שאלה

פיצ 50

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

אז ככה: אחרי שהלוקרין יבשה לי את הנרתיק ואני מרגישה שם כמו במדבר סהרה
וגופי חש בגלי חום כמו שבר סורי אפריקאי
הגיע תור החשק המיני ואני מרגישה כמו בקוטב הצפוני, כמלכת הקרח
משהי חשה ירידה בחשק המיני בעקבות הלוקרין??? אני מתוסכלת מככ הרבה דברים ואני רק רוצה לדעת שאני קצת נורמלית. שזה לא אני, שזה הלוקרין........

kikona126

New member
לא קיבלתי לוקרין

אבל לפי מה שאני יודעת אלו הורמונים של גיל המעבר ככה שהנה לך טעימה... אני מבינה שבגלל זה אין לנו אפשרות לדבר....

דה דה דה

אחרי מדבר סהרה
וטיפטוף מכל הגוף
למי יש חשק להיכנס מתחת לשמיכה
? מתוקה את נורמלית לחלוטין

galim29

New member
../images/Emo25.gif את ממש כל עונות השנה יחד

מתארת לעצמי שזה חלק מ"הנאות" גיל המעבר שאנחנו זוכות לקבל מתנה מוקדם מדי. מה יכולה להציע? אולי אביזרי עזר? דברים שיעוררו שקודם עשו לך את זה? כמו שאומרים: עם האוכל בא התיאבון?
ברור שאת נורמלית בובה. רק שזה בטח לא עוזר לצד שכנגד להבין. אולי שגם הוא יקח לוקרין?
מה נשאר לנו אם לא ההומור?

פיצ 50

New member
אני זוכרת שסוריאנו פירט

את תופעות הלוואי.....לא זוכרת ירידה בחשק המיני אבל אני זוכרת שבזמנו הוא אמר שאם לוקחים לתקופה ארוכה אז יכול להיות קמטים. ואז אני אמרתי לו : עד כאן!! הכל אני מוכנה לספוג העיקר שלא יהיו לי כאבים, אבל קמטים?? יש גבול...
תודה חמודות, ככ היה חשוב לי לדעת שאני נורמלית.....הצד השני כבר התייאש.....

annabell Lee

New member
../images/Emo124.gifזה פשוט לא נכון..זה חלק מחוסר הידע

של הרופאים בארץ..טוף בשביל אני כאן עם הידע ה"קצת" יותר מתקדם של הרופאים בארה"ב... באופן חד משמעי...תופעות גיל המעבר שנובעות ממהורמונים שאנו מקבלות/קיבלנו...לא גורמות לתופעות הזדקנות כמו שיער לבן וקמטים. תופעות ההזדקנות הם שונות מתופעות גיל המעבר ונגרמות מסיבות שונות. קמטים קשורים לחוסר התדשות תאי הקולגן בעור..או משו כזה...ושיער לבן מחוסר התחדשות הפיגמטים..או משו כזה.. ולא ולא ולא...ההורמונים לא קשורים לקולגן ולפיגמנטים. אכתוב את זה שוב.....סימני גיל המעבר אינם גורמים להזדקנות!!!! וסתם שתדעו...הישראלית הפרימיטיבית שהגיעה ממדינת העולם השלישי ושאלה את אותה שאלה מפגרת, ליד שני רופאים כאן, זכתה להתפרצות צחוק שכמעט הפילה אותם מהכסא...ותוך כדי דמעות צחוק הם שאלו מצידם "מי סיפר לך את זה????"

galim29

New member
אז השערה הלבנה שלי לא מזה?../images/Emo2.gif

וגם הקמטים בעיניים. אז את מי אני אאשים עכשיו? למה את מנפצת לי את הגורמים להאשים? לא השארת אותי עם כלום ואני פולניה קלות

annabell Lee

New member
מזל שאת רק פולניה רק בקלילות..

כי את יכולה להאשים חופשי את האמא שלך עם הגנים שלה...

galim29

New member
הלוואי עלי הגנים של אמא שלי../images/Emo8.gif

נתחיל בזה שהיא לא סבלה מעולם מאנדו (אומנם קיבלה סרטן ברירית הרחם אך בגיל מופלג של למעלה מ- 70 וטפו טפו בסדר גמור) ושנית, יש לה גוף של ילדה בת 16, מה שלי לא היה ולא יהיה. אומנם יש פגמים אחרים שלא הייתי לוקחת בשום מצב אבל את הגנים דווקא כן

annabell Lee

New member
וכמובן..שאם את לוקחת אותה עד גיל 60,

תמיד הוא יכול לומר לך "הנה יש לך קמטים, את רואה שזה נכון?"..נו שוין...

kikona126

New member
ואו עשית לי את זה עכשיו...

אצלי לעומת אצל פיצ, החשק המיני ממש עצום בימים אלו ואין לי עם מי
מה עושים עם זה?

kikona126

New member
אני בעד גוני ../images/Emo99.gif

יש פה ביום שני בערב ערב רווקים רווקות, אבל שמעתי על זה אחרי שההרשמה נסגרה... נחכה לפעם הבאה...

kikona126

New member
פיצ דיברתי עם אמא שלי היום

והיא רוצה שאני אלך לסורי שאני באה לארץ... אין לי כוח!!!!! ובכלל היא עצבנה אותי היום!!!!!!!

למעלה