שאלה לדיון

karin byrne

New member
../images/Emo41.gifשאלה לדיון../images/Emo41.gif

וכן לפי דעתי זה מצריך שירשור חדש!אז ש....
טוב אז ככה:כל אחת שקוראת לעצמה מעריצה של אורלנדו כבר יודעת את הסיפור המשפחתי שלו-אביו(לכאורה)של אורלנדו נפטר כשאורלנדו היה בן 4...עד גיל 13 חי אורלנדו בידיעה שאביו הוא הארי בלום,יהודי שחי בדרום אפריקה והיה חבר במפלגה..נו לא משנה המפלגה...
...(אם אני לא טועה זה משהו למען זכויות של שחורים...אבל אל תיקחו אותי במילה)...כשהיה אורלנדו בן 13 אימו סיפרה לו ולאחותו שאביו הביולוגי לא היה הארי בלום אלא חבר משפחה קרוב שקוראים לו קולין סטון...מסתבר שסוניה שלנו הייתה שובבה לא קטנה(
)...טוב אז זה הסיפור בקצרה ממש(בטח יש כמה פרטים שהשמטתי אבל לא חשוב כרגע
)... ועכשיו לשאלתי:למה לדעתכן השאיר אורלנדו את שם משפחתו בלום.?הרי הייתה(ויש)לו זכות לתבוע את שם משפחתו של אביו הביולוגי:סטון...אז למה אתן חושבות שהוא השאיר ת'שם משפחה שלו בלום?מתוך כבוד להארי בלום(הוא בטח בקושי זוכר אותו)?מתוך הרגל?בגלל שאמא שלו השאירה ת'שם משפחה שלה בלום???או אולי בגלל סתם משהו אחר?שרשרו לכאן את תשובותיכן,מחשבותיכן ודעותיכן...
...

Piece of Wood

New member
זה דיי ברור לא?../images/Emo19.gif|אליהו|

אי אפשר לשנות את זה סתם ככה אחרי שהוא חיי כל כך הרבה זמן בידיעה שככה קוראים לו. זה כמו שיגידו לך פתאום לשנות שם משפחה, סביר להניח שלא תעשי את זה [אלא אם כן את ממש שונאת אותו
]

karin byrne

New member
אמממ..

יכול להיות שזה נכון ואת צודקת,אבל אמממ אולי יש עוד סיבה או סיבה אחרת..מי יודע...בכל מקרה בגלל זה שאלתי...רציתי לשאול את דעתכן על זה..

../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

זה ברור שהוא עשה את זה כי השאיפה הסודית שלו היא להיות יהודי, להגיע לארץ ולפצוח בקריירת דוגמנות מרשימה
מה לא

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מסכימה באמת עם מה ש(פאק יש לי זיכרון של נעל
) כתבה למעלה...

Galadriel 3000

New member
ראיתי איפשהו כתוב

שהוא השאיר מתוך כבוד. וככה זה נחמד, כי בארץ יש מליון אנשים ששם המשפחה שלהם זה בלום, אז אני אוכל להתחתן עם אחד מהם ולהגיד שקוראים לי מיכל בלום

פרפר16

New member
אורלנדו העריץ את הארי (פוטר חח סתם)

והוא היה במפלגה נגד הנאצים כי הוא היה יהודי משהו להוכיח את השואה למי שמכחיש רק בגלל זה אני גם מעריצה אותו הארי בלום ז"ל גיבור

Galadriel 3000

New member
נצל"ש מרושע.

זכור לי שפעם יסמין עשתה קורס להשתמשות בפוטושופ. עכשיו יכול מאוד להיות שיש לי פוטושופ באיזה חור באדמה, וזה נראה לי ממש ממש מסובך... אז אפשר את הלינק לקורס?

../images/Emo2.gif../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

איזה כפרווווווווווווווווווווווווווון אמאאאאאאא

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifיואווווו איזה תמונה חמודה.....

הם כל כך חמודים שניהם!! *אני נמסהההההההההה*

למעלה