צטט את המורה!

דולפי 2

New member
../images/Emo6.gifחהחהחה גדול !

ההמורה שלכם באמת מעבירה פתקים ?!?!?!
איזה כיתה את ?

../images/Emo6.gif

אמ בשיעור תנך עם מורה זקנה עפם ראה ממש מ]חיד היא התחילה לספר לנו על כתבה שהיא חיפשה על איזה אחד "דיסקלט " שעשה משו וחצי שעה היא מספרת ומרחיבה ונהנית מכל שניה וכולן מסתכלו תאחת על השניה ולא יודעות איך להדחף לה לתוך הסיפור ואז מישי פולטת כזה "דיסלקט!" והמורה פשוט המשיכה..אחרי כמה שניות שהיא עכלה את המידע היא כזה:"אה..כנראה כם לי יש משו בשכל..." והמשיכה לספר. מורה מפחידה.

DIANAAA

New member
לא בדיוק ציטוטים אלא מקרים מצחיקים

שיעור ספרות על בוקר! איחרנו, והיא סירבה להכניס אותנו.. גלית (חברה שלי) התערבה.. ואמרת לה שהיה לנו שעת אפס..בגלל זה החרנו.. המורה: "זה לא מעניין אותי, צאו החוצה" גלית: "מה צאו החוצה .. מה את נורמאלית?! קמנו היום ב6 כדיי לצאת החוצה?!?" (היא צעקה) המורה: "סליחה?!?!" גלית: "מה סליחה?! מה?! תגידי למורה הסתומה הזאת שתשחרר אותנו בזמן!" המורה: "טוב אני מצטערת, תירגעי וכנסו" ------------------------------------------------------------------- שיעור לשון (שנה שעברה): דברתי עם גלית כל השיעור..והמורה לקראת הסוף ייצאה עליינו חזק.. וגלית החזירה לה כמובן! המורה: "אתן מוכנות לשתוק כבר!!!" (צרחה אדירהההה) גלית: "לא"..(ברוגע ובשלווה) המורה: "אז צאי החוצה" גלית: "לא רוצה". המורה: "אבל את מפריעה למהלך השיעור... בלה בלה" גלית: קטעה אותה- "טוב את מוכנה לשתוק כבר?" (בשיא הרצינות עוד היא שאלה את זה) המורה: "אני מוכנה אם את מוכנה" ------------------------------------------------------------ אוי אוי..המורים של היום..

ahbarfilez

New member
וואי אם זה היה אצלנו

היו תולים את גלית הזאת בכניסה לבית הספר למען יראו וייראו...

מוקימו

New member
וואיייייייייי

המורה שלנו לחסידות: "תשבי על החלון, עם הרגליים בחוץ ותנדנדי אותם" "ברוך משנה הבריות" - אחרי איזו הפסקה אחת שהתפרעעעעעענו... "שיהיה שקט ביציע" - המורה לתנ"ך, מנסה להשקיט אותי ואת זו שלידי.... וואיי, ויש עוד מלא.... ואין לי כוח לכתוב את הכל...

fishy16

New member
חחחחח אחד חזק מהיום

היום בשיעור שני חברים שלי התווכחו בינהם על תוצאות הטוטו שהם שמו בטופס.. הם לא שמו לב בכלל שהם מתחילים לעלות לטונים גבוהים מהטונים שבד"כ אנשים מדברים בהם כשהם באמצע שיעור.
. קיצור אחד מהם ששם X בבית"ר-הכח צועק- "אחי יש סיכוי לתיקו כמו שקרה בסיבוב הקודם ועוד בטדי!!!" פתאום המורה (מורה נקבה) עושה- "דווקא לא נראה לי, בית"ר התחזקו מאוד מאז שהם החליפו מאמן וחוץ מזה שהפוקס הזה של הכח לא יחזור על עצמו". כל הכיתה -
ככה למשך דקה... המורה ממשיכה ללמד והחברים שלי בנתיים יצאו מהשוק ועברו להתווכח על ליברפול -ארסנל בשקט הפעם, המורה שמה לב שהם לא מקשיבים לה שוב אז היא שואלת מה עכשיו!?!- אז אחד מהם אומר- אני חושב ליברפול לוקחת והוא חושב ארסנל. שוב פעם היא מככבת- מה פתאום!? זה בכלל יהיה תיקו! ארסנל טובה, אבל לא מספיק בשביל לנצח באנפילד, ובכלל יש סיכוי שהמשחק יתבטל בגלל מזג האוויר ואז הסימון יהיה X... שוב פעם נדהמנו, המורה בכלל דתיה ואני מניח שהיא לא עוקבת אחרי המשחקים בשבת, והיא גם אף פעם לא הוציאה מילה על כדורגל... מעניין לראות עם היא תצליח

semyonk0

New member
אחלה מורה

הלוואי עלי מורה כזאת...אם היא לא באה שבוע הבא...אז היא זכתה ב60 מיליון ויאללה ביתר יש פה מישהו שבא למשחק בוינטר?

fairycharm

New member
חחח שירשור ענק!

