שאלוןןןןןןןן

פרוטיי

New member
../images/Emo41.gifשאלוןןןןןןןן../images/Emo41.gif

לא חייב לענות על הכל לקחתי את זה מאיזה פורום... קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

פרוטיי

New member
יש כאן שאלון מזה מגניב...תעענו עליו

עשיתי אותו קצת להכיר אחת את השנייה גם בשביל הצחוקים וגם בגלל הפגת השעימום..

../images/Emo41.gifעונה זה היה ארוךך ../images/Emo41.gif

שם: גיא פירסינג: אוזניים קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש רק אחיות >> 6 אחיות חח הרבה בת כמה את נראית: אממ 14 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ברור אתן לא מבינות איזה פושעת אני חח סתםםם שפות:צרפתית אנגלית עיברית >> קצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכול הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעדד >> חחחחח >> סתם ברור נגדד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא חושבת אולי פעם אחת כי קרה לה משהו אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: חח מי סופר נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: חח מאיפה לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים ממתק:מקופלת סרט מצויר: אממ >> סברינה קורנפלקס: כריות מסטיק: קולה צבע: תכלת יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעות חורף\קיץ: קיץ בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה שלח לך מכתב:חברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן חחח בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אשמור את ליבי אוכל אהוב: מוקפץ תוכנית אהובה: ילדות רעות ספורט אהוב: ריצה תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: גיים בויזז עיתון אהוב: ראש אחד וסתם מה השעה עכשיו? 2:44 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פתיתים ושניצל תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? לפני חצי שעה ריח האחרון שהרחת? הפליצות של אחותי חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כמה אהבה .. אשמור את ליבי .. אתה הכוכב ..ביי ביי.. אל תשחק איתי..אור..ויש כמה באנגלית אין לי כוח לכתוב מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אממממ לא יודעת למי

KiSs KiSs KiSs

New member
לא משעמם כשהזוג סטנדאפיסטים כאן אבל

בכל זאת אני אענההה: לא חייב לענות על הכל לקחתי את זה מאיזה פורום... קצת בכללי שם: כרמל פירסינג: באוזניים זה ניקרא?! חח.. קעקועים: -אין- ולא יהיה גובה: לא'דעתת מידת נעליים: 37\38\39 צבע שיער: חוםםם אחים/אחיות: 2 אחיות ואח אחד, וכולם מעצבנים אותי בזה הרגעעעעעעעע בת כמה את נראית: בשבת מישו אמר לי בכיתה ו'..אבל אני ב-ז'... משקפיים? לא... גשר? לא.. עבר פלילי: כן...(שששששש...) סתאאאאם... שפות: עבריתתתת..השפה המושלמת..וקצת ספרדית וקצת אנגלית..אבל ממש קצת.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים ופההה... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אעאעא..החצקונים שהחליטו לצמוח עליי... האם... את/ה דלוקה על מישהו: נוליייייייייייייייי חחחח.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כעע..תלביב..(תל אביב) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כעע את/ה רוצה עוד פירסינג: כעע באףףףף את/ה אוהבת רכבות הרים: לאא...אימל'הה את/ה הייתם בחו"ל: לאא..הלוואי.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
אם הם מעצבניםם...סתם סתםם...לאא
עישון אצל בני עשרה:
לא ממש אכפת לי..שיהיה להם בכיףף נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מסוכןן מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
סופסוף מצאו ת'אהבה שלהם..שיהיה להם רק אושר עושר ושלווה בחיי הזוגיות..חח האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: mabe ( ככה כותבים "אוליי" באנגלית?!) השם שלך הופיע בעיתון: לא'דעתת התחרטת על דברים שעשית: כעעעעע... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שרון+כרמל=אהבה....חח..כולם 4 אותיות...סתאאם.. ממתק: שוקולדדד
יאמיייי סרט מצויר: טיטוףףףףף!! כפרעליווו (לא לצחוק עליי) קורנפלקס: כריות.. מסטיק: מנטהה.. צבע: ורודד.. יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי+ראשוןן... תכשיט: טבעת+עגילים..הכי יפההה חורף\קיץ: קיץץץץ בחדר: מה בחדר?? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנייי ראה אותך בוכה: הכרית לב שלי שרואים לה נולייי...סתאאאם..לא'דעת הלכת איתו לסרט: אבא... צעק עליך: לא'דעת שלח לך מכתב: אההה..לא זוכרת..המוןן האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כעע...אם יש בשעון 2 ספרות אותו דבר אז מישו חושב עליך...דוגמא 14:14...זה קרה לי היום...איזה כיףף...גם אתמול קרה לי: 00:00...שווה...חח אהבה ממבט ראשון? כעע חיים שאחרי המוות? לא'דעת...אפ'פעם לא מתתי... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אעאעאעאעאעעעע.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לבת אמרתי..לא לבן... הופעת בציבור בפיג'מה? כעע..שאני ישנה עם כל החברות... בכית בסרט? כעעע...יאווווו היית על במה? כןןן..אבל בהצגות.. לא לבד... חשבת שאת\ה הולך למות? כעעע...יאבל'הה נכשלת במקצוע? כעע הורידו אותך כיתה? לעע הקפיצו אותך כיתה? לעע רצית להיות המין השני? לעע.. דברים אהובים שיר אהוב: כמה אהבה זה הכי הכי...אבל גם כל השירים של הגיימבויז.. אוכל אהוב: סיני+איטלקייי(פיצהה) תוכנית אהובה: אעעאעאאא..השיר שלנו+ראש גדול...התמכרתי..וגם טיטוף..חח ספורט אהוב: לרקודדד...זה גם ספורט נכון?? תחביב: לרקוד+לשיר+מוזיקה+מה שקשור לגיימבויז.. זמר/זמרת/להקה אהובים: תנחשו....גיימבויזזזז....דההה עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:31 תפוח או בננה? תפוחחח כחול או אדום? אדוםם.. סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכנס לצ'אט..אתן מוזמנות! איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקררר..חח..למרות שכבר 2:30..ואכלתי פיצהה.. תיכון או אוניברסיטה? תיכוןןןןןןןןןן......... אתה משועמם/ת? לעע..לשם שינוי.. רעש אחרון ששמעת? ת'מיקלדת..חחח ריח האחרון שהרחת? לא'זוכרת... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלא'...חח..אבל אתם בטח מנחשים איזה רינגטונים היו לי... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לכןןןן!!! נשמותי המושלמותתת וגם לנוליייי...ולכל הבויזזזזז...

