שאדאו - אתמול !

MARMELAD

New member
../images/Emo31.gif לארוז לי שתיים...?

קילקלת את הפתגם..... הוא נהרס כשהוא מגיע בהטייה נשית. אני - שניים - רק גברים
ידידות גיי פרינלדי יש לי בשפע, תודה.. אני לא מחפש עוד........

.m

New member
מאי והעליזים בשאדו

טוב, אז הכל התחיל, בעצם, לפני חצי שנה, כשמשנה תורן ואנוכי וחשפנו (בעזרתו האדיבה של הטרמפיסט) את הכרותינו מימי ביה"ס התיכון. אממה – אף אחד מאיתנו לא הצליח לקשר בין השם לפרצוף. "חייבים להפגש" פסקתי, ומ. תורן נאלץ להסכים. חלפו הימים, וגילינו שדרכנו יצטלבו בלונדון. It’s a date! הכרזתי, ומ. תורן קיבל את הדין בהכנעה. רצה הגורל – ולא נפגשנו... ככה יצא שכשהוזמנתי ע"י תורן להצטרף אליו ואל גיא לטיול השבועי ל-shadow, שברתי את כלל הברזל ש"אני יוצאת רק למקומות בהם גם אני יכולה למצוא זיון!" (2- נקודות, על שבירת כלל ברזל). באופן כללי אתמול עבר עלי יום מזעזע לחלוטין (1- נקודה בלי להכנס לפרטים), אז לא ממש התחשק לי לצאת, אבל החלטתי לא לתת לזה להשפיע עלי, ובשעה היעודה (21:40) הייתי מוכנה. מ. תורן, לעומת זאת, הגיע רק ב- 22:20!!! (2- נקודות על איחור של 40 דקות!
). תורן, יקירי, לו היית על תקן ה"דייט" שלי, הייתי פותחת את הדלת רק כדי לטרוק אותה בפרצופך! אך מפאת המצב חייכתי, ויצאנו לדרך. (2+ נקודות למשנה תורן, שלמרות ההלם למראה הגופיה שלבשתי הצליח לא לנאום לי את נאום ה"מה? לא קר לך???"). התנועה זרמה (1+). השיחה זרמה (1+) למעט כמה מקרים שתורן הובך קלות. ואני מתנצלת. הגענו אל גיא לקראת 23:00. גשם קצר ולא מתוכנן תפס אותנו בדרך מהאוטו לדלת (2+, כי אני אוהבת גשם). תורן דפק בדלת הלא נכונה, והתפדח למוות (1+. היה מצחיק...). זה בסדר, כי גם בדלת הנכונה יכולנו להקיש שעות, הווליום הלא תקני של המוזיקה מנע מגיא לשמוע אותנו... לבסוף, מ. תורן האמיץ הושיט יד ו- (תופים בבקשה) פתח את הדלת. (ואני אומרת - יכולנו להוציא את הדולרים מתחת לבלטות וללכת, ואף אחד לא היה יודע...). גיא ואני שקענו באלבומי תמונות שלו – הוא דיבר ודיבר ודיבר ואני תהיתי איך יכול להיות שאצלו באלבומים יש יותר תמונות של סטרייטים מאשר אצלי???
