שאילון

BaBy LiS

New member
../images/Emo41.gif שאילון ../images/Emo41.gif

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? 9. מה אתה לובש? 10. על מה חלמת בלילה שעבר? 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? 15. מה הסרט האחרון שראית? 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? 19. אתה אוהב לרקוד? 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט?

BaBy LiS

New member
איימ פירסט! ../images/Emo41.gif

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. רייגע... "כמה קוו"ש צורכת המשפחה בחודש" חחח.. אתם לא רוצים לדעת למה.. הספר הכי קרוב היה "מאגר שאלות במתמטיקה" של אלונה.. =] חחחח 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? איימ.. מייבי מחשב....?!!?!? 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. המורדים..... עכשיו..... 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. איממ... 4:30? 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 4:49 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? טלויזיה וצחוקים של אחותי..חח 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? בבצפר=\ 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? פורום.. 9. מה אתה לובש? חולצה צבאית וחצאית.. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? על שאול המלך בכרכרה עם **** חחחח מלעשות?! לא היו חלומות רק על **** כי הלימודים משפיעים..=\ 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? עכשיו חחחח =] 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? עודלא..=\ 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? ת´צמי במראה=] חיחיחי.. 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? אמממ... שאלות מוזרות....=\ 15. מה הסרט האחרון שראית? איממ... לאזוכרת............ 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? טוף קודמכל הייתי הולכת לעשות שופינג=] לקנות את כל העולם... עגילים בגדים לק כתום [!!] נעליים וכלמיני שטויות.. ו..לא דעת.. נותנת לאמא שתעשה עמזה משו....?! 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אימ... מה אתם לא יודעים?! חיחיחי.. מאיפו לי.. אה כה... פרצו לי לאיסי שינו ת´סיסמא.. והצלחתי להיכנס =] ו.. איממ שיניתי ת´סיסמא וזייהו נראהלי.. 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? ת´אנשים העניים בעולם או הרעבים [ליסה י´פוזלת זה אותו דבר...!] 19. אתה אוהב לרקוד? ככה.. 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? הוא מעניין אותי?!?! 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? יש כמה שמות יאפים: -מיטל -רותם -שיר ויש עוד כמה..=] 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? איממ.. יוסי או בן.. נראהלי..=] 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? אימ.. לא דעת....

cami y luly

New member
ליסוש מותק אני עונההה!!!

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. "מבוא" 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? המדפסת 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. ערוץ 24-שיר הסטיקר או משהו כזה של הדג נחש 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 6 בערב בערך 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 17:55 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? ערוץ 24 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? שחזרתי מהבצפר 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? על הקומונה שלי 9. מה אתה לובש? בגדים 10. על מה חלמת בלילה שעבר? חלום מוזר שקשור למים.. חחח 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? אני חושבת היום בהפסקה האחרונה 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? אף פעם
13. ראית משהו מוזר לאחרונה? הסרט שראינו היום במדעים.. בעעעעע 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? שהוא דפוק 15. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? מה אני יודעת?! 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. לא יודעת.. 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? שיהיה שלום בעולם ושאף אחד לא יהיה רעב. חחח כבר עברתי את הגן!! מה נראה לך?! אי אפשר לשנות את העולם!! אבל הייתי מגדילה אותו והורגת את כל האנשים הרעים (כן בטח) חחחחחחחחחח 19. אתה אוהב לרקוד? כן 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? כל הפוליטיקאים טיפשים 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? נחום או שמעון 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? אפרכסת 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? לא זוכרת.. אבל הציטוט שאני הכי אוהבת מתוך סרט זה "find the light"

חתיכת שאלון מוזר...

1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. שום ספר לא קרוב אליי. 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? כלום,אוויר...מיאו 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. איזושהי תוכנית...{אין צורך לפרט את שמה..} 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 5 ומשהו.. 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 17:39 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? כלום..ת'צעקות של אחים שלי.. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני שעה ומשהו בערך... 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? מה בלוג?? 9. מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה שחורה.. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לוזכרת...{או לא רוצה לזכור...חח} 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום בצהריים 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? מיאו! 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? הסתכלתי במראה... 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? מוזר?? 15. מה הסרט האחרון שראית? ואן הלסינג 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? הרבה הרבה דברים...אני צכה לעשות רשימה באמת,היום הזה הולך ומתקרב. 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני חולת נפש... 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? צכה לענות על זה עכשיו? ממש אין לי כוח לחשוב אפילו... 19. אתה אוהב לרקוד? משו כזה..כן... 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? סתם מפגר.. 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? לודעת... 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? לודעת... 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? מאיפה לי לזכור??

