קר קר קר קר ..

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif קר קר קר קר .. ../images/Emo60.gif

הבחור הזה פשוט מקסים!!! אני כל כך נהנת לראות אותו במכושפות!
בכל מיקרה.. שודרו עוד שני פרקים בארה"ב שעוד לא דיברתי איתכם עליהם. בשירשור הזה אני אדבר על הפרק ששודר לפני שבועיים - פרק 705! ככה שכל השירשור הזה יהיה ספוילרים לפרק הזה!

LillipooT

New member
אז ככה.. ../images/Emo60.gif

בתחילת הפרק רואים את פייג' מתגנבת לדירה של ברודי, כמובן בכוונה לחטט שם ולנסות לברר אם הוא באמת דובר אמת.. ברודי חוזר לדירתו שניות אח"כ.. פייג' נבהלת והיא מראה לו בטעות את יכולת ה"אורבינג" שלה.

LillipooT

New member
ךדכגלעח ../images/Emo60.gif

ברודי, שמבין בענייני המכושפות, מציע לה פשוט לקחת את הדם שלו ולבחון אותו.. וזה אכן מה שהיא עושה.

LillipooT

New member
קצת יותר מאוחר.. ../images/Emo60.gif

פייג' חוזרת לדירתו של ברודי. למי שלא זוכר, הסיבה שברודי מחפש את המכושפות היא משום שהוא יודע שכח חזק ביותר שניסה את מזלו לפני איזה 30 שנה מנסה לשוב ולהשתלט. בשביל להשתלט הוא צריך כח.. ולכן ברודי חושש למכושפות ובכלל לעולם כולו. פייג' מגיעה לדירה שלו בשביל לקבל כמה שיותר מידע אודות הכח החדש שהוא מדבר עליו, כי המכושפות כרגיל נמצאות בתיסבוכת וחושבות שהכח הזה הוא האחראי לכך.

LillipooT

New member
ואז קר שופך את הלב.. ../images/Emo60.gif

ומספר שהכח הזה, שניסה להשתלט בעבר, הרג את ההורים שלו כשהוא היה בן 5
וזאת הסיבה שהוא נעשה שוטר, כדי להוכיח שהם אחראים למוות של ההורים שלו וכדי לעצור אותם..

LillipooT

New member
ובסוף.. ../images/Emo60.gif

אחרי שהכל מסתדר יחסית.. פייג', שממש התקרבה לברודי יקירינו, מתקשרת אליו לבשר שהכל בסדר.. הם כאלו חמודים

Dawson girl

New member
תודה לי! ../images/Emo13.gif

זה כזה מוזר לראות את קר במכושפות, אבל עם זאת הוא ממש מתאים לתפקיד ברודי
וגם לפייג'

LillipooT

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

באמת התפקיד מתאים לקר מאוד.. מצד אחד יש לו את המראה של הבחור הקשוח ומצד שני הוא רגיש מתחת לכל המסכה הזאת.. אוח הוא חמוד
והוא ופייג' ממש חמודים...

למעלה