שאלה לכולם/ן

טאKילה

New member
../images/Emo41.gifשאלה לכולם/ן../images/Emo41.gif

לפני כחודשיים מונתי למנהלת הפורום "שיחות אל תוך הלילה". הפורום קיים כשלושה חודשים [יחסית חדש] אני חברה בפורום הזה מיומו הראשון,מרגעיו הראשונים,אני חלק מלידתו של הפורום הזה. חודש וחצי היתי ככותבת כשאר הכותבים,היתה כאן הנהלה אחרת, עם הפסקת הניהול הקודם,פרשו רוב הכותבים שהיו בתחילת דרכו, והסיבה ידועה,-פרשת טיירון- גרמה לחלק מהאנשים ללכת מכאן. מספר שבועות הפורום התנהל ללא מנהל נשארנו כאן רק מספר מועט של כותבים,היה אפשר למנות אותנו על יד אחת,ואולי היו נשארות אצבע או שנתיים פנויות. הפורום דאז היה פעיל בעיקר בשעות הלילה,ביום נראתה כאן אוירת רוח רפאים. הנהלת הפורומים בחרה בי לנהל את הפורום,וזאת לאחר בדיקת רקורד כתיבה בפורום הנ"ל,ובפורומים אחרים בהם היתי,ולפעמים אני עוד כותבת. כמובן שהמינוי והתהליך למנות מנהל/ת השתנה,חובה להגיע פיזית להנהלת תפוז, לראיון והתרשמות של הנהלת תפוז,אחרי שעתיים צבעו את הניק שלי בכחול, זה דיי ריגש אותי,הרגשתי כזה בריחוף,אני כחולה, חמוד כזה. הפורום שלנו גדל מיום ליום,מגיעים הנה אנשים חדשים,והותיקים מקבלים בחיוך וחיבוק לכל מי שנקרא/ה דרכו לפורום הנפלא הזה,זו תחושה נהדרת. אני אוהבת לכתוב ,זה בטח דיי בולט, אני אוהבת להשתרשר עם אחרים לכתוב הגיגים,לפני שנתתי בתפוז את הכן לנהל את הפורום,שאלתי אם הנאת הכתיבה שלי תילקח ממני,חייכו אלי ואמרו שלא,ואני גם מנהלת,ולפני הכל גם כותבת כמו כולם כאן. השאלה שלי אליכם- כשאני כותבת הגיג או סיפור,או כל כתיבה שקשורה בי,ברצון שלי לכתוב. האם היתם רוצים שאכתוב בניק טאקילה~* דהיינו ניק רגיל ככל הכותבים? האם הניק הכחול צורם כשהוא משתרשר כמעט אחר כל הודעה? אני רוצה פתיחות חברית מצדכם,לי אישית אין בעיה לכתוב בעיקר בשחור, ורק כשיש צורך לכתוב בכחול של מנהלת,אכתוב עם ניק בכחול. פורים שמח

Crossface

New member
טואקי

אני לא חושב שיש צורך לשנות לשחור בכל פעם שאת כוכבת, אני רואה בכל הפורומים האחרים שגם המנהלים כותבים כמו כולם, את מנהלת, את לא גננת. אני לא יודע את מי זה מרתיע הצבע הכחול, אבל הוא לא צריך.

טאקי..... ../images/Emo13.gif

נראה לי שאת מתגעגעת "לשחור" ההוא...
אני חושבת שאפשר להישאר בכחול ועדיין לכתוב מהגיגי ליבך... אבל היות ועכשיו פורים, את יכולה לעשות "נהפוכו"... ולחזור לימים ההם בשחור... חג שמח!!

טאKילה

New member
אין יאוש בעולם..../images/Emo9.gif

עם הגעגוע אין לי בעיה, אני תמיד יכולה להיכנס לניק ההוא הקודם. חשבתי שאולי הכותבים עצמם יתנו את דעתם. לי בעיקרון נוח עם כל ניק,וכשמתחשק לי להשתגע אין בעיה,כמו אתמול בלילה רציתי החלפתי. חג שמח..

Mוניk

New member
טאקיייייייי../images/Emo152.gif

אני חושבת שזה ממש לא עקרוני כי טאקי היית וטאקי תשארי ובאמת כמו שקרוסי אמר זה לא גן ילדים אז מה זה משנה כחול שחור העיקר זה התוכן ומה שסביבו סהו את טאקי

אהובה.א

New member
תגידו לי....

על מה טאקוש מדברת בכלל? אני אהבלה , לא מבינה נאדה. שחור, כחול , אדום , ורוד... מה חשוב הצבע כאן? ואם זה היה אדום , למשל? ואם לא בא לי ביום שלישי? עממה , הסתבכתי עם החוק נראה לי.....

