ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

אני מתחילה משחק ראש בראש.
כל שבוע יהיו שתי דמויות ותצטרכו לכתוב עליהם לפי פרמטרים. והשבוע.. פיטר VS סיילר מי יותר חזק מבחינת כוח? מי יותר חתיך [
]? את מי היית רוצה יותר לשחק? מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר?

וונקי

New member
אוקי למה לא

מי יותר חזק ברור שפיטר הייתי יותר רוצה לשחק את פיטר , לפחות הוא לא הורג אף אחד בשביל לקבל את כוחות שלו יותר חתיך ברור שפיטר מילו ויטמילה הוא אחד שחקן חתיך מי שמשחק את התפקיד שלו יותר טוב זה אני חייבת להודות שסיילר פיטר הרבה יותר שווה

נאייס

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר... זה בא לו טבעי
מי יותר חתיך? סורי... שניהם מכוערים
את מי היית רוצה יותר לשחק? סיילאר! אני אוהבת את התפקידים הפסיכוטיים! מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? סיילאר ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? חתיכת מוחות ואכליתם בארורררר והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? סיילאר

Slow Cheetah

New member
אני אענה לעצמי. ../images/Emo190.gif

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר. מי יותר חתיך? פיטר. את מי היית רוצה יותר לשחק? פיטר. מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? אין לי מושג, שניהם ממש טובים.
ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגת כוחות, רצח זה מגעיל.
והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר.

h e n y

New member
יאללה..

מי יותר חזק מבחינת כוח?: וואו...קשה להחליט...מצד שני פיטר סופג כוחות ולכן יש לו הרבה כוחות רק מלהיות ליד אנשים עם כוחות... מצד שני סילאר שולט יותר טוב על הכוחות שלו מאשר פיטר...מצד שלישי לפיטר יש את הכוח של קלייר ובכך הוא על-תמותה כביכול...{לא יכול למות/להיפצע} לעומת סילאר שהוא כן יכול להיפצע וכן יכול לההירג{למרות שזה קשה להרוג אותו..אין לי מושג למה} מי יותר חתיך? אין מה לדבר- פיטר! את מי היית רוצה יותר לשחק? לא רוצה להיות הדמות הרעה....אז עדיף פיטר מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב?: שניהם פשוט שחקנים מעולים.. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם?: איכס אכילת מוחות...ברור שספיגה והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר?: פיטר!

shirush3

New member
אוווקיי

יותר חזק - פיטר, הוא לא צריך להרוג אנשים בשביל הכוח מספיק שהוא רק יהיה קרוב לאחד מהם יותר חתיך - פיטר
את מי היית רוצה לשחק - סיילר, כי הוא פסיכופת מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב - אמ.... אמ... סיילר(?) אוקיי חתיכת מוחות ואכילתם זה קריפי ברמות אז אמ.. ספיגת כוחות יותר שווה מי יותר שווה- סיילר
(ועוד פעם, רק כי הוא פסיכופת! ^^)

shirki3

New member
וואו, זה תותח.

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר, הוא יכול לקחת את כל הכוחות של כולם בלי לאכול להם ת'מוח! D: מי יותר חתיך? פיטררר!! 3> את מי היית רוצה יותר לשחק? הרשע זה הכי מגניב, אז את סיילר. מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? אני נמנעת מלענות על זה. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? עוד לא טעמתי את הטעם של המוח, אז אני הולכת על ספיגת כוחות והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר!!

>>

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר. מי יותר חתיך [
]? פיטר. זו בכלל לא שאלה
את מי היית רוצה יותר לשחק? פיטר
מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? שניהם משחקים כל-כך טוב, אבל אני לא יכולה לעצור בעצמי מלהגיד פיטר. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגה
אני בקושי אוכלת בשר פשוט, אתם רוצים שאני אוכל מוח? והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר! למרות שאני לא הדוגמא האובייקטיבית
.

karinush4

New member
אממ

מי יותר חזק מבחינת כוח? אממ סיילר, הוא הרג את פיטר(נו כמעט), ומי שלא ראה את הכל אני לא יהרוס.. מי יותר חתיך? אממ, קשה, אבל פיטר
את מי היית רוצה יותר לשחק? את פיטר, גם אני רוצה לעוף מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? סיילר הרבה יותר(נו הוא גם היה ב-24), למרות שפיטר גם שחקן טוב. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגת כוחות, מוח זה משמין והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? אני אוהבת את שניהם, אבל אח עדיף על שען אז פיטר!!

