שאלה

bella1978

New member
אכן כן

הי פיצי, כן, בצורה מאוד מובהקת, אני בטוחה שזה הלוקרין. אני כבר 3 חודשים אחרי וזה חוזר לאט-לאט, אז לא לדאוג

פיצ 50

New member
מה חוזר??

אני בספירה לאחור מבחינת ה3 חודשים. מה את כבר מתחילה להרגיש כאבים?? שהלוקרין כבר לא משפיעה?? אני מצד שני בפחד מהיום שאחרי... אילו תופעות לוואי היו לך??

bella1978

New member
התכוונתי לחשק המיני ../images/Emo13.gif הוא חוזר ../images/Emo13.gif

התופעות לוואי שהיו לי זה יובש בנרתיק, ירידה בחשק המיני ובתחושה המינית. לא שמתי לב לתופעות אחרות. גלי חום לא היו לי, אבל זה כנראה בגלל דברים אחרים שעשיתי, אני מאוד ירדתי במשקל ואין גלי חום בתת משקל כנראה... מבחינת הכאבים: לא היו לי כאבים חזקים לפני הלוקרין, רק במחזור וגם זה לא כמו שהבנות פה מתארות, אז אני לא יכולה להגיד. עכשיו עוד לא היה לי מחזור ומקווה שגם לא יהיה בזמן הקרוב (התת משקל כנראה יעזור פה), יש לי טיפה כאבים, אבל לא רציני בכלל. אל תפחדי מהיום שאחרי, סוריאנו בטוח ימצא פתרון
את אמורה לעשות ניתוח? או להמשיך עם דיכוי? בכל מקרה, אם לא היית בשום טיפול לפני זה, אז ניתוח או\ו דיכוי אמורים להפחית את הכאבים. תחשבי שהעיקר שהחודש של ההחמרה כבר מאחורייך... זהו, תרגישי טוב, חמודה!

פיצ 50

New member
גלי חום לא נראה לי

קשורים למשקל אלא לתגובה של הגוף להורמונים, כל אחת מגיבה שונה. אני גם בתת משקל וגלי החום שיש לי נוראיים.... מתי הניתוח שלך??

kikona126

New member
לי יש גלי חום כל חודש בזמן המחזור

או במקרה שלי כל החודש בימים אלו...

bella1978

New member
הניתוח

אז זהו, שאני לא עושה אותו בנתיים. יצאתי לדרך אלטרנטיבית... מקווה רק שלא יהיה לי מחזור במשקל הזה.

פז08

New member
פיצי, זו בדיוק הסיבה שאני אמרתי לאאאאאאאאאאאא

לא מוכנה הורמונים!!!! אני מסרבת בתוקף לקחת לוקרין, למרות שגם שינמן וגם סוריאנו ניסו לדחוף לי את זה.... יובש יש לי גם ככה, חשק אין לי גם ככה, וממש לא בא לי על גלי חום או על "לביליות רגשית"........... כן, זה מה שחסר לי. חוסר יציבות במצב הרוח. אחרי רשימת תופעות הלוואי שכתובה בעלון שנלווה לתרופות האלה, אני חושבת שאת ללא ספק נורמאלית. ולא שקל להשאר נורמאלית אחרי כל כך הרבה רופאים, בדיקות ותלאות... כך שאני בהחלט מעריצה אותך. דבר אחד שאת יכולה להתנחם בו- זה הפיך!! ברגע שתפסיקי את הלוקרין, תופעות הלוואי יעברו.... אם כי גם הדיכוי יעבור...... זה עניין של איזון עדין, מה עדיף- אנדו על שלל תופעותיו או הלוקרין על שלל תופעות הלוואי. בכל אופן, אני אישית מצטרפת לגלים- תחשבי מה יכול בינתיים לעזור ולהגביר את החשק................. מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה....
ו

פיצ 50

New member
תודה חמודה...

זהו, שניסיתי להתגבר על חוסר החשק ודי זרמתי כמו שגלים אמרה....אבל המכשול השני ששבר אותי היה היובש שגם KY לא עזר לו כי כל המצב יבש גם חיצונית.....היה נדמה לי שהג'ל התאדה לו מרוב היובש..... אז פרשתי. מבינה אותך לגמרי תמיד סברתי שהורמונים גובים מחיר, אבל מצד שני אני מפחדת לחשוב על היום שאחרי בלי דיכוי...... איך את שורדת בלי דיכוי??? מה את לא לוקחת כלום??

גל פיטר

New member
את נורמאלית לחלוטין!

גם לי יובש לא נורמאלי בנרתיק וגלי חום נוראיים- לגבי החשק המיני- הוא נעלם הרבה לפני הלוקרין

פיצ 50

New member
גם שלי נעלם ממזמן

יותר נכון הכאבים העלימו אותו....אני חושבת שחשק עוד כן היה לי.....
אני מתעוררת באמצע הלילה מגלי חום זה הזוי.....אבל לפחות כמעט ואין לי כאבים.....

דפי 29

New member
פיצ- אל חשש!

החשק חוזר בגדול! כל פעם שהיה לי גל חום הייתי אומרת לעצמי שכל גל חום מזכיר לי שלא כואב לי! תחשבי על מה את מרוויחה. אני סבלתי שבועיים וחצי בחודש והלוקרין גרמה לי לחזור לחיות, להנות, לעשות ספורט. כל הזמן תמני את היתרונות! יהיה טוב! מבטיחה לך! אני חושבת שאחרי חודש החשק התחיל לחזור בהדרגה. אני עברתי ישר להפריות אחרי ארבעה חודשי דיכוי אז ההורמונים הפכו אותי לחרמנית תופת... זה היה מאוד משעשע... בינתיים עוד אין הריון אבל אני אופטימית! בהצלחה!

למעלה