צטט את המורה!

devilz

New member
../images/Emo41.gif צטט את המורה!

המורים שלנו... אוהבים אותם.. שונאים אותם... שיהיה
אבל כל אחד מהם אמר מתישו משו מצחיק
ואלו הם.. המשפטים שאנחנו נזכור... אז שרשרו אותם לכאן
אני מתחילה מכמה דוגמאות... אחר כך אני אוסיף עוד מהרשימות... -"אתם לא תתייחסו אליי כאילו אני CO2 !!@$$^%" - המורה לספרות בהתקף עצבים... -"אם תרגיל לא הולך שתרגיל ילך קי....." - המורה למתמטיקה מצנזר את עצמו תוך כדי נתינת טיפים למבחן -"כשאני כאן אני סבטלנה כשאני שם אני לא מרושה!!!!" - המורה למתמטיקה מכיתה י' מנסה ביאוש להסביר לנו משו -המחנך המודאג: " תגידי לאמא לקנות מכונת כביסה חדשה" "ממ מה?!" "פשוט כל החולצות שלך מכווצות לה בכביסה...."- המחנך שלי לא מת על החולצות שלי
-"בוקר טוב עולם מה שלום כולם..............." - המורה לתנך התחילה לשיר
-"שבועיים היה לי חופש ודפקו לי זין!!!" - המורה לביו.. מתלוננת שהביאו לה לרכז זיינים
מורה שולטת... "-דודות!" המורה לביו רומזת לנו לשתוק
"-בפריז ירד גשם!" - משפט שהמורה לכימיה אהב לחזור עליו
שנתיים למדנו כימייה.. אם לשאול מישו מהכיתה שלי מה הוא זוכר משיעורי כימיה זה ש"בפריז ירד גשם!" וש"הקיר לבן" -"מורים מלמדים כללים... מורות מלמדות קללות" - המורה לכימיה מהחטיבה מלמד אותנו מה ההבדל בין נשים לגברים -"אני כוסית אני יפה הכל במקום..." - מורה הזויה מהחטיבה לביולוגיה... היא חשבה שאף אחד לא שומע אותה... -"רגע לוב זה לא במצריים?" - אחד היותר אינטיליגנטים בכיתה שלי.... אחרי כמה שעות של תיגבור בהסטוריה... -המחנך: "כשאני הייתי בגילכם... בלהבלהבלה" מורה לביולוגיה:"שתוק! אפשר לחשוב בן כמה אתה" - בטיול השנתי בכיתה יא' רגע לפני סנפלינג
(דא המחנך שלי באמת צעיר.. היום 30) -"אל תזרקו ביניכם פתקים... תבקשו ממני אני אעביר בשבילכם"- המורה שלי לתנך קצת בעייתית.... הקטע העצוב.. היא באמת מעבירה.. -"דמיינו שאתם טסים בחללית של ה' ביום הראשון של הבריאה" - המורה לתנך משנה שעברה היה קצת הזוי
-"חלק מכם אולי יחשבו שאני פלא טבע"- המורה לספרות... אין מילים:X -"תשתקי!!! את מפריעה לי!! הוא כל הזמן מדבר אליך!!!" - המורה שלי לספרות לא מתה עלי.... -"לבקש ממני לשחרר אתכם עכשיו זה כמו שתציגי לאבא שלך את החבר בן ה47 המסומם שלך" - הרכז מערכת עם אנלוגיות מיוחדות.. טוב נו מספיק
זה ממה שאני זוכרת אני אעלה מחר עוד מהרשימות שלי....תעלו את שלכם זה תמיד מבדר