Aussie Girl

New member
../images/Emo12.gifשאלה מסקרנות:

יש לך בארון רק חולצות שחורות וג'ינסים?!

מגניב......

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. "אבא?" מאת הספר "פרא" של גבי ניצן 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? נייר טואלט 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. תשוקות.. ואז נרדמתי 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. שש בערב? 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. שש ושתי דקות 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את הטלווזיה מהחדר שלי 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? אתמול... לא, שלשום.. אני במצב של למידה חרשנית למתמטיקה 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? התכוונתם לפורום? הודעות באיי סי 9. מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה בצבע ירוק זית 10. על מה חלמת בלילה שעבר? על זה שמצאתי ענבים במקרר ושמחתי 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? לא זוכרת 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? כנ"ל 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? כתבה מפגרת שמישהו זיין תרנגולת והתאבד 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? נחמד... מפיג שיעמום 15. מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? דירה באילת 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אין לי מושג.. מה אתה לא יודע? 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? בלי קשר למצפון או פוליטיקה? שכולם יהיו יפים... 19. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? אף אחד.. סתם שניהם... סתם לא יודעת 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? שחר 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? שחר או עומר 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? ממש לא זוכרת

As היחידה

New member
חחח אחלה שאלון..[פריקי]..../images/Emo13.gif

1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם.
"שהיידים גדולות מאוד בפרופורציה לגוף- ברנש יפה ערמומי רמאי דברן ועצלן" מתוך הספר- "קבלה בכף היד, חח אנשים אני קוראת ספרים, לא יאומן..
2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון?
במחשב..
3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה.
בטי המכוערת 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה.
בערך 6... 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה
.5 ל6. 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע?
אמ.טי.וי 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית?
לפני כ10- דקות... 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה?
ממתי זה בלוג?
9. מה אתה לובש?
זה סוד
סתם הממ.. ג'ינס וחולצה שחורה...
10. על מה חלמת בלילה שעבר?
חחחחח שאני מחטיפה מכות לאחד ואחת מהכיתה שלי זה היה כיף... ועוד חלום כל כך מוזר שאני לא מתכוונת לספר עליו. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת?
לפני שניה 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו?
לא זכור לי שהתנשקתי
13. ראית משהו מוזר לאחרונה?
להסתכל על עצמי לא מספיק מוזר?! 14. מה אתה חושב על השאלון הזה?
אחלה שאלון..
15. מה הסרט האחרון שראית?
מלך העקרבים.. סרט מעולה שאני חורשת עליו
16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? קודם להוציא את הכסף על מה שאני באמת חייב ואז עם אישאר אז כנראה שהייתי יוצאת לאיזה שופינג שמזמן כבר לא עשיתי...ואז לא מבזבזת את הכסף...
17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי.
הממ לא יודעת... 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה?
את האנשים 19. אתה אוהב לרקוד?
מאוד מאוד מאוד 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? לא יודעת את האמת עם הוא באמת טיפש או סתם עושה את עצמו..
21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? אמילי 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? ג'וג'ו
23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט?

