ציונים

talula39

New member
כן....

אבל בלי לבאס היא נראה לי בכיתה ז'...וגם לי היה משהו כזה ב-ז'...חחחח אבל למה לבאס?! למה?! יש אנשים גאונים בעולם נכון!! (או חרשנים...) ואני לא אף אחד מהם...

talula39

New member
א=ב=י=ע=ד!!!

סתום באמאש'ך טוב נו....באמא שלנו:) ומה אתה רוצה מהשיער שלי?! מסכן שכמוהו.... ואחרי סקר שעשינו נמצא שלא הרבה אנשים באמת מאמינים לסטיגמה המפגרת הזאת במיוחד אם אני בכלל שאטנית!!!

../images/Emo122.gif תחשבו מה שבא לכם!

אישית אני ממש לא חרשנית! פשוט אתם יודעים כיתה ח' זה חומר קלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ואם אתם חושבים שאני חרשנית תהנו ותחיו עם זה.. העיקר שאני מודעת לאמת

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אלוקים ישמור.. :|

100 100 100 100 100 100????? זה יותר מדי בשבילי.. תגיעי לכיתה ט' ואז נתחיל לדבר, מתוקה..

../images/Emo122.gif משום מהץ.. כי זה ח' וזה ט'

השנה בקושי הייתי בבצפר חחח :p אבל חפיף לונורא זה עדיין כיתה ט' אמרו לי שהיא הכיתה הכי שווה בבצפר....

חבובה עזבי כיתה ט'

בכיתה י' אין מפלט מהציונים הנמוכים מכירה את הילדים החרשנים אלא שלומדים גם בטיולים ועושים מתמטיקה בשק"ש ילדים כאלה קיבלו ציונים של 70 75 יותר משאר הציונים הסבירים (כל זה בכיתה י') אני מוכן לשים כסף שהממצוע ציונים ירד גם בכיתה שלך שנה הבאה אל תגידי שלא אמרתי!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif חח ברור

מי מדבר על כיתה י'? כיתה ט' זאת הכנה נחמדה לכיתה י'.. טוב, היא לא כלכך נחמדה, במיוחד כשאנשים מזלזלים בכיתה שלך (אהממממממ!!!!! מפוצצים באגו..!) ויורדים עליה.. אבל באמת, אם את סטלנית בכיתה הזאת-זה ממש לא טוב.. אני לא יודעת מה קורה בשאר בתי הספר, אבל הנחיתו עלינו כמות עצומה של מבחנים ארציים\מחוזיים\אחר.., כשהמבחן האחרון היה א-ת-מ-ו-ל, במתמטיקה, בהתראה של שבועיים! מבחן מחוזי!!! אז חמודה, תקשיבי לי, ולא לו, כדאי לך להיות מוכנה טוב..

כל המבחנים המחוזיים והארציים האלה

לא צריכים להזיז לך בשביל מה ללמוד כדי שיראו שהרמה המתמטית בארץ היא נמוכה או בשביל להוכיח שהבצפר שלך טוב בשביל מה? ללמוד למבחנים מדגמים זה יותר טיפשי מלעשות שיעורי בית

זה לא ממש מדוייק..

הם צריכים להזיז במידה מסויימת, בגלל שכשמשרד החינוך רואה שבי"ס מצליח, יש לא יותר "חשק" ורצון לתת יותר שעות... בגלל זה גם המורים רוצים שיצליחו.. לא כדי שיגידו כמה המורה טוב, אלא כדי שיגידו שהתלמידים טובים וצריך להשקיע בהם יותר! זה חשוב להשקיע במבחנים האלה, אבל לא צריך לחרוש יותר מדי (אבל אני זאת לא פונקציה, גם לבגרויות אני לא ממש חורשת...).. צריך להשאר בפרופורציות.. זה לא נכנס לציון השנתי של התעודה, אבל הוא משפיע על הבי"ס (לטובה או לא.. זה תלוי בעיקר בתלמידים!)...

אני חושב שכל החרישה הזאת

למבחנים מדגמים הורסים לך את סדר הלמידה (זה בתנאי שאת לא סטלנית) למשל השנה היה מבחן פיזה שזה מבחן בין לאומי בסדר גודל עצום ואחד מכל 4 ילדים בני 15 שהיה בשישית השנה עשה אותו אז הישיבה שלי עזבה את הכל ולימדה אותנו לקראת המבחן הזה שבסוף אף אחד לא עשה וזה הוריד את הממוצע ציונים כי למדנו רק פיזה ופיגרנו בחומר ברמות

למעלה