שאלה של גבול

sunshine2004

New member
לאו דווקא...

מי קובע את הגבול? מי קובע מה נורמלי? אנחנו או האחרים שקובעים בשבילנו איפה הגבול? אני חושבת שמאוד נכון לראות מסביב איך אנשים מתנהגים בסיטואציות מסוימות, אבל זה לא אמור לקבוע בשבילנו את הגבול. האשכול הוא בעצם דו-שיח, לדעת מה האחר חושב ולהתייעץ איתו. לפעמים תחשוב דומה ולפעמים לא וזה בסדר. לגבי סקרים...אני לא יודעת, יש ויש. זוהי לדעתי דרך נחמדה להתעניין בנושא אבל לא צריך לקחת את מה שהסקר מראה כחד משמעי. יש גם עוד כל מיני פרמטרים שלא יכולים להיכנס לתוך הסקר, אז הרבה פעמים זה כללי... האמת...הגבול הוא נושא מאוד מעמיק...אפשר לכתוב על זה המון!!!

RainDrops

New member
אני לא כותבת קבועה

אבל הייתי חייבת לענות. לי יש גבולות מאוד ברורים, ולעיתים, במקרים מיוחדים יוצא לי להפר אותם. למשל: לפני שנתיים, היה ילד אחד שהרס לי את החיים. פשוט כמשמעו. הפכתי מילדה שמחה וצוהלת ונערה דיכאונית וחסרת ביטחון, ביליתי שנה על הספה אצל הפסיכולוגית בגללו ובגלל החברים שלו. לילד הזה לא היה אבא. הוא מת בתאונת דרכים. ואני, כמה שהוא ירד עליי, ולעג לי בחיים לא פציתי את הפה על אבא שלו. מה שאני בספק אם הוא היה עושה את אותה דבר אם חס וחלילה זה היה מצבי. וזה גבול שלא עברתי. ולא יעבור. לא משנה כמה המצב היה קיצוני.

p_nurit

New member
כרגיל אני מתעצבנת מביקורות חסרות

בסיס או גרוע מזה, שמבקרים משהו שעשיתי ולא מציעים פיתרון חלופי

למעלה