוםםםםםםם הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכללללללל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה על הבויזזזז את/ה רוצה לגור במקום אחר:כהה העיר שלי מעצבנת אין בה שום הופעה של הבויז!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כה.... את/ה רוצה עוד פירסינג:חס וחלילה את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ממש את/ה הייתם בחו"ל:לא...אוףףף בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מה אכפת לי להרוג אנשים:בעדד!!!סתאםםם נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדדדד זה מגעיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחלילה אפשר לעשות תאונה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכיף מה אני יגיד להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כה....על חברהה אי פעם בכית על בן: כה...סיפור עצוב.. אי פעם שיקרת: כהההה אי פעם נעצרת: לא....מה אני בת 50?? כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נראלי נשבר לך הלב:כההה...איי איי איי אהבה שברת לבבות:לא'דעת.... השם שלך הופיע בעיתון:אולי בעיתון בצפר של סוף שנה התחרטת על דברים שעשית:הרבה דברים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:בויז...חעחיעי ממתק:אמממ.....קליק כריות נראלי סרט מצויר:מדגסקר קורנפלקס:כריות וקוקומן מסטיק: אורביט ירוק צבע: תכלת וורוד יום בשבוע: שישייי היום הכי לא מועדף:שלישי יש לי בבצפר 3 שעות חשבון ביום אחד...בעעעעע תכשיט:עגילים.. חורף\קיץ:בארורר שקיץ דהההההה בחדר: אהה??!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אנייי ראה אותך בוכה:חברה שלי הלכת איתו לסרט:שתי חברות שיליי צעק עליך:אח שליי שלח לך מכתב:אמממ.....לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?קצתתתת אהבה ממבט ראשון?ברורררררר חיים שאחרי המוות?כן.... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא אבל תמיד יש אווירה מפחידה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברורררר הופעת בציבור בפיג'מה?לאא מה אני מעבולה? בכית בסרט?אוליי היית על במה? כההה חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?חחח בטחחח הקפיצו אותך כיתה?לא....חעחעחע (שרית מזכיר לך משו?) רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:כמה אהבה והשיר "ואת" של סקעת אוכל אהוב:קוסקוס,פיצה,מקדונלדס או איך שלא כותבים את זה תוכנית אהובה:רולאבוגן ספורט אהוב:לא אוהבת ספורט תחביב: להיות על המחשבב ולרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:הבויזזז שלנווו עיתון אהוב:ראש 1..כי הבויז תמיד נופיעים שם.. וסתם מה השעה עכשיו? ארבע תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להיות קצת בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כה מאוד רעש אחרון ששמעת? הטרקטורים שחופרים לנו ליד הבניין ריח האחרון שהרחת?של האורז של אמא שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כמה אהבה ולעוף והזדמנו שניה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?כההה לאדוששש

נצלשש >> בנות אני רוצה להבין משהו

הרגע קיבלתי מסר אישי טוב בטח כולכם קיבלתם מזאת שעושה את תחרות " מלכת הגיים בויז " עכשיו המקום הראשון פגישה איתם מקום שני : דיבור בפלאפון עם 4 מהם ומקום שלישי : דיברו אם 2 מהם בפלא אז אני רוצה להבין מזה הבולשיטטטטטטט הזהההה רגע שאני יבין מה היא אימא שלהם שהיא כבר קובעת .. אם כן תסבירו לי אולי מזה השטויות האלו איך היא עובדת אל בנות פה ואתם אוכלות את זה.. עלקק פגישה איתם בגלל משחק אוקי אז אני בריטני ספירס נו באמת

2lital2

New member
עונה..אבלל מצחיקק חחח שווהה לקרוא..