פרוטיי

New member
עונה.....

לא חייב לענות על הכל לקחתי את זה מאיזה פורום... קצת בכללי שם: אפרת בוגנים פירסינג:לא.. קעקועים: גם לא.. גובה: מאיפה לי אבל מבטיחה שגבוהה מידת נעליים:38 צבע שיער:שחור סיני אחים/אחיות: 3 חיות כולל אני ו2 אחים בת כמה את נראית: אם זה הגובה אז...14 משקפיים? לאא גשר?לצערי כן עבר פלילי: לאאאאאאא מה פיתאום!! שפות:אנגלית עברית ספרדית וטיפה מרוקאים מאמא ואבא... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שאני חברותית הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אולי שאני מתעצבנת...אפח'ד לא מושלם! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לאא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא לצחוק עלי אבל מזה!? את/ה רוצה עוד פירסינג:אולי.. את/ה אוהבת רכבות הרים:בטח! את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: חחח לא אז מה זה שווה?? להרוג אנשים: מה פיתאום חלילה וחס עישון אצל בני עשרה:לאא מה פיתאום לא בריא! נסיעה במכונית אחרי ששתית:לאא מסוכן! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חיים שלהם לא עינייני! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לאא מה אני לסבית? אי פעם בכית על בן: לאאאא אי פעם שיקרת: מי לא שיקר? אי פעם נעצרת: לאא חליליה@ כמה פעמים... היית מאוהבת:2... נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:כןן פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: כןן עיתון בה"ס חחחחחחחחח התחרטת על דברים שעשית:יש ויש דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:בויז ממתק:שטיחים ומסטיקים סרט מצויר: קורנפלקס:יאמי! מסטיק:מיי לייף! צבע:ורוד...ירוק תפוח.. יום בשבוע:2 היום הכי קצר בלימודים היום הכי לא מועדף:ראשון... תכשיט:שרשרת חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ???! ראה אותך בוכה: לא בכיתי פולל זמן מגיל 10 הלכת איתו לסרט:דודים שלי צעק עליך:מורה.. שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מאיפה לי אולי חתולה? אהבה ממבט ראשון?אולי חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?מזה!? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא.. הופעת בציבור בפיג'מה?לא....בטח שההיתי תינוקת.. בכית בסרט? כןן הרבה היית על במה? כןן פולל חשבת שאת\ה הולך למות?לאא חס וחלילה! נכשלת במקצוע?לאא זכור לי הורידו אותך כיתה?לא מה אני דבעית הקפיצו אותך כיתה?לא! רצית להיות המין השני? מה פיתאום!!!!!!!!!!!11 דברים אהובים שיר אהוב:כמה אהבה,שמחה,גליה,ילדות רעות,ובא מכאב אוכל אהוב:פיי הרבה תוכנית אהובה: ספורט אהוב: קפיצה לרוחק ולגובה... תחביב:לשיר ולרקוד... זמר/זמרת/להקה אהובים:גיים בויז מיי לייף!!! עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:24 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות אם גם אתם רשמתם איזה ארוחה אחרונה אכלת?קציצות עם סלט ומרק תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לפעמיים אז למה נירא לכם שמיליתי את זה? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?יוש ששישי!? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?כמה אהבה ברור! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ממממ אושרי אהוב ליבי!

