ראיון עם bali

bali

New member
מנהל
ואוו עכשיו שלוש משאלות -

1. שאני וכל האנשים היקרים לי יהיו תמיד בריאים ומאושרים. 2. שאמצא את אהבת חיי. 3. שתהיה לי הקונדיטוריה של החלומות שלי שתשגשג ותצליח ותגרום להרבה אנשים להסתובב עם חיוך מרוח על הפרצוף בעודם אוכלים מהעוגות והקינוחים שלי.

mozal

New member
הי באלי... אפשר גם?

מה שלומך? עכשיו אני מבין לאן כולם נעלמו. כבר לא רואים אתכם בבית... התחלתי לעיין כאן בפורום בימים האחרונים (בהמלצת נירה) ופשוט אהבתי. אז באלי, בא לי לשאול אותך גם... אפשר? במירוץ אחר הזוגיות, מה הקוים האדומים שלך לגבי גבר אפשרי עוד לפני שפגשת אותו (לא מעל גיל 30, לא גרוש עם ילדים, לא נשוי, לא שמן, לא ג'ינג'י, לא רוסי/ תימני/ פולני/ מרוקאי/ יהודי/ נוצרי/ מוסלמי/ בודהיסטי, לא נמוך, לא עשיר, לא עם קטן/גדול, לא אוהב אוכל,לא ימני/שמאלני)? כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? ולמה? קונדומים: רע הכרחי ומעצבן ואם רק אפשר אז לותר / לא מזיק ברובו / עם הטעם הנכון זה לא רע? מה הוא דייט ראשון רומנטי אולטימטיבי בשבילך? מיקום, אוכל, פרחים, איך, מה ומה עוד? אני מקוה שאני לא מתפרץ בלי רשות...
מיקי.

bali

New member
מנהל
מיקייייי ../images/Emo24.gif בוודאי שאפשר

ואני אשמח לענות לשאלות שלך, רק שזה ייקח ימים ושעות... סתם סתם... הקווים האדומים שלי לגבי בחורים (ויש קצת הבדל אם מדברים על זוגיות או על סתם לצאת יחד, אני מניחה שאתה מתכוון לזוגיות ממש) - לא נשוי או תפוס ע"י חברה רצינית, לא נוצרי, מוסלמי, בודהיסטי, או כל דת שאינה יהודי (משום מה למרות שאני בחורה חילונית מארץ החילונים, הקו האדום בעניין זה עובר בנקודה של נישואין והקמת משפחה - זה חייב להיות עם יהודי) מה עוד לא - לא אדם שתקוע על דעותיו, ולא משנה לאיזה כיוון. לא אדם שלא אוהב לאכול (בעיקר מתוק) יש בטח עוד כמה "לא" כאלה אבל אלה העיקריים, אני אמשיך לחשוב על זה כי שאלת שאלה מאד מעניינת וחשובה... כמה ילדים אני רוצה שיהיו לי? שניים או שלושה. אפילו שמות יש לי כבר בשבילם... ולמה אני רוצה ילדים או למה את המספר הספציפי? אני רוצה ילדים כי אני רוצה לגדל דור צעיר שאוכל לתת לו מהאהבה והידע שלי, ושימשיכו את המשפחה שלי אחרי שאלך לעולמי. למה 2 או 3? כי אחד זה בודד מדיי ויותר מ 2-3 ילדים זה נראה לי שיהיה לי קשה לתת לכל ילד את מה שבאמת מגיע לו, אז לא יותר משלושה. קונדומים: רע הכרחי ומעצבן ואם רק אפשר אז לותר, אבל לוותר באחריות ובחכמה. מיקי, אני צריכה ללכת לעבודה עכשיו וכדי לענות על השאלה האחרונה של הדייט האולטימטיבי אני צריכה זמן, אז אני אענה על השאלה הזו אחרי העבודה, בסדר? אולי אפילו תוך כדי עבודה. מבטיחה לענות, ואם אתה רואה שאני מתמהמהת, תזכיר לי את החוב.

mozal

New member
הי, תודה. פעם מזמן קיבלתי הזמנה

מפורשת להצטרף, אבל משום מה עד השבוע לא יצא לי להכנס...
מאוד נחמד כאן. ברוכים הנמצאים... מיקי.