שם: ליטל פירסינג: אין.. קעקועים: אין גובה: 1.68 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות(קרציווווווווותת) בת כמה את נראית: 14 משקפיים? לאא גשר? כןן בעעעעעעעעעעעעעעע שנההבאהה אני מוציאהה חחחחחחחח כייףף.. עבר פלילי: לא שפות:פרסית אנגלית עיברית חחחחחחח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניםם הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?ברכיים..חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןןן על אושרוושש.!!! את/ה רוצה לגור במקום אחר: עם אושרוושש.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אה.? את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא את/ה אוהבת רכבות הרים:אממממממאללהה.. את/ה הייתם בחו"ל:לאא. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעדד להרוג אנשים: תלויי חחחח סתםם וחס וחלילה... עישון אצל בני עשרה: בעדד מה אכפת ליי חחחח נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגדד איכככככסס האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לאא אי פעם בכית על בן: לאאא אי פעם שיקרת: לההההההההההההה מי לא משקרר חחח.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמייםם...1 ילד מכיתה(הייתיי) 2. עכשיו באושרווש..!! נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: הרבה.. התחרטת על דברים שעשית:לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א=ה=ב=ה ממתק: שוקולדדד יאממממייי סרט מצויר: במבי... קורנפלקס: כריות יאמממממממממממממייי מסטיק: חריף.. צבע: ורודד יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: טבעתת(נישואים) חחח חורף\קיץ: קיץץץץץץץ בחדר: עםם אושרושש האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אףף אחחדד.. ראה אותך בוכה: אממאא.. הלכת איתו לסרט:לא הייהה.. צעק עליך: חחחח מי שהצעעק עליי אני ישבורר אותוו..!! שלח לך מכתב: לא היה... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן.., אממ חתולה שחורה טפו טפו טפו. מראה שבורהה..7 שנים רעוותת.. יאבבבבבבבהה.. אהבה ממבט ראשון? ברורר מה שקרה לי עם אושרייייי חיים שאחרי המוות?אממאללהה... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאאאאאאאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי לאףף אחדד חוץץ מלאושרוושש במכתבב ששלחתי לו חחח הופעת בציבור בפיג'מה? לאאא בכית בסרט? כןן.. היית על במה? כןן...מסיבת סיום בכיתה ח' לפני שנתיים וחצי... חשבת שאת\ה הולך למות? כןןן... בטיול השנתי שהיה לנוו טיפסנו על הריםם אממאא.. נכשלת במקצוע? חחחחח לא במקצועע במקצועווווות.. הורידו אותך כיתה? לאא הקפיצו אותך כיתה?לאא רצית להיות המין השני? לאא דברים אהובים שיר אהוב: "כמה אהבה" אוכל אהוב: פיצצצצצצצהה תוכנית אהובה: כנגד כל הסיכוים..(ויוה..) ספורט אהוב:איןןןןן תחביב: להיותת בפורוםם... הרישמי.. זמר/זמרת/להקה אהובים:הגיים בויזזזזזזז עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:33 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביבב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? ציפססס... תיכון או אוניברסיטה? תיכוןן אתה משועמם/ת?מאודדדדד רעש אחרון ששמעת? אחותיי צועקקתת שראתהה את חצי הקליפפ של סקעעתת בערווץ1... ריח האחרון שהרחת? אחותי הפליצצהה חחחחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין פלאא.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? א=ו=ש=ר=וש..!!

עונההה

שם: לטם חמי פירסינג: כן באף קעקועים: לא גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: 13 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות:עיברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?תכונה : חברותית משו בגוף: פה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שונאת בגוף אף והכונות כמו שאני אוהבת האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 5 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון:6 התחרטת על דברים שעשית:6 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: מסטיק סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: טריקס מסטיק: בזוקה צבע: ורוד יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שילישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: הכל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב:חבר שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כןהרבה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:גליה אוכל אהוב:אני שונאת שקששוקה וכל השאר אוהבת תוכנית אהובה:האלופה . ילדות רעות ספורט אהוב:מחניים תחביב:יש לי המון זמר/זמרת/להקה אהובים:הגיים בויז בנחמין רוחס שירי מימון עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:35 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?חביתה תיכון או אוניברסיטה? אוניבירסיטה אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?צעקה ריח האחרון שהרחת?פיצה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הגיים בויז מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?חבר שלי

hyhy2

New member
עונההההה =]

קצת בכללי שם: מורש פירסינג: איןן רוצה באוזן חחח אבל פוחדתתתת קעקועים:לא גובה: 1.55 מידת נעליים: 38-39.. בין לביןןן לפעמים זה לפעמים זה צבע שיער: שטנייי =] אחים/אחיות: 2 אחיםם!! בת כמה את נראית: חחח כמו גילי 13!!! :)) משקפיים? כה... :) גשר? נעע עבר פלילי: יאוו אני פושעת חבל לכן על הזמן חחח סתם סתם.. =] שפות:אנגלית רוסית עברית ערבית ספרדיתתת>>סתאםםםם עבריתתתת !!וקצת אנגלית! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכלללל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אמממ קצת חוסר ביטחון ופחדיםםם האם... את/ה דלוקה על מישהו:ברוררררר דלוקה זה לא מילההה חחחח את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני רוצה באוזן את/ה אוהבת רכבות הרים:חחחח לאא את/ה הייתם בחו"ל:ברוררר.. :)) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לאא אי פעם בכית על בן: לאא אי פעם שיקרת: כהה אי פעם נעצרת: חחח לאא... כמה פעמים... היית מאוהבת:3 נשבר לך הלב:כהה שברת לבבות:כהה השם שלך הופיע בעיתון:נעע התחרטת על דברים שעשית:כהה הרבה =] דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אממ אהבה אולי חחח.. =/ ממתק:אגוזייייייי=>>ה-ממתק!! בה' הידיעהה חחחח סרט מצויר:אמממ לאדעתתת אולי במביי חחח או דמבוו לא זוכרתתת קורנפלקס:עוגיי :)) מסטיק: ZOOM יאמיייייייי =P צבע: כל הצבעיםםם יום בשבוע: שבתתתת =] היום הכי לא מועדף: ראשוןןן =[ תכשיט: אממ שרשרתתת חורף\קיץ: קיץץ לייק דההההה =P בחדר: הציורים שליי והפוסטרים של סקעתושש הכוסוןןןן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אנייי =] ראה אותך בוכה: אבא שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמממ אח שלי שלח לך מכתב: אפחדד חחח =/ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כהה חתול שחור-מביא מזל רעע צריך לירוק 5 פעמיםם!!נראה ליי חחח אהבה ממבט ראשון?כהה חיים שאחרי המוות?לאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאאא... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברוררר הופעת בציבור בפיג'מה?כהה נראה לכםםם משעמם לי בחיים עד כדי כך?! בכית בסרט? לא היית על במה?לא חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כהה... טכנולוגיה 50 מדעים 44 חחחחחחח מה לעשות מקצועות מחורבנים שאנ'לא טובהה בהםםםם =[ סתםם מקצועות בשביל מה הקימו אותם?!?!? הורידו אותך כיתה?כהה רק אותייי הקפיצו אותך כיתה?עדיין לאא =] רצית להיות המין השני? חחחח למה נראה לכם!? נקבה=>ה-מין השולטטטטט!!! דברים אהובים שיר אהוב:מלאאאא אני אכתוב אחד:לאן שלא תלכי של שירי מיימון אוכל אהוב:פירה ושניצל תוכנית אהובה:השמינייה=>סדרה שולטתתתתת!! ספורט אהוב:שחייה!! תחביב:ציוררר בעיקררר זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל סקעת שירי מיימון שרית חדד מירי מסיקהה ועוד פולללללל =] עיתון אהוב:אממ ידיעות אחרונות.... וסתם מה השעה עכשיו?20:20 תפוח או בננה?תפוחחחח ברוררר כחול או אדום?אממ לאדעתתת נראה לי אדום חחח סתיו או אביב?אביב... מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשחק במחשבב ולראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ פיתה עם שווארמהה צ'יפס חומוס וסלטט יאמיייי =P תיכון או אוניברסיטה? תיכוןןן אתה משועמם/ת?לאאא =/ רעש אחרון ששמעת? אממ של קרובת משפחתי ((תינוקת)) בוכה.. =[ ריח האחרון שהרחת? בושםםם =] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ כמה אהבה של הגיים בויזז שיר מהמםם!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חחחחח המשפחה והמחנכת שילייי אולי זה ישמע מוזרר או לאדעת מהה אבל אני מתה עלייהההההההה היא כ"כ מושלמתתתתתתת שאין עלייהההה היא חשובה לי כמו החברות שלי והמשפחה שלייי =]

