ראש בראש

kuyi11

New member
פיטר VS סיילר

מי יותר חזק: סיילר הרבה יותר חזק מפיטר, אבל לפיטר יש יותר כוח... סיילר פשוט שולט בכוח שלו. נגיד אם למישהו יש יכולות משופרות (כמו בספיידרמן) אז הוא רוצה ללכת אבל קופץ לגובה של שלושה מטרים ונופל על הפנים. יש לו המון כוח אבל הוא לא שולט בו וזה הופך אותו ליותר נפגע. (מנסתם הדוגמה מוקצנת) לפיטר יש יותר כוח, סיילר יותר חזק. מי יותר חתיך: אני לא ממש בקטע הזה אבל סיילר הרבה יותר חמוד. ראיתם אותו אוכל גלידה בפרק 21 פאקינגשיט~!! את מי היית רוצה לשחק: סיילר. הכי כיף להיות פסיכופט רשע וחוץ מזה הוא נפגש גם עם עדן וגם עם צ'ארלי וגם עם קלייר ובכלל מטורף לגמרי. קיצר הכי טוב להיות הרע!! מי משחק יותר טוב: סיילר נראה לי. לפיטר אין ממש דמות מגובשת כאילו לפעמים הוא עצבני ולפעמים הוא פוחד וכל מיני. סיילר יש לו את הקטע של הדמות הפסיכוטית שהוא נראה שליו כזה אבל הוא רוצח מופרע שזה נחמד כזה כמו שסורש קשר אותו לכיסא והוא שיגע אותו עם כל מיני משחקים פסיכולוגיים. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם: ספיגת כוחות יותר נחמד למרות שאני עדיין בקטע שסיילר עושה מהמוח שייק. מי יותר שווה: סיילר. (איזה כיף לחפור) נ.ב. מגניב ג'סיקה נגד סיילר שני רוצחים פסיכופטים מעניין מה הם יעשו ביחד.

FFman

New member
סיילר פסיכופט?

הרבה פה אמרו שכיף להיות הפסיכופט ובגלל זה בחרו בליהיות סיילר, אבל אני לא חושב שסיילר פסיכופט, הוא לא מונע מזה שהוא אוהב להרוג אנשים ונהנה לראות אותם מתים, הוא מונע פשוט ממה שכולם מונעים - כוח. כל אחד רוצה כוח רק שהוא רוצה את זה יותר מאחרים הרבה יותר מאחרים. הוא חי את החיים שלו כאחד שחשב שהוא מיוחד וכשאמרו לו שהוא אינו מיחד ואין בו שום דבר יוצא דופן הוא החליט שהוא רוצה להיות מיחד משהו שכולם רוצים. נ.ב. מתי העונה השנייה יוצאת?

shirush3

New member
זה עדיין לא סותר את העובדה

שרציחת אנשים ואכילת מוחם זה לא בדיוק דבר שפוי

lidor203

New member
פיטר VS סיילר

מי יותר חזק מבחינת כוח: סיילר-כי כשהוא הורג את מי שהכח בעצם שייך לו הוא מונע את האפשרות שהאיש\ה עם הכח יבואו ויקרעו לו תתחת מי יותר חתיך: ממ שניהם? את מי היית רוצה יותר לשחק: סיילר כי הוא הורג אנשים מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב: סיילר! ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? אוכל קדימה אוכל! והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר: סיילר... {תעשה לי ילד!}

Blade Of Fire

New member
הממ הממ

מי יותר חזק מבחינת כוח? אני מניח שפיטר, כי למשל אם הוא וסיילר יילחמו-כל הכוחות שסיילר שאב, פיטר יוכל להשתמש בהם במהלך הקרב. מי יותר חתיך? אהמ... לא... את מי היית רוצה יותר לשחק? סיילר. המבטים הרצחניים שלו ממש מתאימים לי
מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? סיילר. לפעמים פיטר יכול לעצבן אותי באובר-דרמטיות שלו. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגת כוחות. פחות מגניב להרוג אחים לגנטיקה
והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר.

יהלושש1

New member
חח אני משלימה את כול השאלונים XD

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר! הכוח של סיילר מעפן
. מי יותר חתיך [
]?
פיטר ברוב הסדרה.. רק בסוף סיילר נהיה חתיך ואז קשה לבחור.. את מי היית רוצה יותר לשחק? נראה לי שסיילר.. חח למרות שאני ישמח לשחק את שניהם
מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? שניהם מדהימים
האמת שהתפקיד של סיילר יותר קשה. אבל כל אחד עושה את התפקיד שלו מצויין אז אני ימנע מלענות.. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ברור שספיגת כוחות! למה להרוג? :S והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר
הוא פשוט חמוד מה לעשות.

למעלה