דללה

New member
בשמי ובשם איתי ../images/Emo3.gif

ציפי מור (מחכנת+תנ"ך)- 31.10.05- "מן פאדליקום! מן פאדליקום!" 10.11.05- "כשאני רואה ספר תנך סגור על השולחן, זה כמו שור שרואה בד אדום" 27.11.05- "מיתרי הקול שלי במצוקה וצועקים הצילו!" 30.11.05- ציפי: "אני אענוד את משקפיי" אני: "ארכיב, המורה.." ציפי:"אענוד, משקפיי הם תכשיט!" 1.12.05- "כל מה שאני יודעת זה מהנאאאשיונל" 5.12.05- הכל חרטא ברטא!" 8.12.05- "אוכל מסוג מנש" 18.1.06- "חברה, אתם הופכים לי לפריקים!!!" 19.1.06- "אבקש מכולם להתעלם מההערה של מעין" 19.1.06- "סקוצ'ים ושמרטוטים" 1.1.07- אני: "ציפי אני הולכת.." ציפי: "למה??" אני: "כי ישנתי 3 שעות בלילה ואין לי כח.." ציפי: "טוב" אני: "אני יכולה ללכת?" ציפי: "כאילו אני יכולה להכריח אותך להישאר..." אסתי דוקץ' (ספרות)- 29.11.05- "אתם עדר של בהמות! מטורפים!" מירב לויטה (ערבית)- 24.11.05- "אה, אני חיה שעה אחת אחורה- רציתי לשחזר את השיעור הזה שוב ושוב!" 1.12.05- "אי אפשר לתת לכם אצבע ותקחו את כל הגוף!" 5.12.05- "כל פעם שתשימו לה פתחה/תנווין פתחה היא תהפוך לאדומה, תקבל פריחה ותמות!" 11.1.06- "בשיעור הראשון שלי כמורה יצאתי עם 5 הצעות לדייט ובלי להוציא מילה אחת בערבית מהפה!" 18.1.06- מירב סופרת אותנו באוטובוס בדרך חזרה הביתה מהטיול מגמה: "איך אתם אחד יותר? תגידו, מה עשיתם שם???" 18.1.06- "זה החלון מחזיר אור! לא אני!!" 18.1.06- "אני אבוא למורות ואדביק להן את היד עם החינה לפנים!" 25.1.06- "קחו את הנייר ותעשו גולגולים קטנים בחוץ" 16.2.06- "דניאל, את קצת מסוכנת לחברה היום.." 5.12.06- "ירין, הכל בגלל שאתה שחור! ומותר לי להגיד את זה, אני נשואה לתימני!" 6.12.06- השעה 5:30 לפנות בוקר. כמה תלמידים מהכיתה מקבלים SMS : "בוקר טוב, אני חולה ולא אגיע היום, תעביר את ההודעה... מירב לויטה." מירב בתגובה על השעה: "חשבתי שהטלפונים שלכם סגורים בלילה!!" 26.12.06- "ירין, גמל לא בוקע מביצה!" 14.12.06- מירב: "שירן, איתי, עמית, מה קורה? הוכחתם את התיאוריה שלי- על אותם כיסאות רבים, על אותם כיסאות נכנסים להריון..." *שירן ואיתי בהלם ל5 שניות* שירן ואיתי ביחד: "איכססססססססס!!!" 2.1.07- אני: "מירב, אנחנו עוד ניפגש על הכביש" מירב: "אני מאוד מקווה שלא!" 2.1.07- "אני רוצה לענות על השאלה של אבירם, אבל קודם אני צריכה להיזכר מה היא הייתה.." היידי גרינברג (אנגלית)- 19.1.06- "רק מריחואנה גורמת לעיניים אדומות" מירב מוזס (ערבית)- 27.11.05- אני: "מירב למה את צועקת?" מירב: "כי היא מעצבנת אותי!" אני: "מי??" מירב: "דניאל!" 18.1.06- "אני אביא לבת שלי את הראש דשא וכל החברות שלה יקנאו! ואני אגיד לה שזה צב דשא!" נעמי סיסלר (היסטוריה)- 19.12.05- "זאת עם המחלבות תנובה" אסנת גבה (מתמטיקה)- אסנת: "טוב גמרתי" ירין: "סיימתי המורה!" אסנת: "אני גמרתי, הנה הוכחה (מצביעה על הבטן) הכיתה- 5.1.06- אני: "ציפי, לא צוחקים ממך- צוחקים עליך!" 11.1.06- יצחקי: "המורה, קר לי לראות אותך" מירב לויטה: "אה.. לא נורא, לי חם" 11.1.06- יצחקי: "מדעי הפגישה!" 11.1.06- ירון: "מירב, איך הילד שלך בא לעולם?" מירב לויטה: "מהחסידה!" 18.1.06- אני למירב מוזס: "מירב, היה לך קשה להיפרד מהשמיכה?" 18.1.06- אני: "מה, מורות רואות ערוץ 24??" 18.1.06- המדריך הדרוזי הטיול מגמה: "לדרוזים אסור לקיים יחסי מין לפני החתונה" אני: "איזה באסה!" 22.1.06- עמית דסקל: "תענישי את המפקירים!" 31.1.06- קרן שושני: "יש פה מצלמה נסתרת" ורד אטיאס: "יא מפגרת, זה מקרן!" 29.1.06- מירב מוזס: "איתמר, איזה בניין זה?" איתמר: "בניין 2" מירב: "מה?????" איתמר: "נו, בניין 2" מירב: "אתה בטוח שבחרת את המגמה הנכונה?" איתמר: "הם אמרו לי 2.. טוב נו, שיהיה 3" 5.2.06- מישהו הפעיל צלצול מרעיש באמצע שיעור- פולק: "המורה.. זה נראה לי מהבטן שלי.. אני רעב!" 9.2.06- מורדוך: "דיי תסתמו!" מירב לויטה: "סיתמו!" 9.2.06- מירב מוזס כותבת את הפועל "תוחג'יג'ינה" על הלוח- מורדוך: "המורה, מה ציירת??" 9.3.06- ציפי: "איפה מתחיל הצו הראשון?" ירין: "בבקום!!" 31.12.06- הכיתה: "ירין, אתה צם?" ירין: "כן.. אני אסיים את הסנדוויץ' הזה ואז.." 2.1.07- מורה: "ערן, יום ראשון ב11:00 יש לך אימון" ערן: "אוקיי.. אבל באיזה שעה??"