הכי עונההה

קצת בכללי שם: ספירית וייס פירסינג: 3 חורים באוזניים אם זה נחשבב קעקועים: נמנמ לאא גובה: מטר חמישים וארבע מידת נעליים: 38, 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת קטנטנהה בת כמה את נראית: מאיפה לי?! ארבעה עשרה!? משקפיים? יש לצערי הרבבב גשר? לאאאאא עבר פלילי: דאבלל לאאא שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ חברותיתת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רכושניתת האם... את/ה דלוקה על מישהו: בטחחחחחח את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים כה ולפעמים ממש לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לאא את/ה רוצה עוד פירסינג: כההההההההה=[> באפפפ את/ה אוהבת רכבות הרים: לא הכי את/ה הייתם בחו"ל: כה הרבה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נ ג ד עישון אצל בני עשרה: נ ג ד נסיעה במכונית אחרי ששתית: דאבל נגדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן לצערי אי פעם שיקרת: נמנמ כה חעחע אי פעם נעצרת: לאאא כמה פעמים... היית מאוהבת: פיפפפפ הפסקתי לספוררר נשבר לך הלב: אמממ שלוש ארבע שברת לבבות: נראה לי פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: נראה פעם אחת?! התחרטת על דברים שעשית: אמממ הרבההה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א ה ב ה ממתק: מרשמלוווו סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: שוגייי ולא בריבועע מסטיק: ב ז ו ק ה א ב ט י ח ו מ ל ו ן צבע: ורודד יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון, שני, שלישי, חמישי תכשיט: הצמיד שלי שקיבלתי כשנולדתי מסבתא שלי חורף\קיץ: חורפפ בחדר: המחשבבבב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמממ השיכבה שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, נעל הפוכה, אהבה ממבט ראשון? בטחחח חיים שאחרי המוות? לאאאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמממ לפעמים , זה תלוי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטחחחח לחבר שלי לשעבררר הופעת בציבור בפיג'מה? כן אבל זה לא היה בדיוק פיג'מה סתם טרנינג כזה לשינה בכית בסרט? אמממ כה בטיטאניק היית על במה? המוןןןןןןןןן חשבת שאת\ה הולך למות? כן כשהייתי מאושפזת בגלל שהייתה לי דלקת בכרום המוח נכשלת במקצוע? כן בהנדסה כי המורה דפקההה הורידו אותך כיתה? לאאא הקפיצו אותך כיתה? לאאא רצית להיות המין השני? ממש ממש לאאא דברים אהובים שיר אהוב: כמה אהבה, אא"ל, שמחה, גליה, הזדמנות שניה, אוכל אהוב: סיניייי ושל סבתאאא תוכנית אהובה: זואי 101 ספורט אהוב: אממ לרקוד זה ספורט אז.. לרקוד ואם לא אזזז כדורעף תחביב: מחשב לשמוע שירים של הגיים בויזזזז זמר/זמרת/להקה אהובים: ג י י ם ב ו י ז ו י מ ו ת ו ה ק נ א י ם ! עיתון אהוב: אממ ראש אחד ומעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? אמממ 20:57 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ לסדר ת'כביסה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ עוד שניה ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? די.. רעש אחרון ששמעת? אמממ אחותי צורחת ריח האחרון שהרחת? הטוסט שלי שנשרפ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ אשמור את ליבי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמממ רועיקושששש ואלעד מנשששש אמממ היה חמדמד לפחות העביר ת'זמן...

