שאדאו - אתמול !

../images/Emo159.gifאה...מאי, רק כדי להבהיר משהו:

קודם כל - את צודקת (כאילו, דהההההה) ועכשיו: הבריאן שדיסקסתי עליו בשירשור הזה הוא לא בריאן קיני (החלאה המהמם) אלא...בריאן אחר...שחברנו מוושינגטון הבירה הראה לי... הוא באמת מהמם.... טוב....שבת שלום! כל טוב

.m

New member
אופססססס../images/Emo5.gif

אני והפה הגדול שלי...

דרור22

New member
ורק אותי השאירו בבית....

צר לי חברים הייתי אמור לבוא אם מ. תורן היה מוכן לבוא לקחת אותי.... (אבל היו לו התחייבויות קודמות למאי
) סתם סתם אני צוחק... בכלל לא הייתי בשרון אלא בצפון הרחוק (קריית שמונה) נופש לי בבית קייט מדהים .... באהבה שלכם דרור

../images/Emo73.gifמשנה תורן - שירותי הסעה בע"מ../images/Emo67.gif

וואלה, באמת שכחתי שזה מה שאני עושה... דרור, מחמדי!!! א´ - טוב לראות אותך סוף-סוף...אחרי שאני ויפעת כבר הספדנו אותך בערך 10 פעמים. ב´ - מאמי, אל תתחיל להתרגל שאני בא ואוסף אותך (וגם מחזיר!) מכל מיני ערים ויישובים בשרון...לא נראה לי בכלל... ג´ - קריית-שמונה?! איך לעזאזל הגעת לשם? ומה אתה עושה שם? ג´יזס, איך אתה תמיד מוצא את עצמך בכל חור אפשרי בארץ?!... אוהבים אותך הרבה,
יאללה, ביי

Yaniv-DC

New member
נו, ולמה שלא תבוא רגע לאסוף אותי?

אני אסדר לך את בראיין (תשאל את גיא, שהגיב ב-"תארוז לי שניים בבקשה").

לירונר

New member
אני אגיד לך למה

אני בתור ~
~ כדברי טל פרידמן- מושא חקינותי הגברי (אניטה היא מושא חקיינותי הבלתי מזוהה)

../images/Emo160.gifאני כבר בא...!../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

רק תן לי כתובת מדוייקת, ואני כבר שם. (רצוי גם כרטיס טיסה...לכיוון אחד - לג´יי אף קיי)

../images/Emo67.gifזוזי גיברת! אני הייתי קודם!../images/Emo88.gif

אני בתור! בריאן שלי! וחוץ מזה, יש לך כרטיסחברמועדון? או לפחות בייאנבונוס?

.m

New member
גיברת! תפסיקי לדחוף!../images/Emo122.gif

ומז´תומרת כרטיס מועדון? אני הנשיאה!
mai

הצחקת אותי! מאבטחים! יש כאן מתפרעת

סדרתית...אני מבקש שתרחיקו אותה מכאן, לטובת הציבור, כמובן
הא הא הא....עכשיו בראיין רק שלי....

Yaniv-DC

New member
סליחה חברים... אבל...

משנה יקר, אמרתי לך כבר שאת בראיין לא תמצא ב-JFK אלא ב-falls church, VA ולכן תאלץ לבחור בין DCA ו-IAD (גם BWI הולך). לגבי ההזמנה, גיא ביקש ראשון, בריי בכלל רוצה אותי (אבל לא יכול לקבל), ומאי - למה את צריכה עוד גבר שכל מה שיכול לצאת לך ממנו זו שיחה?

../images/Emo11.gifזה לא רלוונטי בכלל..העיקר להגיע../images/Emo160.gif

ומאי, זה בסדר, היא גם כבר לא רלוונטית...סידרתי שהמאבטחים יעצרו אותה...חחחח היא עכשיו במשרדי הפסיכיאטר המחוזי שמטפל בעניין האישפוז הכפוי שביקשתי בשבילה. היא לא תטריד יותר. אפשר להרגע. מאי - אוהבים אותך הרבה (תהיי חזקה, שם באישפוז)

.m

New member
יניבי, תבין...

בשבילך אני עוד מוכנה לוותר על בריאן שלי (נגיד...),אבל אתה תפוס, אז זה לא רלוונטי. לגבי האחרים - גיא בכלל ממתין לג´סטין. ומשנה- הוא בצבא. הוא לא יכול לעזוב... וכך נותרת אני - והרקורד שלי כבר מכיל נישואים לגיי, אז כמה מסובך זה יכול להיות?
mai (שעדיין מחכה לתמונות שהבטחת לה במייל...)

../images/Emo2.gif מה זה?! היא ברחה?! אוי ואבוי..../images/Emo18.gif

שמישהו יודיע למשטרה, מהר! סכנה לשלום הציבור...מטורפת שמסתובבת ברחובות... מאי! תורידי את הסכין!...מאי! לא עם סכין!...

אלי פלס

New member
../images/Emo26.gif שאדאו - אתמול !

לא לא...אני לא הייתי שם. אני שוכב לי בבית חולה לגמרי. 39.2 מעלות חום זה השיא הנמוך שהגעתי אליו ביומיים האחרונים. חיפושי הדירה הושבתו עקב המחלה. אני מתתתתתתת...אל תגידו עלי קדיש.

למעלה