– (1- על הכמות, אבל 2+ על האיכות. גיאצ´וק – יש לך טעם מצוין!). באוטו, בדרך ל-shadow, גיא עדכן את משנה תורן ואותי בנטיות הסדיסטיות שהתגלו אצלו עקב אילוץ המגורים המשותפים על ב´ השותפה המעיקה. הדבר בא לידי ביטוי במשפטים נוסח "... ואיך היא יכולה לנסוע לסופ"ש ארוך, ולהשאיר את החתול שלה בלי אוכל 3 ימים??? אז לקחת את כל האוכל שלה מהמקרר, ושמתי אותו על הרצפה שהוא יבחר! הייתי שמת לשים שם את גופתה המבותרת שיאכל... ולמה לא שמים שקית בפח לפני שזורקים לשם פדם. כאילו, למרות שזה לא פדים של מחזור, יש עליהם הפרשות..." (1- על האלימות והתיאורים הגרפיים, אבל 2+ על הבידור. זוכה פרס האוסקר לדרמה קווין
). ב- 12 דקות לחצות מצאנו חניה. של נכים. "לא שמתי לב" יטען מ. תורן מאוחר יותר. ואני – אחותה התאומה של קייט מוס. מה לא? אהה.. אופסססס באופן מפתיע (מודה שלא האמנתי שנצליח) נכנסנו לפני חצות. באופן מפתיע לא פחות הכניסה לבנות 40 ₪ (1- מזה האפליה הזאת???). המקום היה בשיפוצים (1-). היה חם (1- אולי הומואים לא חייבים לנשום, אני כן...). היה צפוף (1- לכל מיני יצורים שהתחככו בי, וגם 1+ לכל מיני אחרים שהתחככו בי...). היו פרח´ות (1-). היה אלכוהול (1+). היו מפריחי בועות סבון (1+) היה רעש (עוד לא גיבשתי עמדה...) בין לבין נפלה בחלקי הזכות לפגוש-לרקוד-ולהביך (בסדר הזה) את מנהל פורום גאווה ב-walla. וחברים יקרים – הוא פשוט מקסים
. חוש הקצב וכישורי הריקוד שלי לא היו במיטבם, והדבר ניכר (1-), אבל זה לא מנע מגיא, תורן, ל´ (חבר של מומין), י´ ומומין לרקוד איתי (3+ על האומץ – לרקוד עם בחורה במועדון גייז...) והפתעת הערב הגדולה שלי (15+) - מומין! I think Im inlove
כאן המקום לציין שמר מומין ואני נפגשנו לפני כמה חודשים. אז חיכיתי לפגוש את האדם הרגיש והאינטליגנטי שהצטייר במוחי מקריאת הודעותיו, וקיבלתי משהו אחר לגמרי (אולי בהשפעת הטרמפיסט?). מודה שדיי התאכזבתי באותה פגישה. אתמול, לעומת זאת, כן פגשתי את אותו בחור מדהים, רגיש ואינטליגנטי. אהה כן, והעיניים... מומין, יקירי, אם רק היית סטרייט (סטרייט? למה ללכת רחוק, אני מוכנה להסתפק בדו...) הייתי לוקחת אותך הביתה בגאווה. (יופי, עכשיו יגידו שאני שודדת עריסות... שום דבר שאני עושה לא מספיק טוב...) לסיכום – לו היה לי שקל אחד לכל פעם ששמעתי (בשנה האחרונה בלבד) את המשפט "אך, אם רק היית גבר..." ביל גייטס היה נראה כמו מקרה צדקה לידי...
סה"כ – 19+. לא רע בכלל.
mai