../images/Emo40.gifעונה../images/Emo40.gif

טוב קודם כל טוב שהשאלון הזה קצררר..חח סתם.. קצת בכללי שם: לירון פירסינג: אין קעקועים:אין גובה:1.50 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום אחים/אחיות:ארבע אחים ואני אחות יחידה ... :( בת כמה את נראית:אין לי מושגג כולם קולעים בדיוק לגיל שלי .. משקפיים? היה לי כשהיתי קטנה אבל אין ליי .... גשר?בחייםם לאא ... עבר פלילי:בחיים לאא .. שפות:אנגלית עברית קצת ספרדית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שינייםם..< יש רווחים.> האם...את/ה דלוקה על מישהו:כן על אושרי חמיי .. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאאא... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש.. את/ה רוצה עוד פירסינג: איןן לייי.. את/ה אוהבת רכבות הרים:כן.. את/ה הייתם בחו"ל:לאא :( בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד. להרוג אנשים: בעדד סתם עבדתי עלייכםם בארור שנגדד..!! עישון אצל בני עשרה: נגדדד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגדד מה זה הגועל נפש הזה ??האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לאא.. אי פעם בכית על בן: לאא.. אי פעם שיקרת:כןן פולל פעמיםם למוריםם.. אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים...היית מאוהבת: לא זוכרת.. נשבר לך הלב: בחיים לאא .. שברת לבבות: כןן פולל פעמים.. השם שלך הופיע בעיתון: חח כןן שהייתי קטנההה הייתי דוגמנית .. התחרטת על דברים שעשית:כן מלא פעמיםם.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פורוםם <זה מה שעלה לי בראשש...> ממתק:אני אוכלת כל יוםם.. סרט מצויר: לפעמיםם.. קורנפלקס: אוכלת כל יום.. מסטיק: לועסת כל שעהה .. צבע: כחול וורוד יום בשבוע: רביעי שני ו.. זהוו.. היום הכי לא מועדף: חמישי ושישי.. נקיונות.. תכשיט: שרשרת.. חורף\קיץ: קיץץ.. בחדר: על המחשב.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אושרי.. ראה אותך בוכה:אפרת ומאי מוכר לכםם אתם לא מכירים אותםם אז מה זה עוזר לכםם? הלכת איתו לסרט: אתם יודעים ילדים מהכיתה. צעק עליך: לא.. שלח לך מכתב:לא.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לאאאאאאאא.. אהבה ממבט ראשון?כןן.. חיים שאחרי המוות?לאא.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כןן.. הופעת בציבור בפיג'מה?לאאאא.. בכית בסרט? חח לאא.. היית על במה? כןן. חשבת שאת\ה הולך למות?כןן.. נכשלת במקצוע?כןן.. מדעע .. הורידו אותך כיתה?לא.. הקפיצו אותך כיתה?לא.. רצית להיות המין השני ? לאא .. דברים אהובים שיר אהוב:כמה אהבהה / גיימבויז..!! אוכל אהוב:פיצה וסלט יווני.. תוכנית אהובה:פלורסיינטהה ספורט אהוב:רכיבה על אופנים.. תחביב:לרקוד.. זמר/זמרת/להקה אהובים:גיימבוייז..!! עיתון אהוב:ראש אחד.. וסתם מה השעה עכשיו?22:01 תפוח או בננה?תפוחחח כחול או אדום?כחול.. סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להיות באייסייקיו.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהרייםם.. תיכון או אוניברסיטה?תיכון.. אתה משועמם/ת?לפעמייםם .. רעש אחרון ששמעת? שיריםם.. ריח האחרון שהרחת?את האוכל במטבחח... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כמה אהבההה..יש אצלי בלב כמה שאותךך אני אוהבתת אושריי חייםם שליי חולה עלייךך... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אושריי חמיי ומאי ואפרתת.. האנשיםם שהכיי יקריםם לייי.! חולה עלייכככםםםם..!!!!!! אושריי שליי אין ליי חייםם בלעדייךך וזה מוקדש לךך .. כמה אהבה יש אצלי בלב.. כמה שאותך אני אוהבת .. כמה אתה יפה.. כמהה אתה טובב.. כמהה אהבהה .. יש לי אלייךךך...

