קסטרו 2008

• פותח הנושא Kewen
  • פורסם בתאריך

Kewen

New member
../images/Emo41.gifקסטרו 2008../images/Emo41.gif

מתוך YNET: כשגל גדות קיבלה את הטלפון שבישר לה שהיא הפרזנטורית של "קסטרו", השכנים שלה חשבו שמישהו שחט חזיר. לעומתה, הפרטנר שלה לפרסומת, יונתן ווגמן, נראה כאילו הוא עדיין לא מעכל את סטטוס היורש של דודי בלסר שצנח עליו פתאום. צפו בכתבה, מה דעתכם? דודי בלסר הבא? גל גדות באמת כזאת שווה? מה דעתכם על השילוב ביניהם?

kimi d

New member
לא אהבתי את הווגמן הזה בכלל ..

גל מושלמת לדעתי=] אבל אולי הווגמן הזה עוד יפתיע בקטלוג, אני מקווה, הרי יש סיבה שהוא נבחר להובלי את הקמפיין

just dandi

New member
הוא לא משו

בכל אופן הוא לא ממש מתאים למה שקסטרו מייצגים לפי דעתי.. עדיף שיפרוש לראלף לורן או משו בסגנון.. אבל גל גדות?! שיחקה אותה.. בזמן האחרון רק שומעים ממנה.

MoRaN SaShA

New member
למה את חושבת שראלף לורן פחותים מקסטרו?

נכון לקסטרו יש כמה דברים מדהימים בדר"כ.. אבל ראלף לורן זה מותג הרבה יותר יקר.. YOU KNOW.

just dandi

New member
ממש לא פחותים

פשוט שהדוגמן הזה יותר מתאים לקהל היעד והסגנון של ראלף לורן לדעתי

innocence

New member
זה מצחיק:)

אני מכירה את יוני ווגמן מאז שאני קטנה, הוא למד עם אחי בשכבה ואני למדתי עם אחיו הקטן בכיתה כל היסודי והתיכון. לראות אותו פתאום בקטלוג, ועוד בתור היורש של דודי בלסר - לא פחות. כל הכבוד לו! באמת כל הכבוד. אני אמנם לא אוהבת את המראה שלו יותר מדי, אבל שיהיה לו בהצלחה!

MoRaN SaShA

New member
וואי הדוגמן הזה הוא אחד המכוערים..

איזה מוזר שבחרו בו.. מצד שני.. פוקס בחרו את מייקל לואיס.. לכו תבינו.

ממ רק אני אהבתי את הדוגמן?

לדעתי הוא סקסי ומיוחד, יותר בכיוון אירופאי כזה.... כאילו לא נפלתי אבל יש לו את זה לדעתי. והאחרונה שהגיבה לפני, בקשר למייקל לואיס-הוא באמת מכוער.. הדוגמן פה חתיך על לעומתו

MoRaN SaShA

New member
מייקל לואיס לא לטעמי, והדוגמן פה לא לטעמי.

והדוגמן פה לא חתיך על .. בואי נתחיל מזה. הוא קצת ..ונילה כזה. משעמם..הוא לא יפה, הוא לא מושך, הוא מצד אחד לא בייביפייס ומצד שני גם לא גברי ומחוספס. הוא לא מושך לי את העין בשום צורה. סורי. מצד שני, גם גל גדות לא מהממת בעיניי וגם היא בקסטרו.

למעלה