מיקייייי ../images/Emo24.gif בוודאי שאפשר
ואני אשמח לענות לשאלות שלך, רק שזה ייקח ימים ושעות... סתם סתם... הקווים האדומים שלי לגבי בחורים (ויש קצת הבדל אם מדברים על זוגיות או על סתם לצאת יחד, אני מניחה שאתה מתכוון לזוגיות ממש) - לא נשוי או תפוס ע"י חברה רצינית, לא נוצרי, מוסלמי, בודהיסטי, או כל דת שאינה יהודי (משום מה למרות שאני בחורה חילונית מארץ החילונים, הקו האדום בעניין זה עובר בנקודה של נישואין והקמת משפחה - זה חייב להיות עם יהודי) מה עוד לא - לא אדם שתקוע על דעותיו, ולא משנה לאיזה כיוון. לא אדם שלא אוהב לאכול (בעיקר מתוק) יש בטח עוד כמה "לא" כאלה אבל אלה העיקריים, אני אמשיך לחשוב על זה כי שאלת שאלה מאד מעניינת וחשובה... כמה ילדים אני רוצה שיהיו לי? שניים או שלושה. אפילו שמות יש לי כבר בשבילם... ולמה אני רוצה ילדים או למה את המספר הספציפי? אני רוצה ילדים כי אני רוצה לגדל דור צעיר שאוכל לתת לו מהאהבה והידע שלי, ושימשיכו את המשפחה שלי אחרי שאלך לעולמי. למה 2 או 3? כי אחד זה בודד מדיי ויותר מ 2-3 ילדים זה נראה לי שיהיה לי קשה לתת לכל ילד את מה שבאמת מגיע לו, אז לא יותר משלושה. קונדומים: רע הכרחי ומעצבן ואם רק אפשר אז לותר, אבל לוותר באחריות ובחכמה. מיקי, אני צריכה ללכת לעבודה עכשיו וכדי לענות על השאלה האחרונה של הדייט האולטימטיבי אני צריכה זמן, אז אני אענה על השאלה הזו אחרי העבודה, בסדר? אולי אפילו תוך כדי עבודה. מבטיחה לענות, ואם אתה רואה שאני מתמהמהת, תזכיר לי את החוב.