פ. 388 - יום בחווה

t a m i 2 5

New member
אני מסכימה

זה דיי ברור שהיא סיננה במודע והאמת היא שלא הייתה לה סיבה לפחד מאיאנלה הרי איאנלה לא באמת חשבה שהבנות לא ישימו לב שהיא עוזרת להן יתר על המידה.. ואם הייתה מספרת את האמת כמו שהיא...שהיא רצתה לעזור לג'סיקה אבל ג'סיקה לא באה לקראתה בדברים הקטנים לא עזרה לה לעזור לעצמה פשוט כי לא היה בא לה... ואז אולי היו מדברים על הדבר האמיתי שהוא שג'סיקה לא מתחברת לכריסטינה. ג'סיקה וכרסיטינה אמורות להיות שותפות (שכחתי את השם שוב) כריסטינה באמת מנסה להתחבר אליה גם אם זה כדי לרצות את המאמנות אבל ג'סיקה לא עושה כלום בעיניין. אי אפשר להאשים את כריסטינה שהיא מנסה לעשות את מה שנאמר לה לעשות... וג'סיקה עוד מאשימה אותה בעובדה הזאת.

FreshF5

New member
אז מנקודת מבטי

מבחינתי כריסטינה אכן יצאה שקרנית (כמו כן אני לא תופסת אותה כאותנטית מתחילת הפרקים), בכך שהיא סילפה את האמת והפילה את כל האחריות על - (במקרה זה ,ג'סיקה) ואמרה אוטומטית ש - לא רצתה לקבל את עזרתה מבלי לבחון את כל העובדות או לציין/לנתח את כל הדברים שקרו במהלך התקרית. ואגב, את ג'סיקה גם אני לא קונה כך שמבחינתי נק' המבט לגבי "הנפגעת" מתייחסת לכלל הבנות. וזה כל מה שיש לי לומר בדבר. * טיג'יי מבחינתי היא בת זוג מעולה לתמיכה (וגם ג'יל עליי לציין), רק שג'סיקה לא באה לי טוב במשוואה. ליסה(
)
, כבר הרגשתי שזה בא, אבל רק היום זה היכה, היום התאהבתי בליסה

ג'סיקה זו זו שמתאבלת על הפיכת אמה

לדמות ציבורית בגלל 9/11? אחותה מדהימה. איזו אשה יפה, רגישה וחכמה. לא פלא שג'סיקה מקנאה בה קנאה מטורפת, לא פלא שג'סיקה עסוקה בלהמציא לעצמה סיפור חיים מסויים ליד דמות חזקה, מרשימה ויפה כאחותה. רחמיי על ג'סיקה. בחורה די מטופשת לטעמי.

למעלה