../images/Emo6.gif מאי! את מ-ה-מ-מ-ת-! ../images/Emo41.gif

ושוב פעם: סליחה על האיחור
את ענקית. אפשר להפסיק להתחנף...?

אני והסטרייטית (וכמה הומואים בצד)

בשאדו הייתי פעמיים החיי עד אתמול. בשתי הפעמים נורא נהנתי. השילוב של מועדון בגודל הבויידם בשירותים שלי ("אינטימי", כמו שיגידו בעלי התאקט, אבל אני הומו, ממתי יד לי תאקט?!), מוסיקת פופ-דאנס-שמונים מזעזעת ומלא הומואים לא פחות מזעזעים, מכל הסוגים והמינים, עושה לי את זה. וכך, לנוכח העובדה שאני שרוי בחופש מבורך, היה ברור לחלוטין שאני בא לשאדו, ויהי מה. וכך היה. גררתי איתי את ר´, ידיד אשר הוא עצמו גרר אותי לא לפני זמן רב למסיבתי הראשונה בשאדו, ול´, עוד ידיד אשר לא היה בשאדו מעולם. וכך, שלושה הומואים שכמותנו עלו על האוטובוס לתל אביב צהלים ושמחים. בערך כ-2 תחנות לפני תחנתנו שלנו החל לרדת מבול. מ-ב-ו-ל. עכשיו, אני נורא אוהב גשם. נורא אוהב חורף. אבל באתי לרקוד, לא להירטב ולקפוא למוות. למזלנו, הגשם גווע תוך מספר דקות, במהלכן רעדנו מקור מתחת לסחחה של חנות. נכנסו למועדון בערך ב11 ועשרים. מלאי אנרגיה ושמחה צעדנו במדרגות... שממה. אין על הרחבה נפש חיה (חוץ מאיזה הומו מזעזע שרקד בצורה מזוויע. הוא לא נחשב!). וחיכינו. וחיכינו. בסביבות רבע ל12 המועדון החל להתמלות. התחלנו לרקוד, ולפגוש ידידים. אחרי כמה דקות החלטתי להתקשר למנהל הפורום יקר זה, ע"ע גיא. עם גיא דיברתי מבעוד מועד, כאשר אמר לי שאולי הוא יקפוץ לביקור -קצרצר-. Yeah right. מסתבר שבאותה שניה שהתקשרתי לגיא הוא, מאי ותורן היו בכניסה. במהירות פיזזתי דרך הקהל שגדל מדקה לדקה. "אההההה!" "גייייאאאא!" "היייי!" צווחות אלו, בתוספת חיבוקים ונישוקים תואמים, מתארים היטב את המפגש ביני לבין גיא. כאמור אז אמרתי שלום (קצת פחות רועש, אך לא פחות חשוב) למאי ותורן. בהמשך הערב מאי התגלתה כמפתה קטינים (ואפילו לא סטרייטים!), כאשר רקדה ריקודים מושחתים בעליל איתי ועם ידידי ל´. אני מחוייב להודות שלא בדיוק נאנסתי לריקודים אלו, ואני בטוח שמחזה של הומו משתרלל עם סטרייטית היה מזעזע בהתאם. לא פעם מצאה עצמה מאי כילדת סנביץ´ בין זוג הומואים, לא שהיא התנגדה כמובן. על גיא לא נדבר בכלל... הוא ניסה להפשיט אותי!!! למען השם, טיפ לחיים: לפני שמנסים להפשיט בן 17 תמים, תקנה לו לפחות אלכוהול. בסביבות 2 ורבע נאלצתי, מטעמי טרמפ, לזוז לדרכי. בצער וביגון נפרדתי פרידה סוערת, מרגשת ומלאת חיבוקים מהחבורה ויצאתי לדרכי. היה מזעזע. אבל בצורה הטובה ביותר. נורא נהנתי, ויש לי גב שבור כהוכחה. ומאי... אך, אם רק היית גבר... מומין ששואל את עצמו כמה בירות הוא יצטרך כדי להימשך לבנות, ומתי הוא נפגש עם מאי כדי לבדוק את זה.

.m

New member
מומין - אני הולכת להביא את היומן../images/Emo8.gif

זהו? כמה בירות? זה כל מה שצריך כדי ***** אותך? בשבילך(גם רגיש, גם חכם, גם יפה ולא פחות חשוב ב´מצב´ היום - בעל אזרחות אירופאית...) הייתי מוכנה להשקיע באלכוהול יותר איכותי...
mai

יקירתי - נוותר על רגיש, חכם ויפה

אבל גם לי יש אזרחות אירופאית למהדרין! פתוח להצעות בנושא אלכוהול...

