צילומים

kfm

New member
../images/Emo45.gif! וכדי שיהיה קצת משעשע- (אפילו

שכבר כתבתי את זה פה פעם)- אל תגיד זקנים..יש עכשיו ציבור שלם של אנשים מבוגרים, או קשישים..שיושבים עכשיו ורואים את התוכנית..תגיד מאותגרים גילית, תגיד מקבלי הנחה באוטובוס, יושבים מושב ראשון באוטובוס,אם הם רוצים לרדת מהאוטובוס הם צועקים- נהג! נהג רגע! לא זקנים.."מי אחרון בתור בקופת חולים??"..לא זקנים..מנויי הבימה..צרכני ורטרס אורגינל, שיניים בכוס..אתה מבין? לא זקנים..הגיל ה*רך*, ואני מתכוון רך אתה מבין?..צופי ערוץ 1 בווליום היסטרי..הם תשושים פשוט,בשלים שלא לומר רקובים..זמנים ארעים "שופט תשרוק כבר"! נגמר המשחק- "שופט תשרוק כבר! תשרוק!מחוברי זונדות..קטטר..
זה היה כדי לצאת מהרצינות..

ElinorL

New member
לא התכוונתי שהם באמת זקנים אבל...

תבין בן אדם, אני נתתי לכל אחד מהם 10 שנים פחות חופשי אז זה היה די שוק! בהשוואה לכמה שחשבתי שהם אז הם מבוגרים... אבל לא אכפת לי בני כמה הם, הם עדיין חמודים והאמת היא שבדרך כלל מפורסמים מבוגרים יותר מחוברים לעולם והם לא סנובים (ככה אני שמתי לב בכל אופן...:)

mati88

New member
"תבין בן אדם"?

את מוזמנת להכנס לכרטיס אישי שלי ולבדוק מה לא הגיוני במה שאמרת...

ElinorL

New member
אני מנחשת שאתה זה בת אדם? סורי...

אני עוד לא מכירה את כולם והכינוי "מטי" לא מעורר בי כינוי של בנות במיוחד שוב סליחה :/

Testicles

New member
כן, יש לה שם של בן!

את קולטת? שם של בן! איזו מוזרה היא, נכון?

ElinorL

New member
חחח אפשר לחשוב ש...

Testicles זה כינוי פחות מוזר חי חי חי

mati88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו!!! תודה רבה על התמיכה כולם...באמת זה חשוב לי...אנשים פה נחמדים... ואלינור, לא אכפת לי על העניין עם השם של הבן, שטויות...אבל "מטי"?
ממממ...לא המלצתי לך להכנס לכרטיס אישי שלי? אם לא עשיתי את זה, אז הנה עכשיו אני ממליצה לך, מאוד בחום אפילו, להכנס לכרטיס אישי ולתקן טעויות.

Yuvalenko

New member
מצטער, אין שם כזה "מטי".. ../images/Emo13.gif

ולי נראה שמתי לא תסלח לך כל כך מהר על זה. לא רק על הטעות, שכמעט כל חבר חדש בפורום עושה..... בעיקר על איך שחיפית על הטעות - "הכינוי אינו מעורר בי זיקה לבנות במיוחד" (כמובן שהמשפט המקורי רצוף שגיאות לשוניות, אז שיניתי במקצת..)

ElinorL

New member
זה בסדר, לי יש זמן עד הבגרות שלי אז

אני לא לחוצה ממש... אבל אם מצטטים משהו אז לא משנים אותו, יובל!

mati88

New member
ליובל מותר לתקן

את כל מי שקורה לי מטי! ממממ....תגידי לי מה שאת רוצה על השם, לא אכפת לי, רק תכתבי מתי עם ת'

ElinorL

New member
טוב מתי,אני מבטיחה מתי!סולחת מתי?:)

מקווה שפיציתי על ה"מטי", מתי

greeneye

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

תפתחי את זה...ותביאי לעונה הבאה...

kfm

New member
מעולה!!../images/Emo6.gif

איך הגעת כלכך קרוב לתפאורה והכל??.. ולפרידמן? למכנסיים של פרידמן..?

למעלה