שאלה לדיון

moran14h

New member
../images/Emo99.gif איזה מתוק

מיכלי..היה לי חיוך כזה רחב כמו שהיה לי אתמול בשודדי הקאריביים.. איזה מתוק..

Galadriel 3000

New member
יווו מורנושל'ה...

היה לך חיוך כמו בשודדי הקאריביים? אנ'לא זוכרת שחייכת בשודדי הקאריביים. אני רק זוכרת שהתלוננת שכל האנשים מעצבנים אותך
טוב לדעת שגם חייכת!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifשאלה קשה../images/Emo122.gif

אולי כי הוא העדיף את 'בלום'? תאמת שאין לי שמצוץ..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo107.gifנ"ש

באתר "אורלנדו בלום מולטימדיה" יש אפשרות להוריד סרטון בו אפשר לראות את הפרימיירה של haeven.... האתר מופיע בקישורים של הפורום, למי שאין אותו.

orlando my love

New member
../images/Emo7.gifנצל''ש עצוב........

מצטערת שאני ככה מנצל''שת בלי סיבה מיוחדת ובלי קשר לאורלנדו היפיוף שלי.. (שלנו.. ) אתמול בלילה חבר שלי בא אליי ואמר לי שכדאי שניפרד כי הוא עדיין מרגיש משהו לחברה הקודמת שלו.. היינו חברים כולה שבוע אבל פיתחתי אליו משהו ממש חזק.. מהסוג שקשה אחר כך לשכוח בקלות :( ואני כל הזמן בכיתי והוא גם אמר שהוא ישמור את הצמיד שהכנתי לו ושוהוא לא יוריד אותו מהיד. והוא אמר לי גם שהסיבה לזה שהוא ואני צריכים להישאר ידידים זה כי הוא עדיין מרגיש אליי משהו חזק אפילו יותר מחזק אבל הוא פוחד שהוא יגיע למצב שהוא לא יוכל לבחור ביני לבין החברה הקודמת שלו וזה יבלבל אותו..הוא אמר שזה לא נגמר והוא מקווה שימשיך משהו ביננו.. אז אמרתי לו שמבחינתי אין בעיה שאני ירצה אבל זה תלוי בו והוא אמר לי שאני לא יחכה לו... והוא כל כך מתחשב.. וקראנו לעצמנו שוקו וניל כי הוא היה שוקו ואני וניל ועכשיו אין שוקו.. שוקו הלך..נגמר..נשאר רק וניל.. וניל עצוב מאוד..אני רוצה את שוקו ושוקו רוצה מישהי אחרת
ושוקו כל כך חמוד ויפה ומתחשב ואכפתי. ואני אוהבת אותו נורא :((( סליחה על הניצלו'ש העצוב והלא במקום והארוך והבכייני. הייתי חייבת להוציא הכל

אוייי הדר../images/Emo10.gif../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

אני מצטערת בשבילך
אבל אבל - תוכלי למצוא אהבה חדשה, לא

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאוי הדר...

אני ממש מצטערת=( אבל ממה שאמרת, לדעתי הוא עשה נכון שאמר לך את האמת. אני ממש שמחה בשבילך, מצאת מישהו אכפתי ומבין. אפשר לראות את זה, גם אם נפרדתם. הוא מודה בפנייך על זה שהוא, עדיין מרגיש משהו לגבי האקסית שלו. לדעתי צריך אומץ רב כדי להגיד משהו כזה. עדיף שהוא יגלה לך מה הוא באמת מרגיש, מאשר לשמור בבטן ולהיות מבולבל בקשר למי שהוא באמת רוצה. תחכי, עוד שבוע+ תשאלי אותו שוב, לגבי האקסית. ו...אם הוא יגיד לך שהוא בכל זאת אוהב אותה... אז מה לעשות. אני ממש מצטערת בשבילך. אבל החיים נמשכים, ואני בטוחה שיום אחד תמצאי שוקו-שוקו שיחליף את מקומו
. ואם תרצי לדבר עם מישהו, אני תמיד פה-324413513

karin byrne

New member
אוי מתוקה...

אני ממש מצטערת בשבילך...ואמממ הוא היה ממש בסדר שהוא אמר לך את האמת..הוא היה מאוד כנה איתך...את צריכה להעריך את זה לפי דעתי...ו...אני ממש מצטערת בשבילך...אני ממש מבינה אותך...זה בסדר...בנים באים והולכים...אני בטוחה שתצליחי לשכוח אותו...ורק שתדעי שיש עוד הרבה דגים בים...אז...תכיני את החכה כי אולי תתפסי אחד מהם...
..

orlando my love

New member
תודה לכולכן..../images/Emo24.gif

על העידוד וההבנה.. והעזרה :) אני הולכת לארוחה ואז למסיבה (בתקווה שאני ישרוד את הערב בלי דמעה אחת על הפנים) אני עדיין מקווה שכל זה היה פשוט חלום רע... אני שונאת את זה הלוואי.. כל כך הלוואי שאני יתעורר פתאום ואני והוא עדיין נהיה שוקו וניל.. קרפדה ומדוזה תולעת וג'וק.. (ככה אמרנו כדי לעצבן אחד את השני) היו לי כל כך הרבה דברים יפים איתו.. אני לא רוצה שזה ייגמר פשוט! אני כל 10 שניות בערך נזכרת בו. בפרצוף החומי שלו שמחייך.. עם העגיל בלשון שהוא משחק כדי להתגרות בי. בנשיקות :( והחיבוקים וה -חומד שלו כשסגרנו את הטלפון אני בחיים לא ימצא מישהו כמוהו. כל כך רציתי שזה ימשיך עוד אפילו אם זה רק שבוע. נתתי לו את כולי. את הלב שלי והאהבה שלי אליו ועכשיו קשה לי לחזור אחורה או להתקדם קדימה טוב.. ביי ביי קוראים לי לשולחן. עוד פאקינג ארוחה משפחתית

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאת עדיין בגיל צעיר, אז

חברים באים והולכים. אי אפשר לשנות את זה. אני מקווה שתתגברי עליו במהירות, ותמצאי שוקו אחר.

אויש, מסכנה...

אני נורא מצטערת בשבילך... אבל אל תדאגי, יש עוד הרבה דגים בים, ואני בטוחה שתתפסי עוד אחד, ואני מקווה מאד שזה יקרה בקרוב... אבל איך הוא יכול עוד להרגיש משהו לאקסית שלו? כי אם הם באמת מרגישים עדיין משהו איך זה שהיא/הוא זרק/ה אותו/אותה?

מיטל101

New member
מסכנה...!!

אני ממש מצטערת בשבילך!! הלוואי שהייתי יכולה לעזור לך... אבל אל תדאגי את תמצאי מישהו אחר....גם לי זה קרה!! אבל אצלי זה היה אחרי 8 חודשים ביחד הבן זונה(מצטערת על השפה) נפרד ממני כי הוא אמר שהוא לא רוצה חברה כרגע ואחרי יומיים כבר היתה לו חברה אחרת-החברה הכי טובה שלי!!!!!!

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif נצל"ש מרושע2! (כי כבר ניצלשו

איזה 5 פעמים.... טוב אז בנות כנסו לצ'אט נדבר קצת..... פליז.... היה ממש כיף ביום שלישי/רביעי... פליז......

למעלה