ראיון עם bali

תגידי חיפושה, הפנטזיות זה לא

בבעלות הנשים הנשואות מתאומרת? כי האמת שהייתי רווקה לא היו לי פנטזיות רציניות.

אופיר35

New member
סיגי מה הקשר../images/Emo35.gif

,הלו למרות מה שנדמה לא מתים אחרי שמתחתנים...

לא יודעת , טוב אולי בגלל שהפנטזייה

היחידה שלי באה אחרי הנישואים, עד אז לא ממש הייתי קוראת לזה פנטזיות. ואני באמת לא חושבת שמתים שמתחתנים, אני לא חושבת שמתחילים לפנז זה בגלל שהנישואים מתים, דווקא הפוך, לא יודעת כבר מבולבלת. ...

אויי אוייי מה שהגשמתי לפני ....

חחחחחחחחח אפילו רצו אחריי עם חגורה כשעוד לא ידעתי מה זה סאדו מאזו .....
חחחחחחחחחחחחחחח YYY איזה פלאשבאקיםםםםםם אני מתעלפת....

bali

New member
מנהל
מגיבה לסוף הדיון על פנטזיות לפני

הנישואין - בטח שיש לי פנטזיות!!! חלק מופרעות וחלק סתם נחמדות ורומנטיות...

bali

New member
מנהל
ניסיתי להגיב על זה אתמול

קודם כל ברור שלהכין לך עוגות זו ה-פנטזיה שלי בהא הידיעה!
הפנטזיה השנייה היא למצוא מישהו שיממש איתי את כל הפנטזיות שלי... רוב הפנטזיות שלי הן רומנטיות כאלה, שקשורות לתפאורה וממש קל להגשים לי אותן אם רק מקשיבים לי ומארגנים תפאורה...

bali

New member
מנהל
סיגושששש

קודם כל אני רוצה להגיד בוקר טוב לכולם!
ועכשיו לתשובות - 1. מה שלומי? אני בסדר גמור, קצת כואף לי הראש ויש לי צפצופים באזניים מהמוסיקה של אתמול אבל זה כייף להתעורר ככה כשיודעים שזה בגלל הכייף של אתמול. 2. העניינים טובים, בונים בניינים,3. המצב סבבה, גיליתי משהו משעשע ביותר על הבחור מאתמול וזה הורס אותי מצחוק... 4. מה קורה? הכל טוב! ונעבור לשאלות המעמיקות יותר: 5. איזה ריח אני הכי אוהבת? ריח של לחם נאפה, ריח של שוקולד, ריח של אדמה אחרי הגשם. 6. איזה מאכל אני הכי אוהבת - מממ.... גלידה וצ'יפס ואוכל צרפתי פלצני כזה... 7. איך היה אתמול? - היה סבבה! הלכתי עם חברה למועדון, רקדו ורקדנו עד שנפלנו מהרגליים, שתינו המון שמפניה, וגם איזה קוקטייל לחיזוק השפיץ, ואחרי הריקודים גילינו שאנחנו רעבות אז הלכנו לאכול את הצ'יפס הכי טוב בירושלים
8. כן זאת אני שהאמא של הבחור (ממש לא החבר) התקשרה אליי בחזרה. 9. מה אני עושה בחיים - כבר עניתי למעלה אבל הנה שוב - אני מזכירה של עמותה של הורים לילדים עם ליקויי למידה וגם מסיימת BA בחינוך וספרות אנגלית ותעודת הוראה באנגלית לבתי"ס על יסודיים. 10. איזה דברים עושים לי טוב - מוסיקה טובה, סרט טוב, חיבוקים ופינוקים עם בחור טוב, ולראות אנשים שמחים יותר בגלל משהו שאני עשיתי. 11. איך נראה גבר החלומות שלי? - גבוה, חטוב, עיניים בהירות שכשמסתכלים עליהן שוקעים לתוכן, שיער בהיר (לא חייב בלונדיני, גם שטני זה בסדר) עם כתפיים מוצקות, תחת מוצק וכלי לעניין... משהו כזה בראד פיטי... רק יותר גדול.

אופיר35

New member
עוד עוד עוד

בסה"כ היתה לי השכמה מיוחדת בכל פעם שהצלחתי לישון, SO? הסבירי פרטי ונמקי
מה את לומדת
לא ראיתי אם שאלו אם כן אחפש אם לא אנא אני זה אני.
איך היה במסיבה אמש
עם מי התנשקת בחצות
לפני שמישהי אחרת תקפוץ עליי, אותי את אוהבת

bali

New member
מנהל
בוודאי שאני אוהבת אותך שרוני!

אני אוהבת את כווווווולם פה!!!!

bali

New member
מנהל
חחח... אופירוש

הבת של רנה, בוא נגיד שהיא קצת...אמממ... צווחנית (סליחה רנוש, הכל מאהבה) והיא מצווחת בכל הבית, החל משבע בבוקר ועד צאת הנשמה... גם כשניסיתי להשלים אחה"צ את החוסר שינה של הבוקר היא העירה אותי... אבל שטויות, אני אנוח רק בקבר
כתבתי כבר מה אני לומדת - חינוך, ספרות אנגלית ותעודת הוראה באנגלית לבתי"ס על יסודיים. תלמיד, נא לקרוא את החומר לפני שאתה שואל שאלות!
איך היה במסיבה אמש? היה כייף, רועש, צפוף, מלא שמפניה, מלא בחורים זקנים או תפוסים או ערסים... אבל הייתי עם חברה טובה ונהננו עד מאד.
עם מי התנשקתי בחצות? עם החברה, על הלחי, ועם חיבוק גדול גדול... ועם כולכם בלב...
ברורררררר שאני אוהבת אותך! המון המון אוהבת אותך!!!

אופיר35

New member
סליחה המורה

אני ומורות לא תמיד הסתדרנו אז מה חדש
לא תמיד הקשבתי להן החל מהיסודי וכלה במרצות באונ'.

למעלה