קטע 8

../images/Emo40.gifמשחק הבלונים../images/Emo40.gif

בועז - לא יודע לאן לשרשר את זה אז אני סומך עליך שתשים את זה במקום.

משחק הפנטזיה בחסות "דיאדורה"

הקטע המיוחד הראשון (200 נקודות) משנה את הדרוג במשחק. 1) אבי מורד 825 2) דני אמיתי 800 3) אודי טל, איתמר שבו, עדי לוי, אסף מנשה, יואב בר, תומר עזרא, עזריאל, רם שרוני, אלקנה 775 נקודות

הימור להיום:

שני רוכבים בבריחה: פלצ'ה ויינס פויגט. לפי התוצאה אתמול יש 2 אפשרויות לגבי פויגט: 1) הוא בכושר זוועה 2) הוא נח כדי לצאת לבריחה היום

איטליה לוקחת את הגביע

ובעניין האופניים. מקיואן מראה עליונות על שאר המאיצים כך שההימור חייב ללכת עליו. המושך שלו, סטיכמנס, הוא פשוט נהדר. דרך אגב, מעניין שאת הושובד פסלו בספרינט לפני כמה ימים ואף אחד לא יודע על מה ובקטע השישי בנאטי עשה תנועה חדה לפני קו הסיום וחסם את בונן והוא יצא מזה נקי לגמרי ושמר על מקומו השני בתוצאות הקטע.

אולי יובנטוס קנתה גם את

השופטים של הטור
(אם הבנתי נכון יובה הסכימה לרדת ליגה בגלל המעורבות שלה בפרשת ניסיון קניית השופטים באיטליה). לגבי המונדיאל, איזה כיף לשם שינוי לא משנה מי ינצח אני אהיה מרוצה. הנבחרת שלי בגמר ונגדה ישחק השחקן שלי (זיזו), אז בכל מקרה אני אהיה מרוצה מהתוצאה. הימור: אני לא אנחס אף נבחרת הפעם

septAA

New member
צאו מהקטע של ההימורים

תבדקו - אין כמעט כל קשר בין ההימורים שמופיעים כאן בכל יום לתוצאות... האם זה נובע מכך שפלוטון שלם של מועמדים טבעיים לזכיה לא משתתף ? כנראה שכן. גם ביורוספורט לא מיטיבים לחזות את התוצאות. יותר מעניין לשמוע ניתוחים של הקטע מאתמול ולנסות ולהבין מה הכיוון שמסתמן בענף הבעייתי הזה. מי ציפה שהעתיד אחרי לכתו של הבוס יהיה כל-כך %#$@#% ?

העתיד אחרי הבוס יהיה כל כך מה?

העתיד אחרי לכת של הבוס, הוא אפילו יותר מעניין ממה שחשבתי שהוא יהיה. סיימנו 8 קטעים של הטור, הפער בין המועמדים לניצחון הוא קטן. הטור פתוח לחלוטין, למרות שהגענו למצב הזה בדרך מכוערת, אבל התוצאה היא שיש לנו טור מרתק בנתיים. צריך רק לקוות שהמתח והחוסר ודאות ימשיך גם בפירינאים ובאלפים.

aabramovich

New member
הלו! בשלושת הימורים האחרונים שלי

צדקתי בשניים (קסלר ומקיואן). גם פעם אחת לפני כן. ואתמול ההימור שלי הגיע שני. יש קשר. לפעמים פשוט מהמרים משאלת לב ולא ע"פ מה שחושבים שבאמת הולך לקרות.

מי מרוצה ומי לא אחרי הנג"ש?

