צריך עצה

Macbook

New member
../images/Emo41.gif צריך עצה ../images/Emo201.gif

כעת שהגעתי לרמה 116 אצל הקוסם, שזו הרמה הכי גבוהה וההישג הכי טוב שלי במייפל הן מבחינת רמה והן מבחינת ציוד וכסף, יצאו האראנים.. האראנים נראים ממש כיפיים למשחק, למרות שאני עדיין רמה 22 ראיתי סרטונים ותמונות וזה נראה לי ממש כיפי, עכשיו אם אני אפתח אראן לאודקס/דקסלס אני אצטרך שיהיה לו מימון, מה שאומר למכור את החפצים של הקוסם, ואני בדילמה ענקית. מה לעשות? אני פשוט לא מסוגל לשחק בדמות נקייה/חלשה.. אבל לא באלי להרוס את הקוסם אבל מצד שני אני רוצה שיהיה לאראן שלי חפצים טובים שיהיה לי דמג' גבוה וכדומה. דיברתי עם כמה אנשים ועדיין לא השתכנעתי מה לעשות, לכן פתחתי שרשור פה.. ואני צריך את העזרה שלכם. אז תודה למי שיעזור לי D:

Guid

New member
זה נשמע מפתה,

אבל אני אומר דבר כזה- כל עוד לא רע לך עם דמות כלשהי,אל תמהר להרוס אותה. במקרה שלך מדובר בקוסם... לדעתי כדאי לך לשחק עם האראן כשהוא לא משופר כ"כ (כן, זה אפשרי), ולאט לאט תצבור לעצמך מספיק כסף בשביל שיפורים. תוכל אפילו להמשיך לשחק עם הקוסם ולמכור את הדרופים שיוצאים לך, ואת הכסף להעביר לאראן. 200K פה, 150K שם, בסופו של דבר יהיה לך הרבה~

זה תלוי כמה מסוס יש לך

אם יש לך 10-20 מיליון לבזבז אפשר להגיע רחוק מאד עם אראן.... בגלל שאתה קוסם אין לך WG'S רגילים אבל אפשר לקנות של 6-7 ATT בלי בעיה.... כך בחשבון שיש ברמה 70 טבעת לכל השחקנים שמוסיפה 3 לכל הסטאטים ! זה סלוט שלפחות עכשיו לא ניתן להחליף אותו .... חוץ מזה שאולי תנסה לראות בכלל איך אתה מסתדר עם דמות שתוקפת מקרוב.... או שאתה יכול לחכות שאיבן יצא (דמות קוסם אגדי כמו אראן רק שאראן הוא לוחם) ואז אם שמרתה ציודים ישנים תוכל להשתמש בהם שוב כמובן שלפתוח איבן יהיה נורא מבאס כי בכל זאת כבר יש לך קוסם אבל זה תלוי כבר בך...

למעלה