../images/Emo41.gif צטט את המורה!
המורים שלנו... אוהבים אותם.. שונאים אותם... שיהיה
אבל כל אחד מהם אמר מתישו משו מצחיק
ואלו הם.. המשפטים שאנחנו נזכור... אז שרשרו אותם לכאן
אני מתחילה מכמה דוגמאות... אחר כך אני אוסיף עוד מהרשימות... -"אתם לא תתייחסו אליי כאילו אני CO2 !!@$$^%" - המורה לספרות בהתקף עצבים... -"אם תרגיל לא הולך שתרגיל ילך קי....." - המורה למתמטיקה מצנזר את עצמו תוך כדי נתינת טיפים למבחן -"כשאני כאן אני סבטלנה כשאני שם אני לא מרושה!!!!" - המורה למתמטיקה מכיתה י' מנסה ביאוש להסביר לנו משו -המחנך המודאג: " תגידי לאמא לקנות מכונת כביסה חדשה" "ממ מה?!" "פשוט כל החולצות שלך מכווצות לה בכביסה...."- המחנך שלי לא מת על החולצות שלי
-"בוקר טוב עולם מה שלום כולם..............." - המורה לתנך התחילה לשיר
-"שבועיים היה לי חופש ודפקו לי זין!!!" - המורה לביו.. מתלוננת שהביאו לה לרכז זיינים
מורה שולטת... "-דודות!" המורה לביו רומזת לנו לשתוק
"-בפריז ירד גשם!" - משפט שהמורה לכימיה אהב לחזור עליו
שנתיים למדנו כימייה.. אם לשאול מישו מהכיתה שלי מה הוא זוכר משיעורי כימיה זה ש"בפריז ירד גשם!" וש"הקיר לבן" -"מורים מלמדים כללים... מורות מלמדות קללות" - המורה לכימיה מהחטיבה מלמד אותנו מה ההבדל בין נשים לגברים -"אני כוסית אני יפה הכל במקום..." - מורה הזויה מהחטיבה לביולוגיה... היא חשבה שאף אחד לא שומע אותה... -"רגע לוב זה לא במצריים?" - אחד היותר אינטיליגנטים בכיתה שלי.... אחרי כמה שעות של תיגבור בהסטוריה... -המחנך: "כשאני הייתי בגילכם... בלהבלהבלה" מורה לביולוגיה:"שתוק! אפשר לחשוב בן כמה אתה" - בטיול השנתי בכיתה יא' רגע לפני סנפלינג
(דא המחנך שלי באמת צעיר.. היום 30) -"אל תזרקו ביניכם פתקים... תבקשו ממני אני אעביר בשבילכם"- המורה שלי לתנך קצת בעייתית.... הקטע העצוב.. היא באמת מעבירה.. -"דמיינו שאתם טסים בחללית של ה' ביום הראשון של הבריאה" - המורה לתנך משנה שעברה היה קצת הזוי
-"חלק מכם אולי יחשבו שאני פלא טבע"- המורה לספרות... אין מילים:X -"תשתקי!!! את מפריעה לי!! הוא כל הזמן מדבר אליך!!!" - המורה שלי לספרות לא מתה עלי.... -"לבקש ממני לשחרר אתכם עכשיו זה כמו שתציגי לאבא שלך את החבר בן ה47 המסומם שלך" - הרכז מערכת עם אנלוגיות מיוחדות.. טוב נו מספיק
זה ממה שאני זוכרת אני אעלה מחר עוד מהרשימות שלי....תעלו את שלכם זה תמיד מבדר
המורים שלנו... אוהבים אותם.. שונאים אותם... שיהיה