התשובות שלי יייייייי../images/Emo98.gif

1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. " ששילמת, נסתבר כי נשארו בידיך כמה לירות עודפות" אולי זה לא נשמע קשור אבל זה מתוך הספר "מכתבים לצופיה" של אסתר שטרייט וורצל 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? בוילון 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. אינפומאניה בערוץ 24 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 19:00 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 18:55 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? שיר של יוסי עדן- "בדמעות סיפרת לי" 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? היום בצהריים.. בסביבות 2... 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? בהודעת שבפורום.. 9. מה אתה לובש?גופייה כתומה וטרנינג שחור 10. על מה חלמת בלילה שעבר? אמממממ.... לא זוכרת.. באמת שלא.. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? לפני 2 דקות.. כשקראתי את כל השאלון רצוף :)) 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? היום בצהריים 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? היום בבוקר.. ראיתי את ידיד שלי זורק בקבוק למגלשה וצועק לו "מי בא לאבא? מי?" 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? שהוא קורע.. ושהוא בדיוק מה שהייתי צריכה היום 15. מה הסרט האחרון שראית?סרט ישראלי... הדמעות של...מישהו.. לא זוכרת כבר.. 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? פנטהאוז שמשקיף לים 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני הבן אדם הכי לא החלטי שיש 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? אממממ האמת?? הייתי עושה שיהיה שלום בכל העולם... רציני איתכם.. 19. אתה אוהב לרקוד? בטחחחחחחחחחח 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? לא יודעת.. אני לא מבינה בדברים האלה.. 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? יובל 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? שחר 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט: לא זוכרת...:)

תות15

New member
גמאאאאאאאאאני..

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. "המלחמה גררה ניתוק יחסים ואף מלחמה.." 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? קיר 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. הופ
, עם אח שלי.. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 8 וחצי 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 8 ו-37 דקות 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? מיכאלה 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני איזה שעה וחצי.. בצופים 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? זה לא בלוג, ולפני זה הסתכלתי על המקלדת..
9. מה אתה לובש? מכנס חאקי ובלי חולצה 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא חלמתי 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? בשבט 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? לפני איזה שעה וחצי.. כשהלכתי מהשבט ואמרתי שלום לתם 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? אממ.. מוזר? 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? נחמט 15. מה הסרט האחרון שראית? סרט על מאפיות 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? הייתי קונה לתם מיליוני טיפקסים 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אתץ לא יודעת עליי כלום נראה לי.. אממ שביום ראשון ישלי בגרות? 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? אני לא יודע 19. אתה אוהב לרקוד? אממ לא 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? למי אכפת? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? בטח תם תחליט..
22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? איסמעיל.. סתם נו.. אבל למה הבנות קודם?! 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? אני בקושי רואה סרטים..

נינושש

New member
עונה!!

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. מתוך ספר בדיחות : ,מה תעשו בכסף?-שאל אבא" 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? במסך של המחשב 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. כיתה 406 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 9 וחצי 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 9:46 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את הטלוויזיה למטה. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? בשעה 3 חזרתי מפסטיבל הסרטים בשדרות... 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? על הפורום. 9. מה אתה לובש? גופיה ומכנס טרניג 10. על מה חלמת בלילה שעבר? אממ.. אהה על המגן שהיה לי היום :] 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום בפסטיבל 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? אממ מזמן 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? לא 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? מוזר אבל מגניב ביותר 15. מה הסרט האחרון שראית? כוננות גבוהה 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? בגדים 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. תישאלי מה שאת כן רוצה לדעת.. :] 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את האנשים. 19. אתה אוהב לרקוד? כןן 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? מה לי ולו?! 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? משהו שיש בתוכו את המילה אור.. 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? מאור 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? לא זוכרת!!

