קומנדו

../images/Emo41.gif קומנדו ../images/Emo41.gif

הקומנדו יכול מאוד לעזור לאנשים בדירוגים הנמוכים ואני אישית השתמשתי בזה ובדקתי את זה ובסוף השגתי 200 אלף אזרחים אז ככה: בהתחלה שפותחים את המדינה לא לבנות מפעלים או לקנות צבא פשוט לקנות 10 אלף חיילים ולעשות המון קומנדו לוקחים שבויים והרבה אתם שומרים אותם ולא מוכרים אותם עד שיש לכם בערך 4000 שבויים ושתוכלו לגייס 40 אלף אזרחים לצבא אחרי זה יורידים לכוחות הנמוכים של בערך עד 1M ושמורים 365 תורים פותחים 8-10 חלונות מלחמה של "מבצע שחרר את המדינה" על מדינות שונות שבדירוג שלכם לא בטוח שהברית תרצא לשלוח למישהו בערך 10M כסף (אם זה היה לפני חודש היה קשה לשלוח) אז כדי שתעשה את רוב הכסף לבד
אני אישית עשיתי את זה והיו צריכים לשלוח לי כסף כדי שאני יקנה עיור ועוד כל מיני דברים ככה שזה יוצא הרבה כסף ואת רובו עשיתי לבד

werds

New member
נצלש,מי אחראי על התקיפה הזאת?

המדינה Moshiko #2809 ביצעה הפצצה אווירית כושלת נגד המדינה שלך. מבצע ג'וקר הפצצה האווירית של אויב נכשלה בגלל שהיו לך בונקרים! תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 531 2 מפציצים שהופלו: 30 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 1 מטוסי תובלה שאבדו: 0 מטוסי ביון שהושמדו: 0 0 מטוסים ללא טייס שהושמדו: 0 0 מטוסי ריגול שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 621 2 סך הכל כוח שאבד: 31,800,000,000 125,070,000

theor9

New member
זה הייתי אני חחח סתם בצחוק

באסה למי שהלך 30 מיליארד

hakim

New member
תבדוק אם זה מושיקו

אם אתה צריך פרטים נוספים פנה במסן . מדינה זו לא שייכת לTUF . נ.ב אני לא מתנגד שמדינות ירשמו בפרטים : "TUF בשליטה על כל המשחק." "the TUF alliance control on the game." כל עוד הם לא רושמים שייך ל.. או מדינה בשרות.. וכו'

זה עד כדי כך משנה?

בקטנה אז חלק מהם רשמו אני אישית ישנה את זה במדינה שלי כי אולי זה באמת לא ממש בסדר לרשום כזה דבר אבל עכשיו זה סיפור שכל הברית תשנה את זה אני בטוח שהם היו משנים אם הם היו יכולים

niv1990

New member
לא הבנתי איפה כאן הרווח :\

יש מספיק ארחים, הבעיה היא אדמה.

../images/Emo41.gif תגובה../images/Emo41.gif

אתה יכול לעשות את אותו הדבר ולקחת אדמה פשוט יצתרכו לשלוח לך יותר כוח או שפשוט תמצא מישהו בכוח 10M ותתקוף אותו

למעלה