דו שיח נורמלי
יכול להתקיים רק כאשר הצד השני חושב בהגיון ומדבר איתך בהיגיון. אין שום מצב שבעולם שאני אוכל להבין אותם. כי הם נוגדים את הדת של עצמם... אז אם הם בוגדים באמונה של עצמם, אפשר בכלל לסמוך על המילה שלהם? היום (אתמול) הייתה כתבה בערוץ 10.. על בנות שמקשיבות לשני דברים בעולם הזה: למורה שלהן ולקב"ה. לא לשום דבר אחר. גם לא להורים. חוק? מה זה חוק בשבילן? לקיצוניים אין חוק, אין דבר כזה שלטון החוק. לפני שאני מדבר איתם בכלל, אנחנו צריכים שתהיה הסכמה על צורת משטר. הם מאמינים במלכות שמיים, אני מאמין בדמוקרטיה. צורת משטר זה לא משהו פוליטי, זה אורח חיים. אתה יכול להתווכח על דברים בתוך הדמוקרטיה (גישות כלכליות, צביון מדינה וכו'). אני לא רוצה להרוג אותם, ואין לי פתרון יעיל לפתרון את הבעיה שלהם. את זה יכולים לעשות חכמים ממני.. אין לי מספיק ידע כדי לחשוב על נושאים כאלה. אבל אני מדבר פה על הבעיה. ברגע שהמדינה תבין שיש פה סכנה קיומית, היא תחפש פתרונות.. רצח רבין כנראה לא מספיק טילטל את המדינה כדי לחפש פתרונות. אולי יגאל עמיר לא השתייך לימין מספיק קיצוני? אני מאמין שמתי שהתופעה תהיה בלתי הפיכה אז יתחילו לחפש פתרונות או במקרה של העם שלנו - אשמים. בנימה אופטימית זו, המיטה קוראת לי..