מממ משהו מאצלנו ככה... שיעורי מתמטיקה הכי מצחיקים: אני לעצמי:" ססעמק עם האסימפטותות האלה.... נשמע כמו מחלה..." המורה אלי: "סעמ עמ עמ עמקק איתם... זה באמת מחלה..." ועוד אחד עם המורה להיסטוריה: אני: "עמיקם בוקר טוב,אתה נראה קצת תשוש הכל בסדר?" עמיקם: "כבר יותר מחמישם שנה אני סוחב,בוקר אחד מותר להיות תשוש" מממ... יש עוד בשפע אבל נראה לי שאני אחסוך אותך מכם... חחחח זה לא בריא לאוזניים....

McBlack

New member
הו, הרגעים האהובים עליי בבצפר...

פליטות הפה המטומטמות של המורים
מורה להיסטוריה [אחד הטובים]: -"את לא יודעת איך זה בדיקטטורות?" -"אתמול בלילה היה לי סיאנס עם סבתא שלי. היא אמרה שזה לא מעניין אותה!" -"זה היה ההנגאובר שלאחר מלחמת ששת הימים" -"כולנו תאילנדים" -"עיראק תהיה דמוקרטית כמו שאני צוללת צהובה" -"השמש זאת אני. השמש זורחת, משמע אני זורח" -"זה לא אכול כפי יכולתך, בחר מה שאתה רוצה. זה לא ד"ש עם שיר" -"עם או בלי...עם...בלי...עם מירכאות כפולות" -"מה נעשה, נשלח אותם לתאי הגזים?" (על 20 מליון תושבי קהיר) -"תביא לי גם גזר אני אוכל אותו" -"אני אתייחס בהתאם כשאני אכתוב את ציון מגן עם היד הרוטטת והסנילית שלי" -"פשוט קחו את ה90 שלכם ולכו הביתה" -"רבותיי, אנחנו חוזרים לירדן!" -"שתדע לך, אתה כמו טפלון- עושה את כל הצרות וכלום לא נדבק אליך" (על תלמיד) -"בואנה יא חמור גן" -"תיזהרו, זה יקרה בשלישיה" (עליי ועל עוד שני תלמידים XD ) -"כן, המצרים נחשבים לתאילנדים של הרבה מאוד מדינות" -"זה הכל להיום, אני מקווה שנהניתם מהמלחמה הקרה"
-"ג'ינג'י, אתה רוצה לשלוט במצרים?" מורים לכימיה: - (בהרצאה על מהי כימיה - רואים יקום, אח"כ מתמקדים בכדוה"א, אח"כ במדינה, אח"כ בעיר, אח"כ בעץ, אח"כ בעלה, אח"כ בתא וכו' וכו'...) "זה עדיין לא כימיה" -"תרמודינמיקה, גבירותיי ורבותיי, תרמודינמיקה" -"למה אתה קמוז'?" (המורה מנסה להשתלב עם סיגנון הדיבור המקומי. ולמי שתהה, קמוז' זה חמוד) מורה לתנ"ך: -"לכי לשם, לגלות" (מגרש מישהי שאיחרה לקצה הכיתה) -"טוב, אל תציק לנשמתי עכשיו" -"וואי העוון שלי גדול"
מורים למתמטיקה: -"אינדוקציה תעזור לך לתפוס בחורה" -"אז יש לי טרפז ישר זווית, מה זה עוזר לי בחיים?" -"צריך לחלק את הכיתה הזאת לקבוצות ברמות שונות - אחת עם מאיה ואחת עם כל השאר." -"תתלה בשירותים דף עם נוסחאות וכל פעם שנלמד נוסחה תוסיף עוד אחת וככה יהיה לך מה לעשות" -"אז איך הייתם כשהייתם בגן?" (המורה מחליטה לוותר על שיעור כפול בשביל לשמוע ששיחקנו ברופא וחולה)

../images/Emo26.gifמשפטי מורים שנואים...../images/Emo36.gif

איזה משפט אתם הכי שונאים שהמורה אומרת? תתחילו להציף כי יש הרבה..חיחי.... המשפט השנוא עלי: "מה איכפת לי...את את הבגרות שלי כבר עשיתי,יש לי את כל הזמן שבעולם!"

semyonk0

New member
הנה כמה

אני את הבגרות שלי כבר עשיתי (שמונה פעמים עד שעברת...) הצלצול הוא בשבילי (כדי שתדעי מתי לעוף מפה...) יש לי עיניים בגב (ככה זה כשגדלים בדימונה...) אני רוצה לשמוע את השקט (או שאני חירש או שאני לא יודע מה...אבל את השקט אני לא שומע!!!)

למעלה