bali

New member
מנהל
../images/Emo41.gifדייט החלומות של באלי../images/Emo41.gif

הזמן - יום חמישי או שישי... השעה - אחה"צ. הטלפון מצלצל ואני עונה. -שלום ענבלי, מדבר X. בא לך לצאת היום? -בטח שבא לי... -טוב, אז אני אבוא לקחת אותך בשעה Y. תבואי עם נעליים נוחות ואל תשכחי מעיל. העלילה מתפתחת... הבחור מגיע, בבגאז' שלו מוחבא סל ובתוכו בקבוק יין שרדונה גמלא, פירות של קיץ, באגט טרי וגבינות...וגם - שמיכת פליז, טייפ קטן, ערכת קפה וגם שק שינה. אני מתה לדעת לאן נוסעים אבל הבחור לא מגלה לי... אני שמה לב שאנחנו יוצאים מירושלים... ממממממ... נוסעים ונוסעים... כבר חושך. פתאום אני קולטת לאן אנחנו נוסעים... למדבר! כשאנחנו מגיעים הבחור מארגן לנו מדורה קטנה שתחמם אותנו, מוציא מהבגאז' את השמיכה ומניח אותה על כתפיי... ממממממ... חם ונעים. הוא מוציא את הסלסלה ומציע לי ממה שיש בה... אנחנו יושבים על החול, מחובקים ומסתכלים על הדבר הכי מרהיב ומדהים שיש - כיפת השמיים מלאת הכוכבים, דבר שאפשר לראות רק במדבר... כמה רומנטי! כשנמאס לנו מהשקט ומפצפוצי הגחלים במדורה הבחור מביא את הטייפ ושם מוסיקה שאני אוהבת... פס הקול של "דבר אליה" למשל, משהו אינסטרומנטלי בכל אופן... כשמתחיל להיות ממש קר אנחנו מתכרבלים בשק השינה... סביר להניח שבחור שייקח אותי לכזה דייט יזכה גם בהמון נישוקים וחיבוקים +... נתעורר עם הזריחה. נצפה בזריחה במדבר, הוא יכין קפה, נשצה אותו לאט לאט וכשיימאס לנו מהחול נחזור הביתה מלאים בשמחה ואהבה. אחחחחח... כשהייתי בת 16 הייתי בטיול שנתי לניצנה. היינו בתרגיל לילה וזו היתה הפעם הראשונה שהבנתי את הביטויי "תחת כיפת השמיים". הבטחתי לעצמי שיום אחד אגיע למדבר עם בן זוגי שיהיה. בינתיים זה עוד לא קרה, אבל זה בהחלט יהיה דייט חלומות. ועם תוספת אלמנט ההפתעה אז אפילו עוד יותר.

mozal

New member
WOW! לדייט כזה גם אני מוכן לצאת

למרות שבעקרון אני לא אדם של דייט ראשון. אני טוב בדייט רביעי ואילך. יום אחד יגיע הדייט הזה אלייך. אולי לא עם גמלא אלא עם דלתון, אולי לא שמיכת פליז כי יהיה ליל קיץ בהיר, אולי ביום שני ולא בסוף השבוע, אבל יהיה שם האיש הזה שיעשה לך טוב - ולהרבה הרבה זמן...
מיקי

bali

New member
מנהל
מיקי, דבר כזה לדייט ראשון זה רק

אם כבר מדברים המווווווון זמן לפני זה ומכירים טוב... זה בהחלט דייט שאמור להיות לא בין הראשונים ביותר. קודם צריך לשבור את הקרח... ולגבי זה שיהיה האיש שיעשה לי טוב ולהרבה זמן - אמן אמן ואמן! אני מחכה לו... סתם, אני לא מחכה בחוסר מעש, אני יוצאת, מבלה, דופקת הופעה ומנסה למשוך אותו באף

נירהמ1

New member
באלבאלוש - כל השאלות כבר ../images/Emo24.gif

נשאלו, וכל התשובות היו נכונות.. מאחלת לך שבשנה הזאת תתגשמנה כל משאלות לבך - אם זה בלימודים, אם זה בחברויות ואם זה באהבה. שנה טובה,

bali

New member
מנהל
תודה רבה רבה נירה'לה ../images/Emo25.gif

גלית35

New member
אפשר עוד לשאול? אז השאלה../images/Emo20.gif

שלי היא: עם פיג'מה? חולצה ומכנס? תחון וחזיה? לבוש חווה? איך את ישנה?

bali

New member
מנהל
בשמחה...

התשובה היא כזו... בד"כ אני ישנה בלבוש חווה, או מקסימום תחתון. כשקר מאד, וקר פה כי אני ירושלמית, אז אני מוסיפה גם טי-שירט. שונאאאאאאאת לישון עם בגדים. מציק לי.

למעלה