הו, הרגעים האהובים עליי בבצפר...
פליטות הפה המטומטמות של המורים
מורה להיסטוריה [אחד הטובים]: -"את לא יודעת איך זה בדיקטטורות?" -"אתמול בלילה היה לי סיאנס עם סבתא שלי. היא אמרה שזה לא מעניין אותה!" -"זה היה ההנגאובר שלאחר מלחמת ששת הימים" -"כולנו תאילנדים" -"עיראק תהיה דמוקרטית כמו שאני צוללת צהובה" -"השמש זאת אני. השמש זורחת, משמע אני זורח" -"זה לא אכול כפי יכולתך, בחר מה שאתה רוצה. זה לא ד"ש עם שיר" -"עם או בלי...עם...בלי...עם מירכאות כפולות" -"מה נעשה, נשלח אותם לתאי הגזים?" (על 20 מליון תושבי קהיר) -"תביא לי גם גזר אני אוכל אותו" -"אני אתייחס בהתאם כשאני אכתוב את ציון מגן עם היד הרוטטת והסנילית שלי" -"פשוט קחו את ה90 שלכם ולכו הביתה" -"רבותיי, אנחנו חוזרים לירדן!" -"שתדע לך, אתה כמו טפלון- עושה את כל הצרות וכלום לא נדבק אליך" (על תלמיד) -"בואנה יא חמור גן" -"תיזהרו, זה יקרה בשלישיה" (עליי ועל עוד שני תלמידים XD ) -"כן, המצרים נחשבים לתאילנדים של הרבה מאוד מדינות" -"זה הכל להיום, אני מקווה שנהניתם מהמלחמה הקרה"
-"ג'ינג'י, אתה רוצה לשלוט במצרים?" מורים לכימיה: - (בהרצאה על מהי כימיה - רואים יקום, אח"כ מתמקדים בכדוה"א, אח"כ במדינה, אח"כ בעיר, אח"כ בעץ, אח"כ בעלה, אח"כ בתא וכו' וכו'...) "זה עדיין לא כימיה" -"תרמודינמיקה, גבירותיי ורבותיי, תרמודינמיקה" -"למה אתה קמוז'?" (המורה מנסה להשתלב עם סיגנון הדיבור המקומי. ולמי שתהה, קמוז' זה חמוד) מורה לתנ"ך: -"לכי לשם, לגלות" (מגרש מישהי שאיחרה לקצה הכיתה) -"טוב, אל תציק לנשמתי עכשיו" -"וואי העוון שלי גדול"
מורים למתמטיקה: -"אינדוקציה תעזור לך לתפוס בחורה" -"אז יש לי טרפז ישר זווית, מה זה עוזר לי בחיים?" -"צריך לחלק את הכיתה הזאת לקבוצות ברמות שונות - אחת עם מאיה ואחת עם כל השאר." -"תתלה בשירותים דף עם נוסחאות וכל פעם שנלמד נוסחה תוסיף עוד אחת וככה יהיה לך מה לעשות" -"אז איך הייתם כשהייתם בגן?" (המורה מחליטה לוותר על שיעור כפול בשביל לשמוע ששיחקנו ברופא וחולה)