ירדנדן

New member
עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם: ירדן פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 40 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: כולם אומרים לי שאני נראית כמו ילדה בכיתה ח'... משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: אין שפות: אנגלית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא יודעת..אני לא חושבת על זה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן על חבר שלי...חח את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני מאמינה בכל אהבה את/ה רוצה עוד פירסינג: כככככןןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל:המווון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדדדדדדדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!!!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 10000000000000000000000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבההההה ממתק: הכל סרט מצויר: מלך האריות!!!!שליטה!!! קורנפלקס: אממממממ הכל מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגיל לאף חורף\קיץ: קיץ בחדר: סליחה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברים שלי.. הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: סבתא שלי מארה"ב האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא מאמינה... אהבה ממבט ראשון? תמיייידדדד חיים שאחרי המוות?מאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בפורים בכית בסרט? כן במלך האריות היית על במה? בבית ספר חשבת שאת\ה הולך למות?לא יודעת.. נכשלת במקצוע?מטמתיקה הורידו אותך כיתה? לא קרה הקפיצו אותך כיתה?לא קרה רצית להיות המין השני? לא קרה דברים אהובים שיר אהוב:שירים של אמינם ואהרון קרטר אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:טניס תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:אמינם ואהרון קרטר עיתון אהוב:ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 23:37 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלחץ שלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? עכשיו שהכלבה שלי עשתה ריח האחרון שהרחת? של הסיגריות של אח שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?חבר שלי אהובי!!

חחח יוו איזה קצררר חחחח

קצת בכללי שם: שרין אברהם פירסינג: באף קעקועים: אין גובה: לא יודעת מידת נעליים: 39 צבע שיער: גינגי' אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: בגיל שלי משקפיים? יש אבל רק בשביל לראות מהלוח וטלויזיה גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית וקצת קצת קצת ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האוזנים האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: ממש נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: הומאים בעד לסביות נגד!וביסקסואלים גם בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: לודעת השם שלך הופיע בעיתון: 5 התחרטת על דברים שעשית: אויי הרבה פעמים! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בנים ממתק: מסטיק סרט מצויר: סקובי דו קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: אביב בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: החב'רה צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? בטח...שאים עובר חתול שחור צריך לירוק...שאים מפלים מראה זה מזל רע..שאים מדברים סתם משו רע אז צריך להקיש על עץ 3 פמעים ולהגיד חמסה חמסה חמסה אהבה ממבט ראשון? בטח חיים שאחרי המוות? בטח יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חח כן!תמיד מפחידים אותי ואני מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: דון חואן וכמה אהבה אוכל אהוב: קוסקוס תוכנית אהובה: האלופה ספורט אהוב: כדורשת או שחיה תחביב: לישוןן זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר-הראל מויאל זמרת-שירי מימון להקה-הגיים בויז עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 9:44 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשך להיות במחשב איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול אכלתי שניצל וציפס תיכון או אוניברסיטה? אונבירסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? נפל השלט ריח האחרון שהרחת? של המשחת שיניים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין פלאפון...היה לי הוא נפל מהגג ומאז לא רציתי פלאפון חחחחחחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אהובי

shoshishoosh

New member
עונהה...

שם: שושנה רחמימוב פירסינג: לעע קעקועים: לעע גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות ואח אחד. בת כמה את נראית: אומרים שבת 16 משקפיים? לא גשר? כעע..אוף ..מורידים לי עוד חודש
עבר פלילי: חס וחלילהה שפות: רוסית, עיברית, ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ה=כ=ל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כעע את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטחח!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בכלל לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודד..אני חולה על זהה
את/ה הייתם בחו"ל: כן כשהייתי קטנה... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כעע הרבה. אי פעם שיקרת: כל הזמן חעחעחע אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 פעמים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: גם. אבל לא רציתי השם שלך הופיע בעיתון: לא.. התחרטת על דברים שעשית: כן מלא דברים.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה ממתק: שוקולד וסוכריות סרט מצויר: המומינים, ארתור, ויש עוד מלא. קורנפלקס: חולה על קורנפלקס.. מסטיק: בזוקה צבע: כחול, תכלת, ורוד, שחור, לבן יום בשבוע: יום שבתת=] היום הכי לא מועדף: יום חמישי, רביעי, ראשון, שני, שלישי תכשיט: שרשראות, צמידים וטבעות חורף\קיץ: חורףףף=] בחדר: מה אמורים לרשום פה??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: ידיד טוב שלי וחברה. צעק עליך: אמא שלי=[ שלח לך מכתב: לא שזכור לי.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? יסס חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח הופעת בציבור בפיג'מה? כן חעחע בכית בסרט? לא היית על במה? כן הרבה... חשבת שאת\ה הולך למות? לא.. נכשלת במקצוע? כעע חחח הורידו אותך כיתה? ממש לא הקפיצו אותך כיתה? הלוואיי רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל השירים של הבויז. ועוד שירים ברוסית שאני אוהבת. אוכל אהוב: אוכל ביתי... תוכנית אהובה: אוהבת לעזור ספורט אהוב: לרקוד ולשחק כדורסל=] תחביב: לשיר, לרקוד במיוחד היפ הופ זמר/זמרת/להקה אהובים: גיים בויז, וקלי קלרקסון עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 10:10 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון...חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? משאית נוסעת. ריח האחרון שהרחת? אתמול עם אמא שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של הגיים בויז: שמחה, הזדמנות שנייה, כמה אהבה, ואשמור את ליבי... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אושרי חמייי

