שאלה.......

../images/Emo41.gifשאלה........./images/Emo35.gif

קודם כל HELLO:) זה דוד למי שוזכר אותי מלפני טריליון שנה. הורדתי את האלבום והוא פשוט מדהים ואני מתכוון לקנות אותו אבל מצאתי משהו מוזר=| באחת המקומות שניתן להוריד את האלבום הורדתי שתי שירים שנקראים: Pleasure is mine I'm Waiting ונאמר לי שאלה שירי בונוס והשאלה שלי אם זה באמת שירי בונוס או שירים מהאלבומים קודמים
כי לא מצאתי בשום מקום מידע על השירים האלה.

...................

מה שאומר שזה חרטא ברתא=| ואיזה שירי בונוס של בראביט
אפשר את רשימת השירים שיופיעו בכל גירסאות הראביט
וקיים שיר של ג'ניפר בשם פוקוס
וסורי שאני קרציה=\

Lopezit

New member
חוץ מגט ריט עם פאבולס

אין בונוסים רשימת השירים אתה יכול לראות על העטיפה האחורית המושלמת
פה ופוקוס יש בגירסה האירופאית

Lopezit

New member
אהמממ מתמיד חח

כשנתנו את הרשימת שירים של הגרסה האירופאית היה רשום שם פוקוס

Lopezit

New member
אין לי קישור...

אבל הנה הרשימה שפרסמו לפני כמה זמן Official Europe Tracklisting: 1. Get Right 2. Whatever You Wanna Do 3. I Love 4. He'll Be Back 5. Focus 6. Step Into My World 7. I've Got You 8. This Is Me 9. Hold You Down feat. Fat Joe 10. Still Around 11. Ride Or Die 12. Cherry Pie

QueIronia

New member
עכשיו מצאתי את זה באמאזון של

בריטניה... אז זה בעצם נמצא במקום הגרסא של Get Right עם פאבולוס...

Lopezit

New member
יאפ

וכנראה שבגירסה בספרד יהיה את השיר הזה שהיא שרה קטע בתוכנית בצרפת

QueIronia

New member
../images/Emo4.gif חבל שיש כ"כ הרבה גרסאות../images/Emo70.gif

אני רוצה את כולן לא יכול...

Lopezit

New member
נכוןןןןן

היו שמים את 2 השירים האלה ברגיל ואז היו 14 שירים!!!

QueIronia

New member
נכון ../images/Emo4.gif

אני מקווה שלפחות השיר הזה בספרדית יופיע בדיסק בספרדית, שאמור לצאת מתישהו ביולי...

Lopezit

New member
יאווו איך אני מחכה לאלבום הספרדי

בעיקר אחרי ששמעתי איך הקול של ג'ן השתפר
ולא נראה לי שהוא ייצא ביולי... אמרו את זה לפני כל הדחיות של ריבירט

QueIronia

New member
אני רוצה שהוא ייצא

יחסית מאוחר, כדי שג'ן תמשיך לקדם את Rebirth. ברגע שהוא ייצא, Rebirth כבר לא יהיה בראש סדר העדיפויות למרות שהוא יותר "חשוב". הדיסק בספרדית פונה לקהל מאוד מצומצם, ולמרות שאני מחכה לו בטירוף, אני לא רוצה שהוא יהרוס ל- Rebirth... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות ברובו בלדות... אני כבר כ"כ רוצה לקנות את Rebirth
אני לא מסוגל לחכות
כנראה שאת ה- DVD אני אזמין מאמאזון ארה"ב ואת הגרסא הרגילה אני אקנה בארץ... לדעתי לארץ יביאו את הגרסא האירופית... בכל מקרה - אחרי שאני אקבל תשובה על המייל הראשון אני אשאל גם איזו גרסא תגיע לארץ - האירופית או האמריקאית... בדיסק הרמיקסים הגיעה לארץ הגרסא האירופית, אז אני מקווה שככה יהיה גם עם Rebirth...

Lopezit

New member
ישששש

אני יותר רוצה את הגירסה האירופאית בגלל פוקוססס.. גט רייט עם פאבולס זה כמו הרגיל רק שהוא שר במקום הצפצפה

Lopezit

New member
בגלל זה אמרתי שהוא לא ייצא ביולי

למרות שבינתיים ג'ן לא עושה כלום בשביל לקדם לא אותו ולא את גט רייט בארה"ב

כנ"ל!

אני כבר לא יכול לחכות... וגם אני מעדיף את הגרסה האירופאית של ריברט', מעניין איך זה פוקוס......

למעלה