נזכרתי:
בכיתה ז' או ח' היה לי יומנוער כזה של איטו אבירם (הייתי כתבת בעיתון ראש צעיר...) ובאיזה שיעור גיאוגרפיה הראתי למורה את היומן כי היא ספרנים בין השאר ואיטו אבירם הוא סופר.. קיצור זו הייתה התגובה שלה: "וואו, כל הכבוד.. איזה יומן יפה.. בושה!!!! אוי ואבוי שיש יומנים כאלה!!" כתבתי בערך את מה שהיא אמרה כי אני לא ממש זוכרת.. זה היה לפני 5 שנים אחרי הכל.. המורה למתמטיקה: מנסה להסביר לנו על משולשים בגיאומטריה.. "אני משולש, הידיים שלי זה שתי הצלעות...." יש לי שתי בנות בכיתה שקוראים להן מור ואורית ושתיהן חברות טובות, אז באחד השיעורים המורה קראה להן "מור וקינמון" על שם איזה שיר.... יציאה חמודהההה: ביום שני אחד המורה למתמטיקה באה לחברה שלי ושואלת אותה באיזה שעה אנחנו מסיימות ביום שלישי, חברה שלי ענתה לה שב5, אז המורה התאכזבה, חברה שלי שאלה אותה "למה?" והמורה ענתה שיש הכנסת ספר תורה בבנימינה והיא רצתה שנבוא כי יהיו "בחורי ישיבה" מישיבת כפר הרוא"ה ונוכל למצוא שידוך....חחחחחחחחח איזה מורה חמודההההההה המורה לתנ"ך: "אז הוא אומר לו שלום, אני הולך...." אני:ביי המורה: לא, עוד לא, יש לנו עוד זמן... המורה לאנגלית: יום אחד המורה הייתה צריכה לשלוח איזה פקס, המורה: הרב, איפה יש פה פקס? הרב:בחדר מזכירות... המורה: אה, כי אני צריכה לפקסס משהו, פשוט יש לי איזה כנס היום ואני לא אוכל להגיע אז אני צריכה לפקסס להם. הרב:טוב.. המורה: פשוט אני לא יכולה להגיע ואני צריכה להודיע להם.. הרב: אין בעיה.. המורה: אז אני אפקסס להם פקס, נורא רציתי להגיע אבל אני לא יכולה... (וזה נמשך....)