miri2102

New member
עונה

שם: מירי פירסינג: באף..ובאוזנים.. קעקועים: לא.. גובה:1.59 מידת נעליים:36 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: יש בת כמה את נראית: 16 וחצי משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי: עדיין אין ומקווה שגם לא יהיה.. שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האופי..העיינים.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מתעצבנת מהר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש.. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא יודעת את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ממ..לא יודעת להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי בגלל שהיא היית עצובה אי פעם בכית על בן: לא נירא לי אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא..גם לא רוצה.. כמה פעמים... היית מאוהבת: ממממ..הרבה.. נשבר לך הלב: לא.. שברת לבבות: לא נירא לי השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית:כן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: טעים.. סרט מצויר: רק באנגלית קורנפלקס: גועל מסטיק: יאמי צבע: תכלת וורוד יום בשבוע: שישי-שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד לרגל חורף\קיץ: קיץ בחדר: בחדר מה?? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני.. ראה אותך בוכה: חברה שלי..שבויז לא זכו בקדם הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: לא צועקים עליי שלח לך מכתב: ביהס שלא התנעגתי טוב.!! חח.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא..ממש.. אהבה ממבט ראשון? ברור..מי לא? חיים שאחרי המוות? לא מאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? קצת מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בגן.. בכית בסרט? ברור.. היית על במה? כן.. חשבת שאת\ה הולך למות? עדיין לא נכשלת במקצוע? הרבה פעמים הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? גם לא רצית להיות המין השני? ממ..לא דברים אהובים שיר אהוב: כמה אהבה אוכל אהוב:סיני..הכל חוץ מפלאפל..ודגים.. תוכנית אהובה:מבוקשים בערוץ 24 ספורט אהוב:ריצה תחביב: שירה..ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: גיים בויז..נינט טייב והראל סקעת עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 11 וחמישה..בבוקר.. תפוח או בננה?תפוח איכסס בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? נס..עם ופלים תיכון או אוניברסיטה? ביהס לשירה..ולמשחק.. אתה משועמם/ת? אולי קצת.. רעש אחרון ששמעת? היה לי טלפון והיה את הצלצול "כמה אהבה" אז לא נירא לי שזה סתם רעש. ריח האחרון שהרחת?של הבושם החדש שלי.!! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כמה אהבה.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אושרי..ושרון..

yafit93

New member
עונהה

קצת בכללי שם: יפית פירסינג: לעע קעקועים: לעע גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עברית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פצעיםם האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוהבתת את החבר לשעבר את/ה רוצה לגור במקום אחר: ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כה את/ה רוצה עוד פירסינג: באף אני עושה בחופש הגדול את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: רק שצריך חחח עישון אצל בני עשרה: בעעעעע נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש מאוהבת פעמיים נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: חחח לא'דעת השם שלך הופיע בעיתון: לא'דעת התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סרט מצויר: במבי קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד וטבעת חורף\קיץ: אביב בחדר: מההה..? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בן דוד שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברותת צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתולה שחורה לירוק 3 פעמים אהבה ממבט ראשון? כה חיים שאחרי המוות? כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברורר הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כהה היית על במה? כהה חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? ברור הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: שירים של מויאל ובויז אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: דודו טופז ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל קלי בויז עיתון אהוב: רייטינג וסתם מה השעה עכשיו? 11.12 תפוח או בננה? תפוח ירוק כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם חברות איזה ארוחה אחרונה אכלת? דני תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה רעש אחרון ששמעת?המיטה זזה חחח ריח האחרון שהרחת? בושם של אחי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחיין שלי כפרה עליווו

