צ ו - פ י ו ס

yavin

New member
../images/Emo41.gif צ ו - פ י ו ס ../images/Emo70.gif

אמנם לא נוגע לפורום ישירות, אך נוגע לכל אחד מכם מאופן עקיף. דפדפו קצת באתר - וממליץ לכולם להתנדב ולהיות חלק. לכניסה לאתר www.tzavpius.co.il/ target=_blank>לחצו פה : www.tzavpius.co.il אוהב ושתדעו שבשבוע האחרון התגעגעתי המון יבין

light angel

New member
זה אומר שאנחנו בעד איחוד העם-

דתיים, חילונים, מתנחלים, בלי הבדל דת גזע ומין. שאנחנו לא רוצים שהאירועים שמסוקרים עכשיו בחדשות (עכשיו זה התנתקות, מחר יהיה משהו אחר) יפלגו את העם ובסוף הוא יתפרק לגמרי. שלא חשוב מה דעותינו הפוליטיות, העיקר שנזכור שכולנו אחים ושיש לנו מספיק אויבים מבחוץ. אנחנו לא צריכים גם להפוך להיות האויבים אחד של השני. הצטרפו כולם לדגל צו פיוס!

יהיה קצת קשה לאחד

ימנים קיצוניים ושמאלנים למשל
לאדעת אם אני בעד הדבר הזה

light angel

New member
את רואה, זאת הגישה הלא נכונה! ../images/Emo46.gif

כולנו ישראלים, כולנו חיים כאן ולכולנו יש אויבים מבחוץ. זה הכי חשוב. דעות פוליטיות זו כבר איזו תוספת, אבל אפשר להבין ולכבד את הדעה של השני גם אם אתה לא מסכים איתה. אני שמאלנית ואני לא שונאת ימנים קיצוניים, למשל. אני אפילו יכולה להבין אותם. אני פשוט לא מסכימה עם דרכם. אני עדיין יכולה להתיידד איתם ולדבר איתם על מיליון נושאים אחרים. הכי חשוב שלא נתפלג בתוכנו, לא חשוב כמה אנחנו שונים. אחדות זה כוח.

אלירן י

New member
ככה היא חושבת אולי... וזו זכותה

קצת אירוני שחתמת על העצומה נגד פילוג העם ובעד לכבד את דעתו של האחר ובמקביל את קוטלת מישהי שמסרבת לחתום בדעה שיהיה קשה לאחד את העם. צו פיוס לא?
חותמים ומקיימים

light angel

New member
../images/Emo12.gif

כדי לכבד את דעתה אני צריכה להבין אותה... רק ניסיתי להבין. לא התכוונתי להתנפל עליה או משהו כזה, סליחה אם זה הרושם שהתקבל.

hell cen be fun

New member
לא נכון!

זאת לדעתי אחת טעויות הבסיסיות שיש היום בעולם. בשביל לכבד דעה שונה לא צריך להבין אותה! את יכולה לנסות להבין, שזה מעשה גדול בפני עצמו, אבל הרעיון הוא לכבד גם אם את לא מבינה.

light angel

New member
אני מתקשה לכבד משהו, כל דבר,

בלי הסבר. אפילו כשאמא שלי אומרת "אל תעשי ככה!", בלי הסבר אני לא אבין את זה וגם לא אעשה את זה. אפילו לגבי, כשאני אומרת לעצמי "את חייבת לשכוח ממנו!", אם אין לי סיבה ממש טובה לעשות את זה אני פשוט לא אעשה (עם כל השליטה עצמית שיש לי). אני לא בטוחה שאני אצליח להבין את הדעה, אבל בלי שום הסבר אני אפילו לא יכולה לנסות. בעיני זה סתם כאילו זורקים סיסמאות לאוויר, בכלל לא שווה התייחסות.

מה הקשר?

אפשר גם לחיות בלי להרוג אחד את השני.. כפי שהייה עד עכשיו.. מה לעשות, מצב חרא..אבל לדעתי הוא גם לא ישתנה =]

light angel

New member
אוקי, הבנתי ../images/Emo4.gif

כולי תקווה שלמרות הפסימיות הזאת הוא ישתנה בכל זאת

yavin

New member
בדיוק

לפני שדבר מתרחש, לפני ששינוי מסויים קורה, ולא משנה מה הסיכויים שלא לקרות, צריך קודם לרצות שהשינוי יקרה, צריך לשאןף לזה, אז מתחילים עם אדם אחד שמאמין בזה ושכולם אומרים שהוא משוגע ושזה לא הגיוני, ולאט לאט יצטרפו עוד אנשים להאמין בזה. ברור שאף פעם לא נכון שהמאה אחוז יאמינו בזה, אב כשהרוב מאמין, ככה הסיכוי גדול יותר שהעם יהיה יותר מלוקד ומאוחד. לפני 350 שנה, ניראה לכם האמינו שמישהו יגיע לירח? כנ"ל לגבי הנושא הזה. לא תאמין, לא תקוווה, לא תרצה זה פשוט - לא יקרה [בתור אחד שמתנדב בצו פיוס כמע שנה וצי, אם תרצו אני יכול לעשות הרצאה ענקית וארוכה על כל הדברים שמסביב, כולל דוגמאות של מקרים וכדומה]

למעלה