חן (*_*)

New member
לא נראה לי משנה כלל

באיזה צבע את כותבת. אם נוח לך יותר, כאשר את מעלה מהגיגייך או יצירותייך, לכתוב בשחור וכשאת מגיבה כמנהלת, להגיב בכחול, גם זה אפשרי, אבל, כאמור זה ממש לא משנה. מבחינתי, את יכולה לספר בדיחה, לכתוב שיר, סיפור או הגיג, בניק כחול או שחור כרצונך. מה חשוב הצבע? העיקר הטבע........
(חוץ מזה, אני בכלל אוהבת ג'ינג'ים
)

טאק טאק טאקילה ../images/Emo8.gif

מי שאוהב אותך יקרא אותך גם בכחול וגם בשחור. מי שלא, לא יקרא אותך, ולא משנה הצבע. ואני שייך לחלק הראשון עוד מימי נ"נ. ולא משנה איך תתלבשי. בהצלחה בכל בגד.

טאKילה

New member
../images/Emo41.gifלכל המגיבים ולכולם/ן..../images/Emo41.gif

הקטע הוא לא מי יקרא אותי,זה לא זה. כשאני כותבת אני רוצה להרגיש כמו כולם, ושכולם יתיחסו לכתיבה באופן שווה,כמוני כמו שאר הכותבים, ולא בתחושה שמנהלת מעל כולם. אני לא מעל כולם,כולה ניק צבוע בכחול,עם עוד אפשרויות. אני רק מחזיקה בכלי טכני של ניהול,זה לא כתר,לא דם כחול. אני לא רוצה שתעבור תחושה שיש אחד יותר מהשני. כמנהלת בשבילי כולם נמדדים באותה מידה באותה כמות, בין אם תכתוב יצירה,ובין אם תכתוב סתם דבר רדוד. לפעמים אני נתקלת בתחושות שבאמתת לא לזה התכוונתי, אני לא ממינת בין כותב לכותב,כולם שווים באותו משקל. אין כאן קליקות,כן יש לי חברים כאן,חברים ותיקים, אין להם יותר זכויות מאחרים,כולם מתקבלים כאן באותה אהבה. מבחינתי אני רואה בכולכם/ן המפרים את הפורום הניפלא הזה. כשאני מגיבה להודעה כזו או אחרת,אני לא רוצה להיראות כמו חותמת גומי ממלכתית. אני רוצה לחוות את דעתי האמיתית,וכשאין לי מילים אתן חיבוק או פרח. והכי חשוב שכשאני מגיבה חשוב לי שתדעו אני לעולם,אבל לעולם לא מגיבה בכוונה צינית,או פוגעת,או מלגלגת. לפעמים המילים שנכתבות מתורגמות אחרת,לי אישית אין כל כוונה להוריד אויר לאף אחד מהכותבים,נהפוכו. זהו מקווה שהבהרתי את עצמי נכון. שיהיה לכולם פורים שמח..

אני לא חושבת שזה אמור להפריע למישהו

את מנהלת הפורום וזה מה יש
. לא ראיתי בשום פורום שמנהל/ת פורום מחליפים לניק אחר ברגע שהם רוצים משהו....אין שייכות. את אחלה מנהלת, כותבת מוכשרת.....וזהו
וכחול דווקא מחמיא לך

טאקילה שימי לב../images/Emo23.gif

קראתי בעיון רב את שאלתך, קראתי את תגובות כל החברים החלטתי שאני צריך להתלבש בבגד האדום כדי לענות לך על השאלה החשובה שהצגת לנו. אכן, רוב החברים, אם לא כולם, ענו ברצינות את תשובתם לגבי הניק. באתי עם הבגד האדום, כדי לומר לך, שאת יכולה לכתוב את ההגיגים האישיים שלך בניק הכחול, ואת יכולה לנהל בניק הכחול, כולנו מזהים את כתיבתך האישית, ולא חשוב הצבע, וכולנו מזהים אותך כמנהלת, כשצריך את שרביט הניהול..... ועכשיו, בפורים, "מותר" לך לשחק עם 2 הניקים, ואח"כ, לפי שיקול דעתך, תכתבי בשחור או כחול, בשבילי אותו דבר... ות'אמת??? תישארי בכחול לאחר פורים, "כל אחד והראש שלו" חחחחחחחחחח שלי כן????? חג שמח לך ולכולם/ן

lifie

New member
טאקי אחותי ...

מה זה משנה צבע הניק מה שמשנה זה מי שעומד מאחוריו ... ולכן זה ממש שאלה לא רלוונטית אחותי זה לא שההודעות שלך הן הודעות גננות <כמו שאחיביי אמר... את לא גננת > ולכן אחותי זה ממש לא משנה העיקר תהיי מי שאת

טאKילה

New member
חתולון..יא..../images/Emo9.gif

הראש כחול חייב להיות כחול חחחחח אחרת איך יצאו לי הגיגים לארוטיקה באהבה? שכחת אני גם שם בארוטיקה חחחחחחחחחחחחחח לפעמים זה מתבלבל לי פה ושם [בצחוק]

למעלה