קובי221

New member
../images/Emo6.gif

"בוקר טוב, אני חולה ולא אגיע היום, תעביר את ההודעה... מירב לויטה." מירב בתגובה על השעה: "חשבתי שהטלפונים שלכם סגורים בלילה!!"גאוני אוהב את התמימות הזו

את אשכרה עוקבת אחרי הציטוטים

וכותבת לך אותם
אני בשוק חחחחחחחחח אף פעם לא ראיתי דבר כזה... אבל אחלה רעיון נתת לי עכשיו חחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני בשוק כי פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה... חחחחחחחחח בכיתה ט'... הייתה לי מורה לגיאוגרפיה שהייתה אומרת 200 פעם בשיעור "סליחה" אז אני וילד מהכיתה שלי שישב לידי היינו עושים מן טבלת יאוש כזאת כל שיעור ומסמנים קו כל פעם שהיא הייתה אומרת ת'מילה סליחה... חחחחחחחחחחחחחח אבל פה זה היסתכם.... ומגניב מה שאת עושה.... איפה את כותבת את המשפטים כל פעם??

inbal287

New member
חח אני עשיתי את זה לאורך י וי"א

רק עם המורה ללשון. גאד, כמות השליחה שהיא אמרה בכל שיעור הייתה מטורפת! וגם ספרנו כמה פעמים היא אומרת "אני מבקשת.."

Itay Simons

New member
ממ היה עוד אחד P:

*בגרות בתנ"ך* המשגיחה לסיון: "מה זה למה יש לך שני ספרים על השולחן?" *סיון לא יודעת מה לענות* אני: "למקרה שתיגמר הבטריה!"

Itay Simons

New member
אה ועוד אחד

שיעור אזרחות- המורה מסבירה מה זה פלורליזם: "כל אחד במהות שלו הוא ייחודי ומיוחד..." מעיין מורדוך: "אוווווווווווווו"

אפ7ת

New member
ואיי איזה השקעה ../images/Emo13.gif

ממש מגניב.. אני אתחיל גם לעשות את זה

semyonk0

New member
:J

לא זוכר עכשיו...אבל היו המון קטעים כאלה תלמיד: מה מורה: שאתה שומע מורה: אם אין לכם מה לעשות...אל תעשו את זה כאן (חרוש?!) מורה (נקבה): אני אוהבת אותם קשים וגדולים...(נחשו על מה היא דיברה :J) מורה: יש לי עיניים בגב תלמיד: גם את באת מצ'רנוביל?! מורה: נו יאללה מהר אני צריכה ללכת להכין שניצל לילדים תלמיד: עוד פעם?!...לא נמאס להם...תגווני מדי פעם תלמיד: תעשי להם פעם אורז צהוב, אורז אדום, אורז חום, אורז פרסי, אורז רגיל מורה: סגור את הדלת תלמיד סוגר מורה: מהצד השני... זה מה שאני זוכר

n0 id3a

New member
הנה עוד כמה,

בתוספת לסמי - מורה רוסי למתימטיקה [בוריס] - 'אתה, אתה, אתה, אתה, אתה, אתה ואתה, שניכם, צאו להירשם!' עוד פנינת חכמה שלו - 'בוא אלי פרפר נחמד, אתה לא רואה שבע מנגו לא דומה לשלוש קרוקודיל?' [מבטא רוסי כבד!] 'רד למנהל ותביא לו ביד!' <המורה מגיש לי ערימה שלבחנים ריקים, אחרישהכתה לא ידעה כלום
> המורה [ניקריטין] - 'אז מה עשו פעם?' [הכוונה לאיך הכינו כלי חרס].. אני - 'ביד!' [מאוחר מדי קולט מה אמרתי... XD] אני זוכר שהיה מקרה, שמישהו גרבץ בכתה, והמורַה חשבה שהוא משחק בפלאפון, אז היא אמרה לו 'תביא לי את מה שיש לך ביד!' היה הזוי...
בהמשך יבואו עוד..

למעלה