skeep

New member
ולי יש אזרחות אפריקאית ואני לא

עולה מאתיופיה

MARMELAD

New member
אוי השאדאו השאדאו

כבר בכניסה ידעתי שזה הולך להיות טוב ושאני הולך להישאר עד מאוחר. ברגע שכף רגלי דרכה בתוך החלל הדחוס והמחניק שנקרא השאדאו וראיתי את כמויות הגברים, הנערים, האוחצ´ות, הבוצ´ות, הוייאג´ים והקינדערלעך שרקדו שם... הבנתי שהערב ייגמר רק טוב. אין מצב אחר. התחלתי את הערב בטלפון בטראומת "באו אליי הביתה והחדר שלי נראה כמו הצרות שלי". עלעול באלבום התמונות שהבאתי איתי אתמול מאילת גרם לי ולמאי לשקוע בנוסטלגיות מתוקות על חברים לשעבר, סטרייטים, ואשכנזים באופן כללי. מ.ת. לעומת זאת נעלם לחדרה של השותפה המקוללת ב. אני לא רוצה לדעת מה היה שם. רק המחשבה על מישהו מהחברים שלי שמדבר עם השותפה המלוכלכת היותר שראה רחוב בן יהודה מימיו מעוררת בי בחילה. באוטו התבכיינתי במרץ על החיים הנוראיים שלי, השותפה המגעילה, פחי אשפה, כלים בכיור, ושכבר מאוחר. משפט הוביל משפט ואני מצאתי את עצמי עצבני ומחומם בצורה שיכולה להיגמר באסון. כשמ.ת. עמד בניחותא מאחורי מכונית שחסמה את החנייה ולא עשה סימנים של צפירה מתקרבת, פקע לי הוריד במצח. התנפלתי על ההגה כאחוז אמוק ועמדתי לבצע בהגה וכן בנהג מעשה אלימות מזעזע. "תרגעי" הרגיע אותי מ.ת. בחינניות האופנתית שלו. "מהההה קרהההההההה??? עוד עשר דקות שתיים עשרה!!!" צווחתי בפאניקה. "אה" ענה לי מ.ת. ו..... הבהב למכונית שלפניו. (אני כבר ממזמן הייתי יוצא מהאוטו ודוקר את בעל המכונית שלפנינו אבל ניחא. נגמר) והנה אנחנו כבר עומדים בשערי השאדאו. מלפנינו, מצדדינו ומאחורינו שלל אוחצ´ים וערסים בלבוש חג הממהרים להספיק את השעה 24:00 לפני שיהפכו לדלעת (או גרוע יותר, יצטרכו לשלם כניסה). לא ביקשו מאיתנו תעודות זהות. אני מניח שהתבגרנו מלפני שבועיים. ובפנים... אחחחח... ניחוח אפטרשייבים, זיעה חמוצה ונטורל פורמולה נכנס לי בפנים. הייתי בגן עדן. סיבוב השלומות והברכות המתבקש עמד לפרוץ כשנפגשנו במומין. הסיבוב נדחה (למעשה הוא די התבטל ולכן גם עשר דקות לפני שהלכנו פגשתי מישהו שלא ראיתי כל הערב) וכך מצאנו את עצמנו רוקדים במין חמישייה / שישייה של אנשים מעוכים וחסרי קואורדינציה. אבל רקדנו בכל זאת. מי אמר שצריך לדעת לרקוד? שאלתי את עצמי בעוד אני נותן לאיברי הגוף שלי להתעופף אל כל חלקי המועדון. הבחור שחטף ממני אצבע בעין הסכים פחות עם התיאוריה שלי, אבל אתם יודעים איך זה. החיים קשים. אוווווו... זה לא יכול להיות מה שהולך פה היום, אמרתי לעצמי, יש כאן בערך 10 זיונים לשעבר שלי. אח"כ גיליתי שהגזמתי. היו 20. בלון של סבון שהתפוצץ לי בתוך העין היה הסימן הראשון למלחמת הבלונים שהולכת לפרוץ במלוא עוזה. היח"צנים עברו וחילקו לכולנו מכשירי בלונים קטנים כאלה של ילדים, ואנחנו התחלנו להפריח בלונים לכל עבר. המים שלי היו מקולקלים, דרך אגב. זה לא שאני לא יודע להפריח בלונים. באיזה שהוא שלב ניגש אלי איזה הומו מזעזע. "אתה גיא?" שאל אותי. הסתכלתי עליו. "לא". עניתי בשלווה (סתאאם סתאםם סתאםם.. אני צוחק......רק רציתי להבהיל את אלאדין קצת
) הערב המשיך. רקדנו ורקדנו ורקדנו. איזה מישהו כמעט חטף ממני סטירה אחרי שהוא חשב שמותר למשש את הסחורה. ריכלתי עם ירון מגאווה וואלה! שהוא באמת אחלא. היה מגניב. רק הערה חשובה: שמישהו ילמד את ה DJ עאלק של המקום הזה שלשים שירים שלא קשורים אחד לשני זה ממש לא קטע. ושמישהו יסביר לי אם מי שמארגן את המסיבות האלה הוא יחצ"ן או יח"צנית?

Amir16

New member
למה...למה...../images/Emo7.gif

איזה באסה זה... אני כבר מלא זמן מפנטז ללכת למועדונים כאלה אבל אין לי עם מי וחוץ מזה שאני עדיין עמוק בארון ואף אחד לא יודע עליי וגם שאני עוד לא בן 16 ולא ממש יתנו לי להכנס האפליה...

