קייטי.....!

וואו!

ממש תמונות יפות! כולן! מאד אהבתי את התמונות בהתחלה מווג. יש להן גם איכות טובה, הן חדות כאלה עם תאורה טובה. תודה לי!

LillipooT

New member
רזיה. ../images/Emo60.gif

אני שונאת סוציולוגיה!!!!!!!!!!!!!!! וגם אני אהבתי את התמונות

האאאאאאאאאאא

סופסופ משו שאתן מדברות עליו בקשר לסוציו ואני מבינה!! פיכס!! אינטראקציה סמבולית זה רע

דניאל,

אם לא אכפת לך אז אני אסביר לך למה הגבתי לך. כשאתה מגיב להודעה של מישהו ואומר דבר מנוגד לחלוטין ממה שהוא אמר ומשתמש בביטוי "האמת...", אתה מבטל את מה שאמרו לפניך וקובע עובדה שמה שאתה אומר זה "האמת". זה דיי מעליב וגם לא יפה להתנסח ככה. חוץ מזה, שכתבת אחר כך שההערה שלי מיותרת, זה ממש לא לעניין כי לא הבנת את הכוונה שלי מלכתחילה. אז אם אתה לא מבין מה רציתי - אתה לא יכול לשפוט אם זה מיותר או לא. אני מניחה שאתה לוקח בחשבון שאף אחד לא אומר משהו בלי סיבה, ככה שהייתה לי כוונה הגיונית בתגובה שלי, ולכן לדעתי היא לא הייתה מיותרת, כמו שנסחת. אני מקווה שאתה מבין מה הכוונה שלי, ואם לא אז לא חשוב. לא נכנס לדיון בעניין. אני רק מקווה שתקח את זה בתור ביקורת בונה. (ואני מקווה שהההודעה הזאת לא נשמעת בטון משתחצן או משהו, גם ככה היה לי קשה להסביר למה התכוונתי). NO HARD FEELINGS

DAN1EL

New member
דווקא הבנתי למה התכוונת.

אבל דווקא בגלל שהיית קטנונית והתייחסת לניסוח, ההודעה מיותרת. סבבה, פעם הבאה אני אוסיף "לדעתי".

ממתי

להתייחס לניסוח זו קטנוניות? בכל מקרה, אני שמחה שקבלת את דעתי לגבי העתיד.

תמונות ממש יפות! ../images/Emo66.gif

הפעם היא באמת יצאה יפה בתמונות. וגם רוב הבגדים יפים.
לי.

למעלה