אאורושש

New member
עונהה

לא חייב לענות על הכל לקחתי את זה מאיזה פורום... קצת בכללי שם: אור אלגלי פירסינג: לאא קעקועים: לאאא גובה: 1.52 בערךך.. מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות ואח.. בת כמה את נראית: בגן.. סתם.. כיתה ו'.. (אני בכיתה ח') משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חס וחלילה.. ברור שלאא שפות: עברית.. וקצת אנגלית.. מה שלומדים.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את העיניים, וזה שאני חברותית.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ת'רגליים העקומות שליי.. וזה שאני מתעצבנת מזה מהררר.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כהה.. בקטנהה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כהה.. בתל אביב.. לא יודעת למה.. מי שאני קטנה אני רוצה לגור בתל אביב.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כהה.. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אבל.. ואני הייתי רוצה בגבה.. או בטבורר את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש.. יש סלטות בבטןן כשאני עולה על רכבות הרים.. ואני קצת מפחדת מגבהייםם.. את/ה הייתם בחו"ל: כהה.. פעם אחת בטיול בת מצווה עם חברהה.. הולנד, בלגיה וצרפת.. חיחיח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת.. קצת בעד.. להרוג אנשים: מה פתאום?! עישון אצל בני עשרה: לא בריא.. נגד עישון בכללי.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: בחיים לא.. בור נגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא עינייני.. אם הם אוהבים שיהיהו ביחד.. מפרגנתתת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כשסבתא שלי נפטרה.. זה נחשב?! אי פעם בכית על בן: כהה.. מלאאא אי פעם שיקרת: מי לא משקר?! אי פעם נעצרת: לא.. חס וחלילה.. כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת באמת? פעם אחת.. ודלוקה 3 פעמים.. נשבר לך הלב: כהה.. תמידדד שברת לבבות: כה.. פעמיים.. השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי.. התחרטת על דברים שעשית: כההה.. מלא מלאאא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יש שתי מילים שמתחברות לצירוף: גיים בויז.. אבל אם רק מילה אחת.. אז.. אהבה.. ממתק: אההה.. סוכריות על מקל.. מסטיקים, נחשים, כל דבר מתוקקק סרט מצויר: קורנפלקס: יענו קורנפלקס מועדף?! לא יודעת.. כריות נחשב?! מסטיק: אני מתה על מסטיק בזוקה.. צבע: ירוק תפוח.. מתה על הצבע הזההה יום בשבוע: חמישי.. היום הכי לא מועדף: נראה לי ראשון ורביעי תכשיט: עגילים.. ודמידיםם חורף\קיץ: קיץץ ברוררר בחדר: ?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני.. ראה אותך בוכה: חברה שליי.. הלכת איתו לסרט: פייי.. כמה זמן לא הייתי בסרט.. לא זוכרתת צעק עליך: אמא שלי.. נראה ליי שלח לך מכתב: לא יודעתת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה.. סתם שטויות.. אהבה ממבט ראשון? כהה.. ברור.. קרה לי.. חיים שאחרי המוות? כה... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש.. אבל כיףף להיפגש ביום הזה ולהפחיד וכל זה.. כאילו.. זה נשמעע נחמד.. אני אוהבת ת'יום הזה.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא נראה לי.. לא שזכור לי.. בכית בסרט? כהה.. חח.. וואי בכיתי בטיטאניק.. היית על במה? כהה.. כשהופעתי מהחוג.. אבל ל הופעות רציניות.. חשבת שאת\ה הולך למות? לא.. חס ושלוםם נכשלת במקצוע? כהה.. אבל לא הרבה.. אני תלמידה טובה בסה"כ.. ממוצע 94.17 ברבעון!! אני מזה שמחהה הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? לא.. לא צריך.. איכסס דברים אהובים שיר אהוב: כמה אהבה, ילדות רעות, מנהרת הזמן.. ועוד כל מיניי אוכל אהוב: לא יודעת.. אני מתה על שוקולד!! נחשב?! תוכנית אהובה: ילדות רעותת ספורט אהוב: אין ממש.. אבל אם ריקוד נחשב אזז.. תחביב: לשיר.. לרקוד.. להיות בפורום.. להקשיב לבויזז זמר/זמרת/להקה אהובים: גיים בויז המושלמים שליי, וחוץ מזה.. הראל מויאל, שירי מיימון, נינט ועוד.. עיתון אהוב: ראש1 השולטטט וסתם מה השעה עכשיו? 15:30 תפוח או בננה? תפוח.. הכי הרבה ת'ירוקיםם כחול או אדום? אדוםם סתיו או אביב? סתיו.. אביב סתם חראא מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת.. נראה.. בטח נעבור לשאלון הבאההה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר.. לחמנייה עם שוקלד.. תיכון או אוניברסיטה? אה?! אתה משועמם/ת? ברור.. אחרת לא הייתי עוברת משאלון לשאלון כל היוםם רעש אחרון ששמעת? הטיקטוקים של המלדת.. כשאני כותבתת ריח האחרון שהרחת? הריח של החומר ניקוי.. מנקים ת'בית לפסחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אשמור את ליבי!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחד מהבויז..