קצת באיחור אבל קצת מחשבות על הדרוג הכללי אחרי הנג"ש הראשון. אני מבקש מראש סליחה מסרגיי גונצ'אר, אבל אני לא באמת מאמין שבהרים הוא ימשיך להיות בטופ 10 ולכן ההסתכלות על הדרוג הכללי כרגע, היא ביחס לזמן של לנדיס. למען האמת לא ציפיתי להפרשים כל כך קטנים בין רוכבי הדרוג הכללי הנג"ש הראשון, מה שמחזק את ההרגשה שיש לנו השנה טור פתוח לגמרי, טור אשר הבדלי הכוחות בין הרוכבים המתמודדים על החולצה הצהובה, הוא הקטן ביותר מזה שנים. אז מי המנצח? מי המפסיד? ומי ההפתעה? הכי קל להתחיל עם המפסידים: ליפהיימר (5.17 אחרי לנדיס בדרוג הכללי)- כל כך הרבה דובר עליו לפני, הוא זינק כפייבוריט לניצחון כלליי ע"פ יוניבט. אין כרגע הסבר אמיתי לכישלון שלו היום, אבל ליפי נמצא מחוץ לתמונה. מאיו (5.11 אחרי לנדיס)- אמנם מאיו לא שען, והקטע היום הוא לא קטע בשבילו, אבל מאיו יכל למזער את הנזק. מטפסים כמו רוחאנו וסימוני השיגו זמן טוב משלו. הנג"ש הלא מוצלח יפעיל על מאיו לחץ, ובקטע ההרים הראשון בפירינאים, מאיו יהיה חייב להתעלם מהלחץ של הקהל הביתי ולנסות להקטין את הפער מלנדיס בצורה משמעותית. דיסקברי- תצוגת פרווה של התגליות, כל כך לא מרשים. דיסקברי שהגיעה כקבוצה כל כך חזקה על הנייר, אחת היחידות שלא נפגעה מ"הפרשה", נראתה בפועל כקבוצה קצת אנמית בלי רוכב אמיתי שאמור להוביל אותה. הנזק אחרי אתמול הוא לא גדול ואפשר לתקן אותו, אבל רוכבי דיסקברי יהיו חייבים להתעורר ולהתחיל לקחת את היוזמה אליהם. מנצחים: קודם כל לנדיס, לא התרגש מהלחץ הגיע ועשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אחרי הנג"ש לנדיס הוא הרוכב שכולם יחפשו בקטעי ההרים, נקודת התורפה של לנדיס, לטעמי פונאק לא מספיק חזקה בשביל לשלוט בפלוטון. מנצ'וב וקלודן- שני הרוכבים שהכי הרשימו אותי אתמול. הגיעו לטור חזקים פיסית ומנטלית. קלודן הבין מהר מאוד את תפקידו בקבוצה והתאים את עצמו לציפיות. מנצ'וב ממשיך בשיפור העקבי שלו, לדעתי העובדה שהוא זינק לפני רוב מתחריו אתמול קצת פגעה בו, הוא יכל אולי לעשות תוצאה טובה יותר. לגבי מנצ'וב והמשך ההצלחה שלו בטור, בוואלטה ראינו את מנצ'וב נשאר לבד ללא קבוצה ברגע הקריסה שלו. בטור אסור שזה יקרה, וראבו תהיה חייבת להגיע להחלטה חד משמעית, שמנצ'וב הוא הרוכב שלה ובשבילו עובדים. ראסמוסן היה גרוע אתמול ואיבד המון זמן, לדעתי ראסמוסן חייב לוותר על חלום המנוקדת, ולהישאר עם מנצ'וב בהרים, אבל יש לי הרגשה שראסמוסן לא יסכים לוותר על החולצה המנוקדת בקלות. קרלוס ססטרה- באופן די צפוי ססטרה הוא המטפס שהשיג את התוצאה הטובה ביותר בנג"ש, בסייקליניגניוז ססטרה טען שהוא לא מרוצה מהתוצאה, אבל לדעתי ססטרה צריך להיות מאוד מרוצה. ססטרה נמצא היום בפיגור של 1.27 מלנדיס. מבין הרוכבים שאני חושב שיתמודדו על הצהובה, ססטרה הוא המטפס הטוב ביותר, פער של 1.27 הוא פער שניתן לסגור בקלות. הבעיה של ססטרה היא כמובן CSC, אחרי הפציעה של ג'וליק, לססטרה לא יהיו פועלים בהרים, את העבודה ססטרה יהיה חייב לעשות לבד לגמרי. ההפתעה: פטריק סינקביץ'- הרוכב הגרמני הצעיר, הראה שהתקוות שתולים בו לא היו מוגזמות. עכשיו הגיע רגע האמת שלו, הוא יהיה חייב להראות שהוא מסוגל לשרוד קטעי הרים בגרנד טור. הצלחה של סינקביץ' בהרים תשמש ככדור הרגעה לאומה הגרמנית, שאולי תמצא מה רמהצפוי יורש ראוי לאולריך.

