סיגושששש
קודם כל אני רוצה להגיד בוקר טוב לכולם!
ועכשיו לתשובות - 1. מה שלומי? אני בסדר גמור, קצת כואף לי הראש ויש לי צפצופים באזניים מהמוסיקה של אתמול אבל זה כייף להתעורר ככה כשיודעים שזה בגלל ה
כייף של אתמול. 2. העניינים טובים, בונים בניינים,3. המצב סבבה, גיליתי משהו משעשע ביותר על הבחור מאתמול וזה הורס אותי מצחוק... 4. מה קורה? הכל טוב! ונעבור לשאלות המעמיקות יותר: 5. איזה ריח אני הכי אוהבת? ריח של לחם נאפה, ריח של שוקולד, ריח של אדמה אחרי הגשם. 6. איזה מאכל אני הכי אוהבת - מממ.... גלידה וצ'יפס ואוכל צרפתי פלצני כזה... 7. איך היה אתמול? - היה סבבה! הלכתי עם חברה למועדון, רקדו ורקדנו עד שנפלנו מהרגליים, שתינו המון שמפניה, וגם איזה קוקטייל לחיזוק השפיץ, ואחרי הריקודים גילינו שאנחנו רעבות אז הלכנו לאכול את הצ'יפס הכי טוב בירושלים
8. כן זאת אני שהאמא של הבחור (ממש לא החבר) התקשרה אליי בחזרה. 9. מה אני עושה בחיים - כבר עניתי למעלה אבל הנה שוב - אני מזכירה של עמותה של הורים לילדים עם ליקויי למידה וגם מסיימת BA בחינוך וספרות אנגלית ותעודת הוראה באנגלית לבתי"ס על יסודיים. 10. איזה דברים עושים לי טוב - מוסיקה טובה, סרט טוב, חיבוקים ופינוקים עם בחור טוב, ולראות אנשים שמחים יותר בגלל משהו שאני עשיתי. 11. איך נראה גבר החלומות שלי? - גבוה, חטוב, עיניים בהירות שכשמסתכלים עליהן שוקעים לתוכן, שיער בהיר (לא חייב בלונדיני, גם שטני זה בסדר) עם כתפיים מוצקות, תחת מוצק וכלי לעניין... משהו כזה בראד פיטי... רק יותר גדול.