ציונים

ברור שלא צריך להתשגע בשביל זה..

ובטח לא בתקופת הבגרויות והלמידה אליהן (בעיקר שישית.. אבל גם קצת מהחמישית)... אבל גם לא צריך לזלזל בזה! באותה מידה שזה יכול לעזור לבי"ס, זה גם יכול להרוס לו ולדפוק בעיקר את התלמידים...

talula39

New member
כי אותכם סתם מלחיצים...

הרגתם אותי!! היה לנו את אותם מבחנים ארצים ואתם מה זה חרשתם..כאילו למדתם את כל הספר אזרחות מה אתם דפוקות?! לא פתחתי את הספר..ליתר דיוק פחתית וסגרתי ישר..ועברתי את ה-90... כמה באמת קיבלת במ"ת? או שרק אצלנו יש מורה כזאת זרירה...יום אחרי כבר הכל היה בדוק!!! היתי מה זה בשוק..קיצר אני קיבלתי 61...חחחח וזה עוד אחד הציונים היותר גבוהים שתביני....

שטויות..

אם אתה עושה 3 יח' מת' אז 100 בכייף.... תנ"ך צריך רק לחרוש ת'חיים היסטוריה לחרוש לפניי מתכונות ובגרות תושב"ע למדתי יומיים (ולא למדתי כל השנה, בלי הגזמה) וקבלתי 90 בבגרות לשון---זה כבר סיפור אחר..... כל המקצועות האחרים לא צריך ללמוד בכלל

ת'אמת, לא טרחתי לקחת את התעודה שלי

גם שנה שעברה לא לקחתי...חחח בעצם לקחתי אותה השנה לקראת סיום כתה י'...

איזה תעודה?!?!

הם אמרו שיביאו לנו את זה בסוף החופש, אפשר לחשוב 5 מקצועות מסכנים והם עושים מזה סיפור...

למי יש תעודה בכלל?../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

התעודה הבאה היא תעודת בגרות....קולולולולולולולולו.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יאאאאא

נגמרה כיתה ט'!!!!!!! ברוך הוא וברוך שמו!!!!!!! והממוצע שלי הוא 80!!!!!! אלוקיםםם, אני אוהבת אותך כל כךךךךךךךך.. אין לי נכשלים בכלל, והכי נמוך הוא בספורט! יאייייי..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הפעם היחידה שקיבלתי 100

בספורט הייתה בכיתה ו'.. חח, והייתי גם המצטיינת באותה שנה..
וואי, זאת הייתה בדיחה ממש טובה..

למעלה