ThE BluEyeS

New member
חחח מגניב לאללה !! ../images/Emo6.gif אני רוצה גם

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם - ".. כריך זה אפשר להכין בגריל חם או בטוסטר-אובן. את הבאגט חותכים ל-3 חלקים ומסירים ממנו את הקצוות הקשים.."
2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון - בטלפון
3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה - ערוץ 6, על הבוקר.. אל תשאלו למה
4. בלי להסתכל, נחש מה השעה - אמממ.. 14:37 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה - 14:20.. אופסי
6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע - את הטלוויזיה מלעלה.. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית - לפני 20 ד'.. בבצפר..
8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה - אה, אני בבלוג ?! חחחח
אממ.. הסתכלתי על השאלה שמעליי כרגע
9. מה אתה לובש - ג'ינס וחולצת בצפר כחולה [טוב, הרגע חזרתי מהבצפר!!] 10. על מה חלמת בלילה שעבר - לא זוכרת
הייתי עסוקה בלקנח את האף
11. מתי פעם אחרונה שצחקת - היום בפרזנטציה לעבודה באנגלית שלי.. אתם לא רוצים לדעת מה אמרתי.. חחחח
12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו - אממ.. אתמול
13. ראית משהו מוזר לאחרונה - מוזר.. מאיזו בחינה ?! חח..
14. מה אתה חושב על השאלון הזה - חחח מדליק ביותר !! 15. מה הסרט האחרון שראית - 'אפקט הפרפר' 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה - נו באמת.. אני ?! אמנם 'רוטשילד', אבל מולטי מליונר ?!
17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי - יש לי BluEyeS
חחח.. ואני מטורפפפת על כתום !! 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה - אנערף..
19. אתה אוהב לרקוד - כן, למה לא ?! 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו - האמת ?! דיברתי איתו אתמול, הוא הרים צלצול.. הוא חושב על שאלה 18 עדיין
21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה - ממממ.. אנערף.. 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו - דין.. או דניאל.. או משהו.. חח
23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? ממממ.. "I Know You"..

Aussie Girl

New member
חמוד!

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. admission כניסה (זה מילון) 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? ידית של הדלת 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. חוק וסדר 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 15:05 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 15:09 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את המקלדת 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני כמה שעות 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? זה פורום
9. מה אתה לובש? גופיה וטרנינג 10. על מה חלמת בלילה שעבר? מתמטיקה 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? בבוקר 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו?
13. ראית משהו מוזר לאחרונה? יש הרבה יצורים מוזרים בבמפר שלי. 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? מקורי!!!! 15. מה הסרט האחרון שראית? כבר לא זוכרת 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? טיסה לאוסטרליה, בית על חוף ים... 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני ברונטית 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? מה הכוונה בלי קשר למצפון
19. אתה אוהב לרקוד? די 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? חחח
לא ממש מזיז לי האמת 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? לא יודעת 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? דוד/ג'ונתן 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? לא זוכרת

sh53

New member
שאלון חמוד לאללה

.1 תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם. אבל זה ספר עם תמונות בלבד. ועכשיו ברצינות - חומרים שכל אחד יכול להשיגו ולשמרו ... (ספר על מסע הכושר, הכושר הוא להחזיר אותו למדף, אחלה כושר). 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? קיר - אומרים שבחור זה לא קיר, אז יוצא שקיר זה לא בחור, אז לאיזו מסקנה הגעתי? שהתחרפנתי. 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה. התוכנית שהיתה השבוע על בליינדייטים. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 18:00. 5. עכשיו תסתכל על השעון, מה השעה. 18:58 (אני צעירה בכמעט שעה, כיף לי). 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? אנשים צועקים בחוץ. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני בערך שעתיים. 8. על מה הסתכלת לפני הבלוג הזה? בפורום. 9. מה אתה לובש? לא לבושה. סתם. חולצה כתומה (תפוזניקית בנשמה, לא שמתי לב לזה אלא רק עכשיו וחצאית שחורה). 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת חלומות. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? אתמול בפקק בדרך לגני התערוכה, אחרת הייתי מאבדת את השפיות (או שאיבדתי ולא מודעת לזה). 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? אתמול. 13. ראית משהו מוזר לאחרונה? לא עולה לי בראש משהו עכשיו. 14. מה אתה חושב על השאלון הזה? יאאאאפה. 15. מה הסרט האחרון שראית? 50 דייטים ראשונים - סרט יפה ומומלץ 16. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? את תפוז. 17. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני לא בת 53, נשבעת לכם. 18. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את האנשים - שיהיו סבלנים אחד לשני ואולי תהיינה פחות תאונות על הכבישים, הייתי מוסיפה קצת תקווה לתפריט ולקינוח מוסיפה אהבה. 19. אתה אוהב לרקוד? בהחלט. 20. ג´ורג´ בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? באמצע. היו יותר מוצלחים ממנו, אבל בהחלט לא טיפש. 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? צריך להחליט יחד, עוד לא החלטנו. 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? כמו התשובה לשאלה 21. 23. מהו הציטוט האחרון ששמעת בסרט? לא זוכרת.

למעלה