ראש בראש

Slow Cheetah

New member
אהמ. ../images/Emo11.gif

תראי, גם הם דמויות. צריך לעשות השוואות ביניהם גם. ד"א, אני משווה בין אנשים שיש איזשהיא סיבה להשוות ביניהם.

lidor203

New member
שני דברים...

1. זה היה צניות 2. אני בן...אבל לא נורא תדעי לפעם הבאה

FFman

New member
עונה

אנג'לה פטרלי VS מר.בנט מי הורה יותר טוב? מר בנט מי יותר חזק נפשית? מר בנט מי מתלבש יותר מגניב? אין לי מושג מי יותר שווה? אף אחד מהם מי יותר אנוכי? בשלב הזה אין לי מושג את מי יותר כיף לשחק? מר בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? מר בנט

F r o g g y

New member
../images/Emo163.gif

מי הורה יותר טוב? מר בנט מי יותר חזק נפשית? אנג'לה מי מתלבש יותר מגניב? מגניב? אף אחד מהם מי יותר שווה? אנג'לה מי יותר אנוכי? ^ את מי יותר כיף לשחק? מר בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? אנג'לה פטרלי

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

מי הורה יותר טוב? נוח! מי יותר חזק נפשית? נוח מי מתלבש יותר מגניב? אנג'לה מי יותר שווה? חח אפחד XD מי יותר אנוכי? אנג'לה את מי יותר כיף לשחק? אנג'לה שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? בנט!

אמא פטרלי, כמובן../images/Emo11.gif

מי הורה יותר טוב? מר בנט. מי יותר חזק נפשית? אנג'לה! מי מתלבש יותר מגניב? אנג'לה. היא הכי מגניבה
מי יותר שווה? אנג'לה מי יותר אנוכי? מר בנט
את מי יותר כיף לשחק? סביר להניח שאת אנג'לה. שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? אנג'לה

אוי, זה קל ../images/Emo9.gif

ברור שמר. בנט לוקח!
מי הורה יותר טוב? מר. בנט. מי יותר חזק נפשית? מר בנט, למרות שאנג'לה נותנת לו אחלה של תחרות פה. מי מתלבש יותר מגניב? האמ.. לוידעת. מי יותר שווה? מר. בנט.
מי יותר אנוכי? אנג'לה. את מי יותר כיף לשחק? מר. בנט! רע, טוב, טוב, רע. זה נהדר
שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? מר. בנט לוקח ובגדול.

שלי באיחור ../images/Emo3.gif.

מי הורה יותר טוב? בנט
. מי יותר חזק נפשית? אנג'לה מי מתלבש יותר מגניב? אנג'לה מי יותר שווה? בנט!
מי יותר אנוכי? אמג'לה את מי יותר כיף לשחק? בנט! שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? מר בנט רולז!

למעלה