ואיי אורושש ..

ואיי אורושש אנחנו דומות את 1.52 וגם אני את מידה 37 בנעלים וגם אני השיער שלךך חום גם שליי .. גם אני אוהבת את העניים שלי וגם אני חברותיתת ..טובב בקיצורר בהכללללל... אוהבתת אותךך... לילושששש..

Baruush

New member
תשובות

קצת בכללי שם: בר פירסינג: לאא קעקועים: לאא גובה: אממ.. אין לי שמץ מידת נעליים: 39,40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת קרציה בת 17 בת כמה את נראית: 13... משקפיים? כןן גשר? כןן עבר פלילי: לאא חס וחלילה! שפות: עברית, ספרדית , ואנגלית וצרפתית בערך.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ..גוף? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אףף.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאאאאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה ככה את/ה הייתם בחו"ל: במצריים :| בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ככככככן! יש מישו שלא? אי פעם נעצרת: לא! כמה פעמים... היית מאוהבת: נממ.. מלא! שניה אני יספור.. 9 נשבר לך הלב: כן.. מלא פעמים :[ שברת לבבות: נממ.. כן :p השם שלך הופיע בעיתון: חח השם בר הופיע אבל לא בהקשר אליי התחרטת על דברים שעשית: כעע דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה! ממתק: נמממ.. שוקולד?! סרט מצויר: ארתור! קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: אממ.. הרגיל הזה.. צבע: י-ר-ו-ק! יום בשבוע: ראשון..? היום הכי לא מועדף: חמישי! יום ארוךךךךךך ! תכשיט: צמידים.. חורף\קיץ: אביב בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דוה שלי ראה אותך בוכה: נממ.. אמא הלכת איתו לסרט: אמאא ובת דודה שלי [ונרדמתי באמצע] צעק עליך: אחותיי שלח לך מכתב: לא 'דעתת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מלא! אין לי כח להגיד אהבה ממבט ראשון? ברורר חיים שאחרי המוות? כןן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כןן.. ובאותו זמן גם חגגתי בת מצווה.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כןן.. :p הופעת בציבור בפיג'מה? אהאא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? מי לאא..?! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לללאאאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב: נמ... כל השירים של הבויזז אוכל אהוב: קרפ צרפתי תוכנית אהובה: פלוריסיינטה ומדיה פאלטה :] ספורט אהוב: כדורעףףף =] תחביב: לשיר לרקודד ולשחק זמר/זמרת/להקה אהובים: זאת שאלה בכלל? GameBoys! עיתון אהוב: מעריבב לנוער? וסתם מה השעה עכשיו? 14:23 תפוח או בננה? שתיהם כחול או אדום? ירוק סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להעביר שיר איזה ארוחה אחרונה אכלת? מילקייי נאמיי :p תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לאא, בעצם.. כן! רעש אחרון ששמעת? שירר.. ריח האחרון שהרחת? הריח השרוף של הטוסט של אחותי.. שלא יצא טוב. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? גיים בויז :p מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדם יוסף בעלי המושלם !

