../images/Emo41.gifהשאדו אתמול - בהחלט!
אלאדין! גם אתה היית שם?! אני המום!....יא...איזה שוק... אז ככה: הערב התחיל כמובן בלחץ - שלי. כרגיל, אני נזכר להתכונן דקות ספורות לפני שאני צריך לצאת, ולכן יצאתי קצת באיחור (וסליחה למאי...). לפי סיכום שעשינו כבר קודם, טסתי לאסוף את גב´ מאי המהממת מהיישוב שבו היא גרה (היה *קצת* מפחיד, אבל התגברתי) ומשם, שוב פעם, בטיסה ישירה לתל-אביב, שם חיכה לנו כבר בקוצר-רוח גיא. אחרי תעייה קטנה בחוצות העיר (אז מה אם הגעתי קרוב לרידינג?!) הגענו למשכנו של מנהל הפורום המכובד. גיא היה כהרגלו חביב מאד וכיבד אותנו מייד באלבומי התמונות ה-מ-ה-מ--מ-י-ם שלו, שווה בהחלט. לא ביזבזנו יותר מדי זמן, ויצאנו לנו לכיוון מרכז העיר - לשאדו.
אבוי - השאדו בשיפוצים! אבל זה בסדר, זה לא מנע מאיתנו להכנס ולחגוג (היה אפילו עוד יותר צפוף מבדרך כלל!) בדרך גיא סיפר לי שאחינו הקטן, מומין, יהיה גם הוא שם, ממש מפגש משפחתי קטן, ואכן כך היה. פיזזנו לנו ביחד, חבורה שכזאת, מנפנפים בידיים ומקפצים (או שזה הייתי רק אני?), גיא כהרגלו מנסה לשדל אותי לעשן ולשתות (והפעם, ללא הצלחה) ומדי פעם הולך וחוזר עם איזה סיפור על מישהו שניסה להתחיל איתו פה ומישהו שניסה להתחיל איתו שם...כן, כן, ממש גיא. תשיג לך חיים! מאי לעומת זאת... א´ - שמחה לראות שהיא לא הבחורה היחידה במקום, ב´ - שהיא מזהה יותר מדי פרצופים מוכרים, לחרדתה. מומין - היה מתוק, כמו שאח קטן צריך להיות. יפה לו. יפה לך, מומין!
השבוע לשם שינוי, כן השמיעו את "ריינינג מן". שאחריו אפשר ללכת...סתאאאםם היה ממש חביב, למרות הצפיפות, אוחצ´ות מהממות וערסאווטים מגרבצים...אוח, כמו שאני אוהב.
תקריות מביכות - לי בכל אופן, לא. לגיא בטח יהיה מה לכתוב. או למאי. או למומין. אני רק מבקש
בפעם הבאה, צריך להגיע עם תגי זיהוי! לא יתכן שחצי פורום יהיה שם, ולא נזהה אחד את השני!
אלאדין! אני בשוק מזה שפיספסתי אותך! טוב, בפעם הבאה... אוי...פסח. כנראה שאני לא בבית בכלל...אוףףףף כל טוב!