abeegilat

New member
מדוע ל.א.משנה תוכניות? ../images/Emo192.gif

שלום לכל העמיתים כפי שהדברים נראים כעת אין לדיסקאברי צ'אנל מנהיג אמיתי. אין להם מישהו כריזמטי שיכול למשוך אותם למעלה. ובאמת אחרי העידן של לאנס נוצר שם ואקום אמיתי. אמנם קבוצה עם כמה מובילים לפחות על גבי הנייר נראתה מפחידה ( אולי יותר ממה שהיא ?.....). האם אנחנו עדים עדיין לאותו ערפל קרב מפורסם שמפזר ה"שועל" יוהאן ברוניל לפני קטעי ההרים ?!. לפי ההודעה שמופיעה למטה מהיורוספורט מגיע הבוס בעצמו ( כדי לעודד ? ) או אולי כדי לראות שלא שם את כספו על קרן הצבי ? ( ל.א. שותף בקבוצה ). בכל אופן אינני רואה מצב של שושלת של קבוצה שתמשיך ותנצח את המירוץ הכי יוקרתי בעולם. ושימו לב גם מה אומר למטה על פרשת הסמים ובכלל על השימוש בסמים בפלוטון המקצועי דייויד מילר. האם זה מסביר את יכולתו החלשה מאתמול ?! ( תיאוריית הקונספירציה.... ). נראה לי שקטעי ההרים הראשונים הולכים להיות קטעי המפתח לגבי הדרוג הכללי אבל בניגוד לשנים הקודמות המלחמה הפעם בגלל ההפרשים הקטנים וחוסר הדומיננטיות של אף קבוצה ואף רוכב תלך ממש עד הסוף. בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

natibergman

New member
u ain't seen nothing yet

אייבי שוב קונספירציות? ערפל? אתה ממש חי בתיקים באפלה...
הכל בצחוקים אל תיעלב. ועכשיו ברצינות: הטור מתחיל רק ביום רביעי עבור דיסקברי ולהגיד שאין להם מנהיג? ואקום? זה פירוט הפיגור של דיסקברי (עבדתי קשה...): סבולדלי 2:10 הינקאפי 2:30 פופוביץ' 3:27 רוביירה 3:34 אזבדו 4:09 מרטינז 4:33 פדרנוס 4:42 אקימוב כבר בחוץ עם 7:18 וגם נובל גונזלס עם 7:24 אבל מהם אין באמת ציפיות לנצח. הכל פערים סגירים בהרים - בקטע אחד בעליות הכל יכול להתהפך!!! גם אל תספידו את ליפהיימר כי אם הוא בכושר אז גם הוא יעלה בדירוג. ועוד דבר - יש עוד נג"ש לפני פריז עוד יותר ארוך מאתמול ב-5 ק"מ. חלק מהטור הוא לשרוד. לא חייבים לנצח קטעים אלא להיות עקביים מבחינת תוצאות ולא ליפול, לחלות, לעשות שטויות או לתפוס רצף של ימים מחורבנים. אני מאמין שבדיסקברי גם לא יהיו מאוכזבים מהופעה טובה של מס' רוכבים - לא צריך להיות "חזיר" אבל אם תהיה האפשרות לנצח למה לא... הופעה של לאנס זה נחמד לאווירה הקבוצתית למרות שאני בטוח שלבלנק לא ישמח לראותו ושהוא יגנוב את ההצגה. לאנס שם כספו על קרן הצבי? הוא עשיר מדי בשביל שגם אם כמה מיליונים ירדו לטימיון מנהל הבנק לא יתקשר להגיד לו שיש אוברדראפט... לגבי דיויד מילאר - הוא חלש כיוון שאין לו קילומטראז' תחרויות ברגליים בלי קשר לסמים (גם אפרת אמרה זאת). נדיר מאד שמישהו בא לתחרות ונותן הופעה טובה "משום מקום". הוא פשוט חלוד ואין לו יכולת כרגע. בלאו הכי פרט לנג"שים הוא לא גורם שצריך להתחשב בו לפודיום בפריז גם אם הוא היה בכושר שיא ומנצח אתמול ובפרולוג.

