רוקדים עם כוכבים תוכנית 8

shay keran21

New member
משה ופולינה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רקדו אממממ אולי גם צ'ה צ'ה צ'ה??? קיבלו רק 31 נק'! קצת פחות ממה שהם רגילים.. אני אהבתי נורא..וסופסוף משה היה סקסיי בטירוףףףףף

elall

Member
מנהל
אני מתלבטת בין צ'ה צ'ה לפסדובלה

התלבושת לפחות יותר מתאימה לפסדובלה, אבל ריקוד יותר צ'ה צ'ה בכל מקרה, הם קיבלו הרבה הרבה פחות ממה שמגיע להם, יחסית לאחרים הם כמעט ולא קבלו כלום. הם נתקעו איפשהו בתחתית הטבלה עם פנינה ושמעון, וזה ממש לא המקום שלהם.

shay keran21

New member
זהר ודורית../images/Emo41.gif

רקדו את הריקוד הקוצפני... קיבלו 32 נק'!! שזה וואואו!!! אני בהחלט אהבתי...

shay keran21

New member
מייקל לואיס ואנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי דעתי רקדו ריקוד בסגנון הפריסטייל(חופשי) היו הרבה אלמנטים של ריקוד אני אישית לא אהבתי קיבלו 37 נק'!

shay keran21

New member
שמעון ומאשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אולי די כבר עם הבדיחה הזו? זה מה שיש לי להגיד.. זה "הרקדן" אבררררר גרוע בתולדות רוקדים עם כוכבים שנשאר כה הרבה.. הוא עושה מעצמו רק צחוק...ואפילו אמיר אמר זאת... והניקוד 28!(גברי ואלי משוחדים או פחדנים!)

shay keran21

New member
איציק ואלונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קיבלו 35 נק'! נהנתי בטירוף.....

shay keran21

New member
אורלי וחיים../images/Emo99.gif

קיבלו 39 נק'! מקום ראשון! רקדו רומבה מהפנטת! מבחינת השופטים-הם הזוג החוזר... לפי דעתי התחרות בין גאלה,ליאת ואורלי

פולספגן

New member
תגידו, רק אני מריחה כאן משהו מסריח?

הרי אורלי תבעה אותם וכל התוכנית הזאת היתה בשביל להחזיר אותם. פתאום כל השופטים נותנים 10 למעט אלי 9.
, אבל זה מסריח

היא לא תבעה אותם

זה היה סתם חירטוט. אם היא הייתה רוקדת זוועה אז היה אפשר לומר שזה חשוד אבל היא רקדה מעולה וזה בהחלט מגיע לה

פולספגן

New member
אולי בגלל שהגיעו לגישור הזה שיחזירו אותה

דרך אגב, גם SMS ניתן לפברק. לא קניתי את זה

לפי דעתי הסיפור הזה ממזמן נשכח

אפילו אני שכחתי ממנו לגמרי עד שהזכרתם לי חח או שזו בכלל הייתה סתם שמועה.

פולספגן

New member
ואיך את מסבירה את העובדה שלכל המתמודדים היו

רק 2 בקורות של שופטים ואילו להם היו את כל ה-4

לא שמתי לב לזה האמת

רק שמתי לב שכל פעם שמו 2 שופטים כי נראה לי שרצו להספיק את כל הריקודים עד 23:00 בכל אופן אני אומרת שוב:אם היא הייתה גרועה אז אפשר לשער כל אפשרות אבל כל עוד היא הייתה מצויינת אז הבחירה בה מוצדקת והגיוני שבחרו בה בהכי הרבה קולות. ועדיין נראה לי שכל סיפור הטביעה היה קישקוש אחד גדול.

shay keran21

New member
זהו../images/Emo88.gifסיימנו עם הריקודים! כל אחד מוזמן

לשרשר לזוג המתאים ולכתוב את דעתו...אני חוץ מדעתי רשמתי את סוג הריקוד(השערתי,הפעם לא אמרו מה הריקודים) ואת הציונים... הופתעתי לטובה מעיקר ממירה,זהר ואורלי

shay keran21

New member
../images/Emo206.gifאורלי היא החוזרת לתחרות!!!!../images/Emo206.gif

נו באמת..גם הופיעה אחרונה,גם השופטים החמיאו לה הכי הרבה...קצת מכור? לא אכפת..היא נהדרת!

לא הבנתי למה מכור?

הם פשוט היו נהדרים כך שבצדק קיבלו את המחמאות
והם זכו פעמיים גם לחזור לתחרות וגם זוג כרטיסי טיסה לאירופה כי הם הזוג המודח שקיבל הכי הרבה קולות
קצת התבאסתי בשביל גאלה אבל לא נורא. ברכות לאורלי וחיים

shay keran21

New member
אגיד לך למה כי אני זוכר

שהיא היחידה שלא קיבלה את הדחתה.ועשתה קצת רעש ובאלגן...אז אולי הם עשו לה כביכול טובה...ללא ספק היא טובה,אבל אם לא הייתה מופיעה אחרונה? אם גאלה הייתה מופיעה אחרונה? אני מאמין שיש הגרלות..אבל מוזר מאוד שכל שבוע תמיד יוצא ככה שמשה ופולינה בסדר של אחרונים..לא יודע...זה סתם תחושה לי...חחח

זה בדיוק מה שאמר

הגולש "פולספגן" ממש כמה תגובות מעליך אז אני אומר שוב:אם היא לא הייתה טובה היה אפשר היה להגיד שזה מכור אבל היא הייתה נהדרת וזה הגיע לה.

למעלה