קייטי וקרוז..

../images/Emo41.gif קייטי וקרוז.. ../images/Emo60.gif

הזוג החדש נראה לפני ב-29 באפריל ב: "David Di Donatello Awards". הם נראים ממש ממש ממש מאושרים.. יש בערך 100 תמונות שלהם מתנשקים ומתמזמזים.. זה ממש נראה כאילו הם מאוהבים.. אני שמחה בשביל קייטי
רק למה הבחור לא אומר לה משהו בנוגע לשימלה?!?! הלמעלה שלה מחריד מבחינתי. העניין של הכביכול חזיה עושה לקייטי רע מאוד.

תנקיו לי../images/Emo51.gif../images/Emo42.gif

המ. השמלה מזעזעת כהרגלה. וראיתי עליהם כתבה גדולה לפני כמה ימים בעיתון כולם דיי בטוחים שהם ביחד בשביל לפרסם כל אחד את הסרט שלו שייצא בקרוב. כי אפאחד מהם לא רוצה לספר איך או איפו הם נפגשו ואמרו שבד''כ קרוז שמר את החיים שלו לעצמו ולא התמזמז עם הנשיםנ שלו בציבור כמו שהוא עושה עם קייטי. לאדעת. גם לי הרומן הזה לא נראה הגיוני במיוחד

G A L 17

New member
את התמונה הזו אהבתי...

תמונה יפה דוקא , תודה לי!!! ואממ אתן מגזימות אתן מדברות כאילו הוא איזה מפלצת , בסה"כ הוא נראה טוב , יש לו יופי כובש כזה......

גרמס

New member
אכן שמלה מחרידה ביותר

בעיתון היא היתה נראית הרבה יותר טוב- כנראה צילמו אותה מאחורה או משהו.. בכל מקרה הכתבה הזאת הייתה די הזויה- אמנם יש היגיון מה בזה שבכל יחסי ציבור- חלק מזה בטוח אבל קייטי עוד בבתוליה???? זה נראה לכם הגיוני?? וגם כל הקטע הזה שהיא אמרה לפני איזה מילניום "מי לא רוצה להתחתן עם טום קרוז?" כאילו מי לא אמרה את זה באיזה הזדמנות בחייה (אני?) ושהכל בשביל להפטר מהתדמית של ג'ואי? זו הייתה כתבה די דפוקה! הסיפור הזה מוזר, אבל תמיד טוב לראות אותה! תודה לי!

Dawson girl

New member
אני לא רוצה להתחתן איתו ../images/Emo3.gif

הוא זקן. והוא גמד. ויש לו שיניים ממש משונות.
לא, באמת, אני לא מבינה מה כ''כ..

איכס. הוא בכלל לא משו../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif

כבר לפני כמה שנים שהשוו כל הזמן אותו ואת בראד פיט לא הבנתי איך הם יכולים לשים את הגמדון הזה מול בראד

למעלה