קבל עם ועדה!!!

vmax*

New member
תתפלא ספייק....

יש הרבה דתיים על אופנועים ואפילו דוסים אמיתיים.... אצל חבר שלי במוסך יש בחור דוסי דוסישחור עם כל הביגוד של דוסנייזה...
ורוכב על לא פחות מ ZX 12 ....אולי מכספי הישיבה עמותה......השד יודע...אולי אחרי הכל כדאי להיות בחור ישיבה... מקסי שחושב שאולי כדאי להמיר את דתו של מקס......

ספייק ®

New member
לא לא לא ... !!!

חבר´ה, למה להיות שליליים כל כך, אני מנסה לתת פה איזה נימה רצינית לדיון. למה אוטומטית חושבים שדוסל´ה עם ZX12 חייב יהיה לרכוש את האופנוע מכספי ישיבה או עמותה? מה? אין שם עשירים כמו שיש אצל שאר העם? אולי אבא שלו עשיר וקנה לו? אולי הוא עשה צבא, למד, עבד, חסך, חזר בתשובה ונשאר לו האופנוע? אולי יש כמה מהם שגונבים (ממש כך) מהמדינה לכל מיני צרכים ואני יוצא נגדם בנחרצות, אבל למה להטיל פגם בכל דוסל´ה עם אופנוע יקר שהוא חייב להיות גם גנב? תאר לך שהיו אומרים שכל אופנוען כבד הוא ערס עם שרשרים שמסכן את הציבור? הרי זו אחת המטרות של המאבק שלנו ברפורמה, שינוי התדמית שלנו כאופנוענים! שלא יכלילו אותנו, השפויים, עם כל אותם ארחי פרחי שלא יודעים לרכב ובאמת מסכנים את סביבתם, אז למה ללכת ובאותה נשימה להכפיש סתם ציבור שלם שאיננו מכירים ויודעים את פרטיו (אדם לאדם) באותה שיטה ובאותה צורה שבה מכפישים אותנו?? ספייק, שחושב שהמשפט ש"בכל כלל יש יוצאים מן הכלל" נכון גם לענייננו. וגם ... "מה ששנוי עליך אל תעשה לחבריך".

ואני אוהב זמרת מסוימת...

מה לעשות, לא הכל קשור לאופנועים. איש באמונתו יחיה (עם דגש עך יחיה, בבקשה!)

vmax*

New member
יש דרכים יותר מהירות להגיע לקב"ה ../images/Emo35.gif

או לקב"ן....חחח אפשר לנסוע בין שתי אורות בלילה ולנחש משאית או.....מכירים לא

stilgur

New member
VMAX התנצלותי הכנה

שכחתי את שמך ברשימה למעלה, אתה מגיע היום, נכון !!!

Great Blue

New member
היה לי איזה קטע בעבודה שסיפרתי

לחבר שלי (כן, יש לי חברים בעבודה) שכל המשפחה שלי על אופנועים (3 בנים , אבא ואמא) אז הבחור שיודע שאני דת"לש (דתי לשעבר) שואל אותי מתפלא- "מה, אבל אתם דתיים
...

vmax*

New member
שנפגיש ../images/Emo35.gif

גדול עם קטן? כחול עם כתום ? סתאאאם בכייף...סוף סוף יצא לי לראות אתכם הוירטואלים...ואפילו יצא לי להשוויץ עם התוספות שהתקנתי היום מגרמניה... ..מחכה לתגובות אחרי המפגש....

למעלה