רוקדים עם כוכבים תוכנית 8

../images/Emo41.gifרוקדים עם כוכבים תוכנית 8../images/Emo41.gif

חוזרים לרקוד לאחר שבוע של חופשונת עם יום חדש באותו ערוץ ואותה השעה. והערב בתוכנית ספיישל שנות ה80 עם הרבה הפתעות שעל פי הפרומואים הגדולה מבינהם היא שכל הזוגות שהודחו עד עכשיו חוזרים לריקוד אורח לכן לא ברור אם תהיה הדחה אבל במידה ותהיה שיהיה לששת הזוגות הנותרים בתחרות המון המון בהצלחה
רוקדים עם כוכבים 2010 הערב ב21:00 ערוץ 2 כל הדיבורים על התוכנית הערב אך ורק בשירשור הזה
צפיה מהנה לכולם

אז עוד פעם אין הדחה?

הכי נוח למרוח את זה עוד ועוד. הרייטינג לא משתנה אז למה לעשות כל כך הרבה ספיישלים ללא הדחה (במקרה הזה זוג חוזר אבל זה לא משפר הרבה את המצב)? בגלל הכסף מאותם ספיישלים? (לא שאלות רטוריות) יש בכלל הרבה כסף מזה? חוץ מזה, אותו זוג שיחזור, למה שהוא לא יודח שוב שבוע לאחר מכן (בהנחה שתיהיה תוכנית עם הדחה)?

למה לא לעשות גלגל הצלה פעם אחת?

לדעתי זה נהדר לתת צ'אנס לזוג אחד לחזור אם בכוכב נולד אפשר אז גם ברוקדים אפשר. ולגבי מה שכתבת "חוץ מזה, אותו זוג שיחזור, למה שהוא לא יודח שוב שבוע לאחר מכן?" אז ראה את דוגמת יהודה סעדו מהעונה השלישית שהודח כבר בתוכניות הראשונות,חזר בגלגל ההצלה, הגיע לגמר,ולקח את הגמר. בכל מקרה אני מרוצה מכל העניין כי ככה התוכנית תתארך

רוקדים עם כוכבים...

זה לא כוכב נולד. גם אני רוצה שהתוכנית תתארך אבל לא עם ספיישלים משמימים ללא הדחה. אפשר להביא יותר מתמודדים בעתיד (למרות שגם ככה יש להם בעיות עם ליהוק אז אולי מבחינתם יותר מתמודדים זה לא פרקטי)

shay keran21

New member
נכון מאוד....זו לא חדש...בכל עונה יש עד

2 ספיישלים...גג... אני דוקא מרוצה...שלא ייגמר לעולם..חחח כמו שמוזיקה מענגת אותי,אז גם ריקוד מענג אותי..אני כמובן יותר מתחבר למוזיקה,אך ריקוד זה מהתליך של המוזיקה..חחח בלי מוזיקה אי אפר לרקוד,וההפך!

איך נראה לך שהתכנית תמשיך אם לא יהיו כאלה?

התכנית הייתה נגמרת תוך חודש וחצי אם כל שבוע היו מדיחים... זו בסה"כ תכנית עם פן משעשע, צריך מידי פעם תכנית כזו מטורפת כדי לשמור על עניין. אם כל שבוע היו מדיחים מישהו כל התכנית הייתה פקעת עצבים אחת גדולה.

shay keran21

New member
סקופ התכנית../images/Emo70.gif:אחד מהמודחים חוזרים לתכנית../images/Emo70.gif

אני בהחלט שמח שמותחים ומאריכים..אני בהחלט עם רעות
אני מתענג על זה

בדיוק ניצלתי את הפסקת הפרסומות

ובאתי למחשב לכתוב לכם את העידכון
שייקה אז צדקתם והיום אין הדחה אלא משהו יותר טוב:אחד מהזוגות המודחים חוזר אלינו הזוג מהמודחים שיקבל את מירב הקולות יחזור לרחבה. ואם אין הדחה היום וזוג אחד חוזר לפי חישוב שלי זה אומר שהעונה תוערך בשבועיים איזה כייף
ואם שופטים לפי כישרון הריקוד של הצלע הסלבריטאי אני הכי בעד שאו גאלה ואורון או ליאת ויניב כי הם פשוט מצויינים
בסוף התוכנית אכתוב סיכום אירועי השידור כמו בכל שבוע

shay keran21

New member
גאלה ואורון../images/Emo45.gif אך יש לי תחושה

שליאת תחזור..לה יש יותר מעריצים מגאלה...מקווה שגאלה תחזור...

וואו וואו וואו../images/Emo2.gif

גם אורלי וחיים הפגיזו חבל על הזמן ללא ספק יש תחרות קשה היום בין שלושת הבנות

shay keran21

New member
אגיד לך מה הבעיה בליאת יש בעיה

היא יוצאת הרבה מהקצב..וזה בעייתי...הבעיה בגאלה שהיא לא מספיק נחושה..כאילו היא לא מספיק מרשימה...לפי דעתי היא רוקדת מצוין..ותמיד רקדה טוב...אולי דוקא אורון לא מספיק איתגר אותה

shay keran21

New member
מירה ודני../images/Emo99.gif

רקדו טנגו קיבלו מהשופטים 37 הניקוד הכי גבוה עד כה בתכנית העונה!! כולכם יודעים עד כמה שאני אוהב את מירה,אבל הפעם היא הפתיעה אותי בענק! אני בשוק מחאתי כפיים בהתלהבות לאחר הריקוד! זה היה מדהיםםםםםםםם מרגששששש מרטיט ממש! אני לא חושב רעות שהפעם נשארת אדישה! מירה הכי לא אנמית!! היתי מאוכזב מהניקוד של אמיר,בהחלט הגיע להם 9 או 10...כניראה הוא לא התלהב כמו השאר... אם זו הייתה חתרות רגילה היום-ללא ספק מירה הייתה נשארת...כולי מקווה שבשבוע הבא תביא את אותו רמה....אני מאוהב בה מתכנית לתכנית

shay keran21

New member
פנינה ודניס../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

רקדו אממ רומבה?? קיבלו 28 נקודת מסכים עם השופטים שהיה רכות..אבל פניבה בעיקר עמדה ועשתה תנועות עם הידיים..לא ממש רקדה...אבל זה בסדר..היא לא רקדנית בידיוק כמו שהיא לא זמרת! עדיין מהפנט להסתכל עליה... ודניססססססססססססססססס התגעגגתייייי

shay keran21

New member
ליאת ויניב../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

רקדו..אמממ היה אלמנטים של צ'ה צ'ה צ'ה נראה לי נתנו להם 33 נק' אישית לא אהבתי אהבתי את הביצוע של אדם! נשאר ענק!

shay keran21

New member
גאלה ואורן../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

אממ רקדו את הריקוד עם הקפיצות...שכחתי איך קוראים לריקוד..קוספורד??? משו כזה? חחחחחחחחחחחח השופטים ניקדו 36 נק'! אני רוצה שהם יוחזרו! אני כ"כ נהנה מהם! אני היחידי שחושב שחום ממש יפה לגאלה? הרבה יותר יפה מהבלונד! היא פשוט מדהימההה...רק בזכות החום גיליתי אותה מחדש...

למעלה