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifיו דני באלי ילד ממך ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

נמנמ.. מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר מי יותר חתיך? בארווור שפיטר את מי היית רוצה יותר לשחק? נמ. סיילר, אני תמיד בעד דמויות עם הפרעות נפשיות
מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? נמ.. סיילר ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? חתיכת מוחות ואכילתם
והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? פיטר

../images/Emo127.gif

מי יותר חזק מבחינת כוח?פיטר מי יותר חתיך ?פיטר את מי היית רוצה יותר לשחק?סיילר מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב?סיילר ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם?ספיגת כוחות והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר?סיילר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif SSSSSSSSSssssss

מי יותר חזק מבחינת כוח?פיטר מי יותר חתיך []?סיילאר את מי היית רוצה יותר לשחק?סיילאר ברור מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב?שניהם משחקים אחלה ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם?חתיכת מוחות ואכילתם
והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר?ברור שסיילאר

MineraL

New member
../images/Emo27.gif

מי יותר חזק מבחינת כוח? שניהם דומים, בעקרון. אבל פיטר יותר יעיל מי יותר חתיך []? פיטר, נדמה לי את מי היית רוצה יותר לשחק? סיילר מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? פיטר ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? חתיכת מוחות, כמובן והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: קנדיס!

amit7707

New member
אוקיי

מי יותר חזק מבחינת כוח:פיטר מי יותר חתיך:(קלייר)נראה לי יותר פיטר מסיילר את מי הייתי רוצה לשחק:סיילר מי משחק יותר טובאת התפקיד שלו:סיילר ספיגת כוחVSחתיכת מוחות ואכילתם:ספיגת כוח מי יותר שווה:(קלייר)פיטר יש לו כוח מגניב!!

../images/Emo9.gifעונה

מי יותר חזק מבחינת הכוח: שניהם חזקים אבל פיטר יותר מי יותר חתיך:פיטר
את מי הייתי רוצה לשחק:את פיטר מי משחק יותר טוב את התפקיד שלו:שניהם ספיגת כוחות vs חתיכת מוחות ואכילתם:ספיגת כוחות מי יותר שווה:פיטר בגלל שיש לו את הכוח הכי טוב והוא חתיך

FFman

New member
פיטר או סיילר ?

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר - יש לו הרבה כוחות פלוס כל הכוחות שיש לסיילר מי יותר חתיך []? פיטר (מה לעשות, אפשר רק לקנאות) את מי היית רוצה יותר לשחק? סיילר - זה הכי מגניב מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? נראה לי ששניהם, הם עושים את התפקיד טוב. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגת כוחות - זה שסיילר יותר מגניב לא אומר שהכוח של פיטר לא טוב והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? אני הייתי אומר שסיילר יותר טוב מפיטר בקצת, אבל הקרב ביניהם יהיה משהו שאסור להחמיץ.

FFman

New member
פיטר או סיילר ?

מי יותר חזק מבחינת כוח? פיטר - יש לו הרבה כוחות פלוס כל הכוחות שיש לסיילר מי יותר חתיך []? פיטר (מה לעשות, אפשר רק לקנאות) את מי היית רוצה יותר לשחק? סיילר - זה הכי מגניב מי משחק את התפקיד שלו יותר טוב? נראה לי ששניהם, הם עושים את התפקיד טוב. ספיגת כוחות VS חתיכת מוחות ואכילתם? ספיגת כוחות - זה שסיילר יותר מגניב לא אומר שהכוח של פיטר לא טוב והשאלה המסכמת: מי יותר שווה: פיטר או סיילר? אני הייתי אומר שסיילר יותר טוב מפיטר בקצת, אבל הקרב ביניהם יהיה משהו שאסור להחמיץ.

למעלה