בר יוסף

New member
מתוקה טוב שלא לקחת את זה מהפורום של

שלייי של אדם ררר גנבת חח סתם

עעווננהה

קצת בכללי שם: מיטל פירסינג: באף קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 36 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: לא יודעתת משקפיים? אין גשר? עכשיו יש עוד מעט אין ! עבר פלילי: אין שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את העיינים הצבע שלהןן והחזה שליי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלוםם האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא נראה ליי את/ה רוצה עוד פירסינג: כה את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: למה לאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא מה הם לא בני אדם ? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בגלל אחותי החורגת אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כה לא יודעת כמה נשבר לך הלב: 4 פעמיים אוליי שברת לבבות: לא נראה לי אולי השם שלך הופיע בעיתון: לא הדיוק אבל כתבו עליי התחרטת על דברים שעשית: המון פעמיים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שרון ממתק: שוקולד סרט מצויר: המוןןן קורנפלקס: שוקלוד כריות וכול מה שיש לו שוקולד מסטיק: בזוקה או אבטיח כול הטעמים כמעט צבע: ירוק,תכלת, כחול, ורוד בקטנה , אדום יום בשבוע: לא יודעתת היום הכי לא מועדף: יום ראשון חוזרים ללמוד ?? תכשיט: שרשרת צדף על הצוואר שלי ושרשרת שחברה שלי קנתה לי בספרד חורף\קיץ: קיץ בחדר: שליי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הכלבה היפה שליי ראה אותך בוכה: הכלבה שלי ואחותי החורגתת הלכת איתו לסרט: עם החבר לשעבר שלי צעק עליך: אמא שליי שלח לך מכתב: חבר לשעבר שליי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מה הכוונהה?! אהבה ממבט ראשון? לא ממש אני מאמינה שאפשר להדלק ואחר כך להתאהב כי אי אפשר להתאהב בבנאדם מבלי להכיר אותוו חיים שאחרי המוות? מאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאא יודעתת.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה אני חושבת שאסור לומר דברים כאלו סתם !! אלו דברים שצריך לומר מעומק הלב שלא סתם !! הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי!! בכית בסרט? כה נראה ליי היית על במה? כה עם הלהקה שלי הבצפר ואני עדיין בבמוותת חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? אלף פעםם הורידו אותך כיתה? השאירו אותי ובסוף עילו אותיי חח.. הקפיצו אותך כיתה? עדיין לאא רצית להיות המין השני? לא .. דברים אהובים שיר אהוב: כל הכוכבים וסיפור מכור אוכל אהוב: ספגטי עם שמנת ופטריות יאמי טעים ושוקולדד ופיצה ועוד.. תוכנית אהובה: ריקי ליק ספורט אהוב: גלישה גלים בים, קיאקים בים, לשחות, לרוץ ועוודד.... תחביב: לגלווש!!! ולהנות מאהבה כשיש אותהה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי בדיוק עיתון אהוב: אין לי בדיוק וסתם מה השעה עכשיו? 13:40 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לעשות פיפי איזה ארוחה אחרונה אכלת? חתיכת עוגת יום הההולדת שליי מאתמולל תיכון או אוניברסיטה? תיכון מאוד עדיף.. אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? ראיתי רוח רפאים וזה לא מצחיק זה המפחידד ריח האחרון שהרחת? הכלבה שלי חח.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? חושב עלייהה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ילד מהכיתה שליי ולספיר שבטיול עכשיוו... ואתמול היה לי יום הולדדתת. 116 !!!

עונההה

קצת בכללי שם:מיראל סרמלי פירסינג:יש לי רק עגילים באוזנים..:) קעקועים:לא גובה:מטר חמישים ומשו מידת נעליים:37 צבע שיער:חום אחים/אחיות:יש אח ואחות בת כמה את נראית:13 וחצי ..חיחי..כמו הגיל שלי משקפיים?יש גשר?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית,אנגלית,ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכלל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כלוםם האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןן בטחח את/ה רוצה לגור במקום אחר: אוליי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעתת את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא את/ה אוהבת רכבות הרים:בטחחחחחחח את/ה הייתם בחו"ל:בטחח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:למה לא?! להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא אכפת לי..:) האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: כן שברת לבבות:כןן השם שלך הופיע בעיתון:לאא התחרטת על דברים שעשית:כןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:מסטיק סרט מצויר:אלאדין קורנפלקס:אוהבת מסטיק:אוהבתת צבע:תכלת וסגול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:טבעת חורף\קיץ:קיץץ בחדר:הרבהה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אחותי ראה אותך בוכה:אמא שלי ודודה שלי הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אמא שלח לך מכתב:לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?יש כמה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא יודעתת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ללא הופעת בציבור בפיג'מה?כןן בכית בסרט?כןן היית על במה? כןן חשבת שאת\ה הולך למות?לא חס וחלילההה נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:כל השירים של הבויז אוכל אהוב:שניצל ופירה תוכנית אהובה:פלוריסיינטה ספורט אהוב:שחייה תחביב:הרבה תחביבים זמר/זמרת/להקה אהובים:גיים בויז כמובןן עיתון אהוב:מעריב לנוער,ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:12 תפוח או בננה?שתיהם כחול או אדום?שתיהם סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להיות בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת צהריים תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת לא הייתי שם עודד אתה משועמם/ת?קצתת רעש אחרון ששמעת?לא זוכרת ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כמה אהבה:) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?קוקי שלי-אושיי