marsala

New member
קטע 8 קצת רקע ולמה הימורים דווקא

עיסוק נחמד. אז קודם כל בואו נעשה כבוד ללואיזון בובה,מנצח הטור 3 פעמים שנולד בסנט מא לה גרון,המקום ממנו מתחיל הקטע היום (לא מקריות אגב,מארגני הטור מצדיעים לו בכך שמתחילים את הקטע מעיירתו) ולמה אפשר להמר? תשאלו את כריס בורדמן,שהיום מפרשן ל ITV הערוץ הבריטי שמכסה את הטור,עד היום אם אני זוכר נכון,הוא פגע בול בארבעה או חמישה קטעים. היום לדוגמא,הפלוטון אמור להתקל ברוחות בריטני המנשבות חזק מהאטלנטי,בדרך כלל ממערב או צפון מערב למזרח,אם יש בריחה רצינית והפלוטון מתקשה להחזיק אשלון מאורגן ומתוזמן ,יכול להיות שנראה בריחה שלא תתפס. בנוסף,אחרי הנג'ש כל המועמדים הראשיים כבר חושבים על הפירנאיים ויום המנוחה מחר,אז אם קבוצת הבריחה היא של כמה רוכבים רולרים שלא מסכנים אותם אז למה להתאמץ? בונן צריך את הקטע היום כמו חמצן,(למרות שיש לי תחושה שהוא יקח את הבורדו דאקס)האם שוב נראה שיתוף פעולה לאמפרה/קוויק סטפ? נחכה ונראה, מוש

קטע 8 יצא לדרך

זבריסקי בקבוצת הבריחה, 55 ק"מ מפתיחת הקטע. לא רואה כאן שום סיבה לתרגיל כלשהוא של ריס. האם הוא מנסה לפצות את עצמו על אתמול??

לא רואים את השידור

ולכן קשה להגיב. האם קסלר עובד עם הבריחה? אם לא, אז הבריחה נדונה לכשלון ולכן הקבוצות האחרות פחות חוששות. בכל מקרה, נסיון יפה של זבריסקי ו-CSC להעיר את המירוץ. לזבריסקי יש נחיתות בהרים כך שהדרך שלו לשפר את מיקומו היא רק בנג"ש או בבריחה.

זאבריצקי זכה להכרה הגדולה

שלו בזכות בריחת יחיד מרשימה בוואלטה 2004 (רכב ב-USPS), אני חושב שהבריחה באותו יום התחילה יותר מ-150 ק"מ לפני הסיום. מעניין באיזה שלב טי מובייל תתחיל לסגור את הבריחה שלו ברצינות? אמנם זאבריצקי לא נחשב כמטפס, אבל בתחילת העונה דיברו על זה, שהוא שיפר משמעותית את יכולת הטיפוס. אני לא בטוח שהוא רוכב שכדאי לאפשר לו לצבור פער גדול מדי בבריחה לפני שמגיעים להרים, הוא בטח לא ווקלר או סימון שהיה ברור שניתן לתפוס אותם.

למעלה