רוקדים עם כוכבים תוכנית 8

shay keran21

New member
שבוע בהא ספיישל שירי ../images/Emo79.gifאייל גולן../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

בהחלט יהיה תענוג! לילה טוב..אחת התכניות המוצלחות של העונה! נהנתי מכל רגע!

סיכום משדר מהנה ומוצלח../images/Emo70.gif

שכולו באווירת שנות ה80 הזוכות והשופטים לבושים בבגדי האופנה של העשור המדובר(אמיר שלי כרגיל היה הכי הורס שיש עם תספורת קצרה
) אהבתי מאוד את הביקורות של אמיר במיוחד היום בעיקר את הביקורת על שמעון
. בנוסף זהר ודורית לקחו אותנו למסע נוסטלגי במקום בו נמצא אוסף מרשים של כל הדברים המגניבים של שנות ה80 ובעיקר דיבר על האטארי ומשחק הפקמן(אני גיימרית כך שאני מתחברת מאוד לכל הנושא הזה של המשחקי וידאו מכל התקופות) ואמיר וזהר סיפרו שהם גדלו על המשחק פאקמן (וכך גם אני
). משה ופולינה לקחו אותנו לראות איך היה הזמר המזרחי בשנות ה80, ליאת ויניב לקחו אותנו לראיון עם הזמר אדם בביתו שהיה כוכב ענק באותו עשור וסיפר על ההערצה העצומה לה זכה וגם הגיע לאולפן לבצע את שירו "סוד" וליאת ויניב רקדו לצלילי הביצוע. ומייקל ואנה לקחו אותנו למגרש הכדור סל. כל הזוגות של כל העונה חזרו לרחבה,הפעם לא הייתה הדחה אלא כל הזוגות תחרו על זוג כרטיסי טיסה לאירופה והזוג השני מהמודחים שיקבל הכי הרבה קולות יחזור לתחרות. הזוג שקיבל את הכי הרבה קולות הם אורלי וחיים שהם מהזוגות המודחים כך שהם קיבלו גם את כרטיסי הטיסה וגם חזרו לתחרות והאמת?הגיע להם כי הם היו מעולים
הזוגות רקדו לצלילי להיטים ענקיים של שנות ה80 בעברית ולועזית שהמרגש בינהם היה שירה של עופרה חזה ז"ל שכפי שאמיר ציין בתוכנית בחודש הבא ימלאו עשור למותה. אורח מיוחד היה השדרן דן קנר שהיה אחראי על המעברים בין ריקוד לריקוד ולפרסומות. הייתה תוכנית מטריפה היום אני מאוד נהנתי

למעלה