ירדוששש

New member
עונהנוששששש

קצת בכללי שם: ירדןן
פירסינג:
קעקועים:
אולי אחד קטן.. גובה: 1.48 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני
אחים/אחיות: 1 כמו 10
בת כמה את נראית: 13 וחצי..בערך..
משקפיים? ככככככןןןןןן אבל יש לי עדשות מגעע חהחהחה
גשר? לא אבל אני רוצה זה כזה יפהההההה
עבר פלילי: חס וחסההההה
שפות: עברית..אנגלית..קצת ערביק.. וזהווו
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיינים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הגובה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן אבל הוא חרא הוא לא מתייחס
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא
את/ה רוצה עוד פירסינג: יש לי באוזניים..ואולי בפופיק
את/ה אוהבת רכבות הרים: אוהבת?!!? חולההההההההההה על זהה
את/ה הייתם בחו"ל: בארור
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא
להרוג אנשים: כשצריך אז אני ממש קופצת על הרעיון
עישון אצל בני עשרה: שיהנו
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שייהנווווו
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה פתאום ?!
אי פעם בכית על בן: אפחד לא שווה את זהה
אי פעם שיקרת: יותר מידי
אי פעם נעצרת: הא? לא...
כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא ממש סופרתת..
נשבר לך הלב: גם את זה לא.......
שברת לבבות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת!
השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם
התחרטת על דברים שעשית: מגילה
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: הממ..פסק זמן סרט מצויר: מוצאים את נמוו חחחחחחחחחחחח קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשוןןןןןן תכשיט: טבעת חורף\קיץ: כשחורף קיץ , כשקיץ חורף... בחדר: ?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחד לא ישן במיטה שלייי
ראה אותך בוכה: המ.. נראה לי שאמא
הלכת איתו לסרט: קורלושששששששששש
צעק עליך: אמא..נו מה הפלא?
שלח לך מכתב: אפחד
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור
אהבה ממבט ראשון? מאמינההההההההה
חיים שאחרי המוות? סמאלה מה זאת השאלה הזאת?!
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כלום
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? עוד לא התאשפזתי באברבנל
בכית בסרט? לא
היית על במה? הממ..
חשבת שאת\ה הולך למות? אני לא חושבת על זה.. אני חייה את הרגעע חחחחחחח
נכשלת במקצוע? ערבית....0....... חחחחחחחחח הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה? הלוואייייייייי
רצית להיות המין השני? חס וחלילה
דברים אהובים שיר אהוב: כמה אהבה
אוכל אהוב: שניצל וציפ'ס
תוכנית אהובה: ילדות רעות והאלופה
ספורט אהוב: טניס
תחביב: טניסס ומשחקק [דרמהה]
זמר/זמרת/להקה אהובים: גייייייייייייייים בויייייייייייז
עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:28 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכתב במסן
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי היום
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? מאד
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה
ריח האחרון שהרחת? אתמול..מילקי.. חחחחחחח
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אשמור את ליבי - הקלטה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדםםםםםםםםם כמה הייתי רוצה לחבק אותךךךךךךך

פרוטיי

New member
לירדנוששששששששששש

חחח מה את רוצה גשר?!? רוצה ששאני יביא לך את שלי?!

אדרררר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני תורמת את הגשר שלי מי רוצהההההההההההההההההההה

לירדנוושש..

טוב אז אני יתחיל את זה ככה אני לא מאמינה שאת רוצה גשר .. אהה ואם את רוצהה תעשי משהו שיגרום לך להשיםם אבבלל אני בחייםם לא הייתי שמה גשרר.. לא רוצה לריב איתך אני רק אומרת ..!!!!!

ירדוששש

New member
חחחחחחחחח אתן מצחיקות אותי

אני חושבת שגשר זה יפה אבל אני לא רוצה ואתו עליי יא מצחיקות
רשמתי בצחוק בגלל זה שמתי אותו -->

למעלה