קצת אקשן

../images/Emo41.gifקצת אקשן../images/Emo41.gif

למקום ראשון בעולם יש רק טנקים. כולם מוזמנים להיכנס בו במתקפת קומנדו- פגע בבסיסי האויב. אם הרבה יכנסו בו נעשה נזק משמעותי. תנו לאקשן להתחיל

ליאב111

New member
נכון

אבל כל הזמן מקום ראשון יחזור לכוח... כי יש עוד הרבה מדינות בעשירייה והם שולחים סיועים.. תראו מקום שני. הוא ירד בכוח כי הוא שלח סיוע למקום ראשון וככה הוא קפץ בכוח ל4 מילארד..

iidann

New member
אי אפשר לשלוח לךמדינה יותר חזקה

ואני מוכן להבטיח לך אישית שמקום 2 לא שלח סיוע למקום 1

חחחחח6

New member
אתה טוב בדיבורים ולי תתחיל במעשים?

אני והצוות שלי שלחנו לויין בבוקר היה לו רק רכבים ממוגנים בצהרים החלטנו לתקוף שלחנו עוד לווין גילינו שהוא החליף לטנקים הכל תקפנו אני מתקת מסוקים אחת ואחת קומנדו וכך גם מישהו מהצוות שלי... סלומוניה.... צפה לעוד הפתעות.. :) בסףך הכל הורדנו אותו מ3.8 מילארד ל3.1 מילארד... אך הוא עלה שוב ל4.1 מילארד

חחחחח6

New member
הועתק מחר מלחמה

המבצע ל- פגע בבסיסי האויב במדינה SoLoMoNiA #1422 הסתיים בהצלחה חיילים שנהרגו: 0 חיילי אויב שנהרגו: 0 טנקים של האוייב שהשמדת: : 47 2006-08-03 פעולת תקיפת מסוקים במדינה SoLoMoNiA #1422 הסתיים בהצלחה תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מסוקי תקיפה שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טנקים שהושמדו: 0 206 רכבים ממוגנים שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 824 תאור אירוע 2006-08-03 המבצע ל- פגע בבסיסי האויב במדינה SoLoMoNiA #1422 הסתיים בהצלחה! Commando חיילים שנהרגו: 0 חיילי אויב שנהרגו: 0 yes טנקים של האוייב שהשמדת: : 14 2006-08-03 פעולת תקיפת מסוקים במדינה SoLoMoNiA #1422 הסתיים בהצלחה! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מסוקי תקיפה שהופלו: SA-316 Helicopter 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טנקים שהושמדו: 0 yes 132 רכבים ממוגנים שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 528 סך הכל כוח שאבד: 0

daniel559

New member
חחחחחחחחח

חח רק כמה חבל שזה לא מדינה של ניר והמדינה שייכת לברית AIS ואנחנו יודעים איזה ברית אתם וחבל אתם גם הולכים לשם אל זה ולא משנה כמה תיתקפו אותו הוא יעלה בעוד כוח וראיתם את זה אז אני מאחל לכם תהנו

rrrr היחיד

New member
אני סולומוניה

עד עכשיו לא קיבלתי סיוע 1 ומקום 2 יחזור למקומו בלי סיועים ותמשיכו לתקוף תהנו

חחחחח6

New member
תודה.. זה באמת כייף :)

רק בעסה שאפשר רק מתקפה אחת.. ארחץת הייתה כבר רחוק בדירוג 10 אלף...

daniel559

New member
חחח איזה מצחיק אתה

חחח איזה מצחיק אתהאיפלו אם תצליח להוריד אותו לכוח 5 מיליון תוך 5 דקות הוא חוזר למקום ראשון היום עשיתה לו טובה שתקפתה אותו חחח

daniel559

New member
לא

לא אחי הוא בכלל לא מרמה ואפילו לא שולחים אליו סיועים לא כלום אם היתה בברית שלנו היתה יודע

werds

New member
חרטא

אתה בעצם אומר לי שיש לכם שיטת פלא שמעלה אנשים לכוחות גדולים?

ליאב111

New member
אין להם שיטה מיוחדת..

הוא עלה מייצור נשק או שהמקום שני שלח להם סיוע.. הוא ירד בכמילארד כוח בדיוק כמו שמקום ראשון עלה... ואחר כך מקום שני קיבל סיוע ונשאר באותו כוח..

pavel777

New member
מה אתה רוצה מה? מה עשיתי לך... סעמו

יא מכוערים מה אתה מסתכלים?

daniel559

New member
תבינו זה לא מדינה של ניר סולומן

תבינו זה לא מדינה של ניר סולומן מה כל כך כשה להבין

למעלה