קרה לי סיינפלד

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif קרה לי סיינפלד

השבוע בעבודה: עשיתי המון טלפונים רצופים לכל מיני אנשים וחברות, כדי שיפקססו משהו לעבודה אצלי. אחרי כל טלפון שאישרו לי שיפקססו אני סימנתי וי ליד השם. אז אוטומטית יצא לי אחרי אחד הטלפונים שאישרו לי, לנתק את הטלפון, לסמן וי, ובחיוך מפגר לעשות כאילו אני לוחץ עם היד על פעמון-דינג כזה ולהגיד "Another sell, Mr. Costanza"
בדיוק כמו בפרק שג'ורג' מתחרה עם לויד בראון על מכירות המחשבים. ואז זה פשוט נשאר ועשיתי את זה לעצמי כל היום אחרי הטלפונים...בסוף היום בדקתי אם הטלפון שלי היה בכלל מחובר...

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשהוא היה עושה דינג כפול זה היה אפילו עוד יותר מצחיק

M C A

New member
יה מאן!

hello mr. vandelay, you want to buy a computer? really? 2 dozen! ding ding!

Darth Tomer

New member
גם לי קרה לפני שבוע

הבית ספר שלי מחייב כל תלמיד לתרום לקהילה 60 שעות בשנה. מה שאני עושה זה להיות במזכירות במשחקי כדורסל מקומיים של נשים ונערים, אני רושם את הנק' ועבירות לכל שחקן. אז לפני שבוע באחד המשחקים, לקראת סוף המשחק שחקן עשה עבירה. לא ראיתי מי עשה אותה אז שאלתי את זה שלידי מי עשה, הוא ענה לי "מס' 10". אז סימנתי עבירה, אבל דקה אח"כ לא הייתי בטוח מי עשה את העבירה אז שאלתי את השופט. הוא אמר לי גם "מס' 10" ומשום מה באותו הרגע חשבתי שמקודם, סימנתי עבירה למס' 5. בקיצור יצא שלמס' 10 יש 5 עבירות והוא צריך להיות מורחק, אז כמובן הוא התחיל להתעצבן ולא הבין איך יש לו 5 עבירות. ופתאום אני קולט את השם שלו, זה היה הבן של המורה הפרטית של במתמטיקה... ויום אחרי זה אני חושב שהוא ניסה לדרוס אותי עם האופניים =] ועד היום אני לא יודע אם הוא היה צריך להיות מורחק או לא. זה מסוג הדברים שקורים לג'ורג' =]

son of a gun

New member
לי קרה סיינפלד מטורף בצבא!!!! |חייל

לפני שנה בערך הייתי רס"פ בתותחנים והקצין- סרן, ביקש ממני להכנס למשרד שלו ואז הוא אמר לי שאני צריך לעשות שני דברים ואז הוא הקריא לי את הדבר הראשון ואני רשמתי אותו- תערוכה של כלים לכבוד קצין תותחנים ראשי. ואז הוא התחיל להסביר ולהקריא את הדבר השני ואני הייתי ממש עסוק באיך לעשות את הדבר הראשון שלא שמעתי בכלל על הנושא השני, ולא היה לי נעים ממנו כי הוא דיבר מלא זמן על זה איזה 5 דקות ואני חלמתי כמו בפרק שג'ורג מקבל משימות מהבוס שלו , ואז הבוס נכנס לשירותים וג'ורג לא נכנס אחריו ומקבל משימה שלא שמע את פרטיה, ואז הוא מנסה לעשות אותה בלי לדעת בכלל. ואז ג'ורג שואל את הבוס כיצד לתקוף את המשימה והוא אומר לו לדבר עם מישהו מהנהלת חשבונות. וגם הבוס אומר לו שהכל הולך לפי השיר "DOWNTOWN..." למי שזוכר ואז גם הקצין שלי אמר לי לדבר עם נגד מסוים על הנושא ואיכשהוא בסוף בלי לדעת את המשימה ממש, קיבלתי עליה מחמאות למרות שהנגד עשה את כל העבודה, עד היום אין לי מושג מה הלך שם...

M C A

New member
חחח גדול!

פשוט גדול, אחד לאחד כמו מה שקרה לג'ורג'י בוי!

גם לי קרה סיינפלד

התקשרו אלי מאיזה סקר, ואמרתי שאני לא יכול לענות כרגע אבל אני אשמח לקבל את הטלפון של הסוקר בבית, כדי לחזור אליו. אמרו לי שהם לא יכולים לעשות דבר כזה, אז שאלתי: "זה מכיוון שאתה לא רוצה שיפריעו לך בבית, נכון ?" הסוקר ענה: "כן, ברור" עניתי: "יופי, עכשיו אתה יודע איך אני מרגיש ..." חברים שלי לא האמינו שהייתי כזה נבזי כלפי אותו סוקר, אבל עובדה.

Adidush888

New member
גם לי קרה

הזמינו את המשפחה שלי לחתונה, שבועיים לפני החתונה הם שלחו הזמנה אז ישר אמרתי it's an uninvitation!

למעלה