ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

והיום.. אנג'לה פטרלי VS מר.בנט מי הורה יותר טוב? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מי יותר אנוכי? את מי יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט?

וונקי

New member
אנג'לה פטרלי VS מר.בנט

מי הורה יותר טוב? מר בנט הוא דואג לקלייר בדרך המוזרה שלו מי יותר חזק נפשית? אנג'לה מי מתלבש יותר מגניב?אנג'לה מי יותר שווה? אנג'לה מי יותר אנוכי?אנג'לה את מי יותר כיף לשחק?אנג'לה היא יותר רעה ויותר סקסית שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? אנג'לה , מר בנט סתם קוץ בתחת

GO בנט

מי הורה יותר טוב? מר בנט כמובן מי יותר חזק נפשית? אנג'לה מי מתלבש יותר מגניב? אנג'לה, נמאס מהחליפותצבעחום של מר בנט
מי יותר שווה? מה בנט כמובן
מי יותר אנוכי? אנג'לה את מי יותר כיף לשחק? מר בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? מר בנט ! אני שונאת את אנג'לה

Slow Cheetah

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo3.gif

מי הורה יותר טוב?
מר.בנט כמובן, אנג'לה בכלל אוהבת את הילדים שלה?
מי יותר חזק נפשית?
אנג'לה.
מי מתלבש יותר מגניב?
אנג'לה. מי יותר שווה?
לא שמישהו שווה.. אבל בגלל שהיא אמא של פיטר, אז אנג'לה.
מי יותר אנוכי?
אנג'לה. את מי יותר כיף לשחק?
דמות אחרת?
שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט?
מר.בנט, נראה לי.

h e n y

New member
עונההה

מי הורה יותר טוב? מר בנט...נו באמת הוא חלק מהטובים מי יותר חזק נפשית? אנג'לינה מי מתלבש יותר מגניב? ממ אנג'לינה? מי יותר שווה? איכס שניהם לא... מי יותר אנוכי? אנג'ילנה את מי יותר כיף לשחק? מר.בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? מר בנט

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif |מפהק|

מי הורה יותר טוב?בנט מי יותר חזק נפשית?אנג'לה מי מתלבש יותר מגניב?אנג'לה מי יותר שווה?בנט מי יותר אנוכי?אנג'לה את מי יותר כיף לשחק?בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט?בנט

shirush3

New member
אמ...

מי הורה יותר טוב? בנט מי יותר חזק נפשית? אמ... אנג'לה נראת כמו אחת שעברה הרבה מי מתלבש יותר מגניב? ווואוווו אני לא זוכרת איך הם התלבשו, ולא אין לי כוח להריץ איזה פרק ולבדוק
מי יותר שווה? בנט! מי יותר אנוכי? אנג'לה, מן הסתם את מי יותר כיף לשחק? נראה לי שאת בנט שאלה מסכמת: בנט. נוח בנט.
(וזה כבר לא ספוילר כי הפרק האחרון שודר!)

shirki3

New member
אנג'להVS בנט

מי הורה יותר טוב? בנט מי יותר חזק נפשית?אנג'לה המאגניבה מי מתלבש יותר מגניב? אנג'לה מי יותר שווה?אנג'לה מי יותר אנוכי? אנג'להה!! את מי יותר כיף לשחק? אנג'לה, היא כוסיתת!! שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? אנג'להההה!!!!

Winter Blue1

New member
עונה =]

מי הורה יותר טוב? בנט מי יותר חזק נפשית? פטרלי מי מתלבש יותר מגניב? אפחד >< מי יותר שווה? :S מי יותר אנוכי? פטרלי את מי יותר כיף לשחק? בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? בנט לחלוטין

kp2704

New member
תשובות....

מי הורה יותר טוב?בנט מי יותר חזק נפשית?אנג'י מי מתלבש יותר מגניב?אנג'י מי יותר שווה?פיטר מי יותר אנוכי?אנג'י את מי יותר כיף לשחק?קלייר שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט?פטרלי שולטים!!!!!

kp2704

New member
אמממממ

אף אחד מהם לא שווה במיוחד ופיטר הכי שווה אז כתבתי אותו.....

kp2704

New member
כי הוא חמוד וסקסי ביותר!!!

וגם כי השחקן שיחק ב"בנות גילמור" סידרה מדהימה ויפה להפליא!!!

kp2704

New member
לא נכון!!!!!../images/Emo46.gif

והרי תכונות האישיות שלו שאני אוהבת: דואג לאנשים שחשובים לו אמונה חוש הומור דובק במטרה מסכן את עצמו בשביל אנשים שחשובים לו וגם אנשים שהוא לא מכיר ויש עוד הרבה אבל המוח שלי פשוט במצב OFF...

הכי בנט אחי!

מי הורה יותר טוב? בנט מי יותר חזק נפשית? בנט מי מתלבש יותר מגניב? אף אחד מי יותר שווה? אף אחד מי יותר אנוכי? אנג'לה את מי יותר כיף לשחק? בנט שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? בנט

lidor203

New member
אנג'לה פטרלי VS מר.בנט

מי הורה יותר טוב? בנט מי יותר חזק נפשית? פטרלי מי מתלבש יותר מגניב? אפחד מי יותר שווה? שוב...אפחד מי יותר אנוכי? פטרלי את מי יותר כיף לשחק? בנט..ירו בו והוא מוחק לאישתו את הזכרון כל שני וחמישי שאלה מסכמת: אנג'לה פטרלי VS מר.בנט? בנט נ.ב. מה לעזאזל קרה לרמה של המשחק...איפה האנשים השווים?

למעלה