ציונים

Mr Slider

New member
../images/Emo41.gif ציונים ../images/Emo41.gif

נוו אז איך התעודה
תפרסמו ציונים
וממוצע .. סתם שנדע
(
)

חחחחחחחחחחחחחחחח

חמשושים... מי מסתכל על התעודה בכלל? הממוצע שלי בתעודה זה בטח 60 ומטה אבל הציונים שלי בבגרויות לא יורדים מ80 יש לי טיפ לכל הקטנטנים שבפורום:אל תלמדו כלום מכיתה א' אל תוכיחו לאף אחד שום דבר תבינו את החומר ולא יותר לא צריך להיות אכפת לכם מהציונים כי הם מושפעים מנוכחות ועוד כל מיני דברים זניחים. כל מה שצריך להיות אכפת לכם ממנו זה ההבנה של החומר זהו! תמשיכו רק להבין את החומר במשך 8 שנים מכיתה א' ואז בכיתה ט' תתחילו להשקיע קצת אבל עדין זה לא חובה ורק בכיתה י' תתחילו להשקיע רציני אני כל כיתה ח' לא הייתי בכיתה בכלל ובכיתה ז' הממוצע שלי היה 61 ובכיתה ט' התחלתי להשקיע קצת והגעתי למצב של 5 יחידות מתמטיקה 4 יחידות אנגלית עם אפשרות לעשות חמש וממוצע בגרויות של 80 ויותר וברוב טיפשותי לא השקעתי השנה בשישית אז אם תיישמו מה שאמרתי ותלמדו רק בשישית ואולי בחמישית ותתעלמו מהתעודה אז תוכלו להיות סטלנים מצליחים ומשגשגים

אין לי שום בעיה איתכם

מה שאני אומר זה שאתם לחוצים מדי תעשו חשבון מה עדיף-להיות מצליחים שחרשו וחרשו וחרשו וירקו דם או להיות מצליחים סטלנים שישנו והצליחו בדיוק כמו המצליחנים הראשונים

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אם אני סטלנית..

איך אני מצליחה בדיוק במבחנים??? הרי ישנתי כל הזמן!!!!

אפשר להצליח במבחנים גם אם את סטלנית

זה בדיוק כמנוי אני ישנה כל הזמן ולא לומדת את פשוט צריכה לזכור דברים....

בדיוק

אני כל השנה ישנתי ולא באתי לישיבה בגלל ההדרכה כי כל הזמן הלכתי לחניכים שלי והגעתי לישבה רק ב11 והלימודים נגמרו ב4 או חמש ככה שלא למדית בכלל ואז כל המבחנים שלי היו 70 או 60 ולא היו לי בכלל שמונים שלא לדבר על תישעים זה לא שלא ידעתי את החומר פשוט כל המבחנים והציונים מושפעים מהמון דברים אחרים כמו ריכוז או עניין במבחן ולי לא היה לא זה ולא זה ואז לפני המתכונות לקחתי את עצמי בידיים ובמשך שבוע למדתי את החומר (וגם זה לא משהו למשל בהיסטוריה לכל המתכונות שלי למדתי באותו יום של המתכונת) ואם כל הלמידה הקלוקלת שלי המגנים שלי הם (שימו לב להיסטוריה!!): היסטוריה-86 היסטוריה מורחב-80 (ציון הבגרות)תנ"ך-80 אלא הם ציונים של תלמיד שבאספת ההורים אמרו לו "אני לא יודעת איך הוא יקבל תעודת בגרות עם הציונים האלה הציונים שלו בקושי יעברו את ה70 אם בכלל זה מצב מדאיג"...

talula39

New member
עדיין איתמר...

לא כולם ככה..ויש כאלה שזה מה זה יהרוס להם אם הם יתחילו ככה.. אני בדיוק כמוך אני באמת לא מגיעה ללימודים...אתמול כתבו לכל אחת משהו עליה..ואז כתבו לי למדת אותי שאפשר להצליח גם בלי להשקיע- אבל לדעתי זה סתם בולשיט... כאילו אני מה זה לא גאון... אבל אני באמת לא מקשיבה בכיתה בגרוש ואני מכירה מלא אנשים שאם הם יתחילו ללמוד כמוני הם יכשלו בהכל...

talula39

New member
בלעעע תעודה...

איכס התעודה הכי גרועה שהיתה לי בחים.. רקיבלתי 5!! בתושב"ע!! בושה פשוט..חחח אבל יאלללההההה מה זה לא אכפת לי העיקר שעברתי את המבחן במ"ת ויש לי ציון סביר באינגליש מה שאומר שאני לא עושה שנה הבאה שני מבחני הקבצות:) נגמר השנה איזה כיףףףףף....

חחח יש לי תעודה מעולה!! ב"ה

תכלס ציפיתי ליותר גרוע אבל ה' עזר לי והתעודה שלי כל כך טובה אני ממש חולעל עצמי! אוקי התעודה.. משנה100 תורה100 נביא100 אנגלית88 מ.מ100 לשון96 ספרות100 הסטרויה90 ביולוגיה96 מחשבים100 מדע(כימיה)100 חברותא100 ג.ג100 ספורט93 ממוצע: 97

למעלה