../images/Emo9.gifיקירי, אין מה לפנטז בכלל, פשוט

צא מהבית, ובוא! בקשר לכניסה למקום עצמו...האאא...שזה לא מה שיטריד אותך. נעל את הפלטפורמות המהממות שיש לך בארון (ברור שיש לך!) שים על עצמך כמה נוצות ורצוי גם קצת פאייטים, והכניסה מובטחת...ואם לא - תמיד אפשר לנסות להתחבב על הבחור בכניסה
לא כל מי שנמצא שם הוא מחוץ לארון (כולל כותב שורות אלו) וזה בכלל לא קשור...כל מי ששם הוא או גיי או פרינדלי, ככה שאין מה לדאוג, להיפך. מקווה שתרגיש יותר טוב, ביי

Amir16

New member
אני לא מנסה להעליב...

או לפגוע חס וחלילה... אבל... פלטפורמות, נוצות, פאייטים ממש לא עושים לי את זה אז תעזרו לי(כי אני ממש לא מתמצא) כל מי שהולך לשאדו מתלבש ככה???? כי זה ממש לא הטעם שלי... אני אוהב להתלבש בסגנון בריאן קיני... לא נוצות, קישוטים,ושאר אביזרים סטייל דנה א´... חוץ מזה אני ממש חסר אונים... אני גר בעיר ממש פרימיטיבית שאם אני אצא מהארון יסקלו אותי באבנים(אני לא צוחק)...
לכן אני גם לא יכול לדעת מה קורה עם הקהילה-מועדונים, מפגשים, אופנה וכו´... אז אני צריך עזרה בדחיפות כדיי שאני יוכל להתעדכן קצת ולא להרגיש כל-כך אאוט מהחבורה כאן... HELP ME אמיר ה-

לא זכורה לי אף נוצה או פלטפורמה

אבל מצד שני גם לא זכור לי אף אחד שנראה כמו בריאן. וגרוע מכך, אף אחד שנראה כמו ג´אסטין. לגבי עדכונים, ´כנס ל www.gogay.co.il. חסרים שם כמה דברים אבל סה"כ מידע וקישורים טובים. תתקשר לסניף האגודה הקרוב למקום מגוריך ושם ידעו לעזור לך אפילו יותר.

../images/Emo6.gif אמיר מאמי...זה היה בצחוק...../images/Emo118.gif

תגיע איך שאתה רוצה... נכניס אותך בכל מקרה, רק אל תשכח להגיד בכניסה "אני אמיר16 מהפורום"...סתאאאאםםם באמת חסרים ג´אסטינים בשאדו.... אולי תהיה אתה ג´אסטין? איך שבא לך... דרך אגב...בדוק מסרים

.m

New member
משהו על סגנון "בריאן" ../images/Emo11.gif

זה מראה האני-לא-מתאמץ-פשוט-קמתי-בבוקר-שלפתי-מהארון-גופיה (DKNY -130$ רצוי שחורה)/ג´ינס (CK חדש במהדורה מוגבלת -100$) /חולצה מכופתרת (D&C - 180$ רצוי בשחור או לבן)-ויצאתי מהבית. (אם הייתי משקיע, היתי לובש את חליפה (ארמאני 890$), אבל זה רק לקליינטים החשובים בעבודה...) למעשה זה רק שכלול מראה ה"ג´יימס דין" - ג´ינס, T לבנה (וחפיסת סיגריות מקופלת בשרוול) והאמת - על הגוף הנכון זה מדהים. אני בעד. mai

Amir16

New member
וזה בידיוק...

איך שאני אוהב אני אוהב להתלבש יפה... אבל אין לי כוח להשקיע ממש... רק שהבגדים שלי... לצערי... לא כאלה יקרים(היי אני רק בן 16-מאיפה יהיה לי כסף?) ומאי אל תדאגי גוף לא חסר... ודרך אגב בשאלון שהיה פה לא מזמן יצא לי בריאן

.m

New member
יפה לך../images/Emo65.gif

(בעצם, אני צריכה לראות כדי לדעת...
) והרעיון היה להראות שזה מראה שאפשר להשיג בלי להתאמץ, או לשלם הרבה כסף, רק שב"בריאן סטייל" זה כן עולה הרבה כסף. כמה טיפשי. ואל תתרגש יותר מדי - גמני בריאן...
mai

למעלה