תשובה מהסטייליסטית של גוש דן..
מגיל קטן.. אני אוהבת מאד סגנון פרובוקטיבי - מחשופים, חצאיות, שמלות, בגדים צמודים, הרבה שחור.. אדום.. נוצץ.. שקוף.. ולא העזתי ללבוש.. כשהגעתי בערך לכיתה ט' התחלתי לנסות ללכת על זה.. רק שהסתרתי תמיד את עצמי עם מעיל עור שחור (שזה מתאים - אבל ביננו הוא היה שם אך ורק מפחד לחשוף ידיים או בטן או טוסיק) בכיתה י' החלתי לשים זין (סליחה על הביטוי) והלכתי בדיוק כמו שרציתי.. כמה שיותר חשוף יותר טוב, ממש דפקתי לתיכון כל יום הופעה כאילו שאני הולכת למסיבה!! (בטוב טעם כמובן.. בכל זאת אני סטייליסטית ואני יודעת מה מחמיא ומה לא ואיזה אביזרים לשלב..) עכשיו היו הרבה תגובות..: היו בנות שהחמיאו והתקרבו ואמרו לי כמה שאני יפה וסקסית (שזה לא חדש תמיד הייתי) והיו כאלה צנועות שהסתכלו במבט "אמא'לה מה היא לובשת.." שהיה אמור להיות מאיים (ממש) והיו את הזונות הרגילות שחיפשו איך לרדת עליי ולעשות ממני צחוק כי שיקפתי להם כניראה את מה שהן בחיים לא ישיגו.. אומץ, גאווה ואהבה עצמית! , היו בנים שצחקו וניסו להוריד אותי במלים כמו "מה את מרגישה רזה" או "דבה" או לצחוק עליי כדי לגרום לי רגשי נחיתות (בעצם כל הבנים האלה והאחרים עשו את כל זה או דפקו מבטים רק מעצם העובדה שהם נמשכו אליי ולא רצו לקבל את העובדה שבחורה שמנה יכולה להיות גם יפה וסקסית כי היא חייבת להיות "חייתית לובשת אוהבלים" וזה לא הסתדר להם) במשך הזמן היו שואלים (במוגרים בעיקר - כמו אמא, מחנכת וכו') אם אני לא מתלבשת ככה מחוסר ביטחון ורצון להתבלט כדי לקבל תשומת לב ובאמת לתקופה התחלתי לחשוב אולי באמת אם הייתי רזה לא הייתי לובשת אז הבגדים האלה.. וניסיתי סגנונות אחרים.. "ספורטיבי", "אלגנט", "צעיר קיצ'י".. והגעתי למסקנה שדווקא שם אני מנסה לרצות את החברה כי לא הרגשתי נוח.. ולא ממש אהבתי ופתאום נפל האסימון!! בא אליי ידיד ואמר לי: שלי, לא יעזור לך! את פצצת מין ולא משנה כמה תנסי להסתיר את זה!!!".. חזרתי למה שנוח לי, הבגדים הפרובוקטיביים שלי, שאולי בחורות בגילי ישימו רק למסיבות ואפילו לא תמיד מעיזות, ואני רק מתאהבת בי כל יום שעובר מחדש..! ואם למישהו לא נראה.. שלא יסתכל! מה שבטוח, לי יש הרבה תשומת לב וזה דווקא מאד מאד נעים לי! אני כזה טיפוס.. של נעלי עקב גבוהות וסטרפלס וגופיות וריטה וחצאיות תחרה עם גרביון רשת ואני לא אלך להכריח בחורות שאוהבות טרנינג עם גופיות של 2 פסים לבנים בצדדים (שזה מאד אופנתי היום..) ללבוש את מה שאני לובשת ואוהבת מי אני או כל אדם בשר ודם בשביל לשפוט מישהו אחר!!!!