עוננה בננה חח

שם: כרמל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.55 בערך... מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: אמ.. לא יודעת.. תגידו אתם משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא טפו טפו טפו {גם שלא יהיה' עתיד חח} שפות: עברית וסלמאת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נמ... הגבות חח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל חח סתאםםם האם... את/ה דלוקה על מישהו: בארור את/ה רוצה לגור במקום אחר: ת''א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין 1 ולא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: בארורררררררר הכי כיףףף את/ה הייתם בחו"ל: לאא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כל עוד זה בשליטה להרוג אנשים: לאאא עישון אצל בני עשרה: לא.. וגם בכלל.. בכל גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה אכפת לי מהם.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נראה לי שכן אבל לא כמו שבוכים על אהבה לבן, אלא מסיבות אחרות אי פעם בכית על בן: כן.. אי פעם שיקרת: לא {עכשיו כן} אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 6 {כולל עכשיו} חח נשבר לך הלב: כל הזמן... שברת לבבות: לא.. השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת אבל הוםיע התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: מסטיק סרט מצויר: אמ.. יש המון קורנפלקס: שונאת את כל הסוגים... אולי קצת פירות מסטיק: בזוקה צבע: תכלת וסגלגל יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: כולם.. חוץ מחמישי שישי שבת או בקיצור חמשוש תכשיט: צמידים עדינים חורף\קיץ: חורף בחדר: דובים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נראה לי אמא ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמ.. לא זוכרת צעק עליך: אנערף.. שלח לך מכתב: איזו מדריכה אחת מבית ספר חח חמודה לאללה.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מאמינה בהמון... אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא ממש אבל קצת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? מה זה? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברוררררררררררר הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. היה' לנו יום פיג'מות בפורים בבצפר כמעט כל שנה בכית בסרט? כהה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? אמ... אכן כן נכשלת במקצוע? כמו תמיד הורידו אותך כיתה? לא..... חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה? לא.... וטוב שככה רצית להיות המין השני? כמעט כל הזמן חחח דברים אהובים שיר אהוב: יש מלא אוכל אהוב: שניצל וספגטי /צ'יפס תוכנית אהובה: ארץ נהדרת ספורט אהוב: ריקוד {למרות שאני לא יודעת לרקוד חח} תחביב: לשמוע מוזיקה, משחק {תיאטרון} זמר/זמרת/להקה אהובים:עכשיו אני צבינה ת'משמעות של שאטלה רטורית.. עיתון אהוב: שופינג מקומי {מקומון של בית שמש חח כל יום שישי} וסתם מה השעה עכשיו? 16:30 בוללל תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמ..נראה לי להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?מחשי וחלה חח תיכון או אוניברסיטה? מה ההבדל? שניהם כמו בית כלא אתה משועמם/ת? מאודדדדדד רעש אחרון ששמעת? אחותי משחקת בסימס.. {חרשה עליו} ריח האחרון שהרחת? שוקולדד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כמה אהבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אושרי חמי אהוביייייייי עד כאן..שלכם באהבה פרידה חמי {כרמל בובליל לשעבר} ...

עונהנהנהנהנה../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: ליעדושש:) פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.58 מידת נעליים: 38-37 צבע שיער: שטניי
אחים/אחיות: 5 איתי 6 בת כמה את נראית: אנא עראף.. משקפיים? לא.. גשר? לא עבר פלילי: ממש לא..:) שפות: עברית ,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ לא יד'עת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ לא ד'עת האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לעעעעע!@! את/ה רוצה עוד פירסינג: לעע.. את/ה אוהבת רכבות הרים: ב=א=ר=ו=ר!! את/ה הייתם בחו"ל:לא.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נ=ג=ד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי שיעשו מה באלהםם.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ממש לא! אי פעם בכית על בן: כן..! אי פעם שיקרת: מי לא?! אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: אנל'א סופרת..:) נשבר לך הלב: כןן
שברת לבבות: לאא..! השם שלך הופיע בעיתון: חח לא.. התחרטת על דברים שעשית: כןן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: שוקולד
סרט מצויר: ארתור--> שליטהה!!
קורנפלקס: כריות..:) מסטיק: בזוקה! צבע: כתוםםם!! יום בשבוע: שישי.. היוםם
היום הכי לא מועדף: ראשון..בעעע
תכשיט: עגילים.. חורף\קיץ: ק=י=ץ
בחדר: כןן
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי חחחח
ראה אותך בוכה: חברות שלי?! הלכת איתו לסרט: חברותת
צעק עליך: המורה שלי חחח
שלח לך מכתב: אפח'ד
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כןן.. נעל הפוכה.. ז=ה=ו!! אהבה ממבט ראשון? כןן
חיים שאחרי המוות? כןן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בערך.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אממ..כןן
הופעת בציבור בפיג'מה? חחח בפורים..התחפשתי לתינוקת..
בכית בסרט? כןן
היית על במה? במסיבת סיום שנה
חשבת שאת\ה הולך למות? לאא..החיים יפיםם!!
נכשלת במקצוע? כןן.. מי לא?! הורידו אותך כיתה? לאא.. הקפיצו אותך כיתה? לאאא רצית להיות המין השני? לאא...בעצם אולי ליום 1:) חחח אבל ר=ק ליום אחד! חעחעחע
דברים אהובים שיר אהוב: "כמה אהבהההההההה"..
אוכל אהוב: פיצהה יאמיי
תוכנית אהובה: ילדות רעות... ספורט אהוב: שחייהה.. תחביב: מחשב.לצאת..
זמר/זמרת/להקה אהובים: ג=י=ם ב=ו=יז
.. מזה השאלהה הזאתי?! עיתון אהוב: ראש 1??~ וסתם מה השעה עכשיו? 5:03 תפוח או בננה? תפוח..:) כחול או אדום? כחול.. סתיו או אביב? אביבב..!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ להיות בפורום עוד קצת
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים.. תיכון או אוניברסיטה? אממ לא הייתי אוניברסיטה עדיין .. אז תיכון
אתה משועמם/ת? כןן מאודד!! רעש אחרון ששמעת? או או --> חעחעחע הרעש של האייסיי:) ריח האחרון שהרחת? ריח של עוגה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כמה אהבה",.. שולטטט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ש=ר=ו=נ=ו=ל=י אוחח שלמות!!

למעלה