פרק 7X20 Inauguration - שרשרו!

aa24

New member
דרגות ותפקידים

בזמן רגיעה הדרגה הגבוהה ביותר בכוחות האמריקניים היא גנרל 4 כוכבים / אדמירל 4 פסים. זאת הדרגה של ראש המטות המשולבים, ראשי הזרועות (אוויר, יבשה וכו'), ומפקדי הפיקודים האזוריים (פיקוד המרכז, דרום, נורא"ד, הפיקוד האירופי, הפאסיפי וכו'). בזמן מלחמה מוענקת דרגה מיוחדת בת 5 כוכבים / פסים -למפקד זירת הלחימה- (כלומר מפקד פיקוד המרכז / דרום / הפיקוד האסטרטגי / הפיקוד האירופי וכו'), -ולא- לרמטכ"ל. מבחינת השוואות לדרגות אצלנו, תלוי מאיפה מתחילים לספור (למטה / למעלה, וזה עוד בכלל קשה כי אצלם ראש המטות המשולבים הוא באותה דרגה כמו המדווחים לו). אם מתחילים לספור מלמטה, אז גנרל 3 כוכבים (major general) הוא בדרגה המקבילה לרב אלוף אצלנו. כלומר שלכאורה אפילו מפקד חיל האוויר שלהם הוא בדרגה "גבוהה יותר" מהרמטכ"ל שלנו, עד כמה שניתן לעשות השוואה כזו.

Tollan

New member
בהחלט פרק לקט טוב...

למרות שלא הייתי אומר אחד מהטובים בסידרה, כי עד כמה שזכור לי היו רק שלושה. גם פרק הלקט בעונה השישית היה טוב (Disclosure). רק עוד הוכחה שבסטארגייט עושים הכל טוב יותר.

Chelnak

New member
צודק!

משום מה היתה לי הרגשה שהיו יותר פרקי לקט...
אבל זה עדין פרק טוב (ולא רק פרק לקט טוב).

Echelon

New member
בעונות האחרונות

תמיד יש פרק לקט אחד. למרות שהיוצרים עושים את זה בדרך ממש מקורית ומגניבה! *עכשיו קינסי תבוא ותגיד שרק ככה היוצרים יכולים לתת לנו פרקים טובים כמו פרק הסיום של עונה 7, ושצריכים לעשות קיצוץ בתקציב
*

Tollan

New member
שוב פעם...

מה זאת אומרת תמיד יש פרק לקט אחד? עד כמה שאני זוכר היו שלושה בכל הסידרה - בעונה הראשונה (Politics), בעונה השישית (Disclosure) ואת הפרק ששודר היום...

Echelon

New member
אה כן

כשדיברתי התייחסתי גם לעונה 8 ששם זה אפילו יותר מקורי ומצחיק
.

subatoi

New member
תגידו, לפסיכים שביניכם, שזוכרים

שטויות (כמוני). ראש ה-CIA היוצא האחרון, או משהו כזה, לא נראה גם כן וולסי? זה נשמע אותו דבר, לא יודע איך כתבו את זה.

subatoi

New member
א-הא!

מצאתי! רביעי מהסוף, בטור השמאלי. ידעתי שאני פסיכי מדופלם!
וגם |פסיכי| אבל לא בדקתי אם זה נכתב אותו דבר.

nzkiwi

New member
אכן פסיכי! ממש פרופסורה בפסיכיות...

נו באמת, לשים קישור של הCIA בהודעה?! זאת מלכודת זאת? אתה רוצה שהם יעשו בשבילך את העבודה השחורה? גם הם לא ימצאו את הכתובת שלי
סקובי, בקשר לפסיכיות, אל תעלב, בגלל זה אני אוהב אותך...

subatoi

New member
זה באמת מפחיד להכנס לאתר כמו

של ה-CIA. אתה אף פעם לא יודע מה יעקב אחריך אח"כ... |פרנואיד| וזה שאני פסיכי אני יודע, זה לא חדש. לפחות מצאת סיבה

GoldenEye2015

New member
פרק טוב

אפילו שאין בו שום הופעה חדשה של אף אחד מהצוות.אני אוהב לראות את התככים הפוליטיים הפנימיים וגם את הדמות של הנשיא.יפה גם לראות פה את תשומת הלב לפרטים הקטנים-זה סוף עונה 7,כלומר עברו כמעט 8 שנים שאלה שתי קדנציות כך שהגיע הזמן לנשיא חדש והנה יש פרק עליו.

subatoi

New member
הייתי בטוח בהתחלה שהנשיא זה איזה

עשיית צחוק מבוש, כי הוא דומה לו (קצת), ועשו אותו בהתחלה כזה
. אבל אח"כ הוא נהיה קצת יותר שקול ורציני. נראה. חוצמזה שהשחקן ששיחק אותו ממש מוכר מכל מיני סדרות בטלויזיה. |רושם לעצמו להציץ ב-IMDB בקרוב|

GoldenEye2015

New member
ראית אותו ב-24 עכשיו

כלומר לא ממש עכשיו(
) אבל בזמן האחרון.הוא משחק בעונה הרביעית ,שמשודרת כרגע, את המזכיר הלר שנחטף.

nzkiwi

New member
אהבתי!! ../images/Emo6.gif

"אבל אח"כ הוא נהיה קצת יותר שקול ורציני"

subatoi

New member
שקול ורציני ביחס לתחילת הפרק!

לא ביחס לבוש! השתגעת? לומר דברים כאלה אחרי ששמתי לינק ל-CIA? ועוד אחרי שהנשיא בוש האב מופיע שם גם כן ברשימה של ראשי ה-CIA (מסתבר)? השתגעת?!

subatoi

New member
IMDB הזכיר לי, דה....

אבא של גארי הובסון מ"מהדורה מוקדמת", אחת מסדרות המד"ב הרך הטובות בהיסטוריה! מי היה מאמין שהוא יגיע להיות נשיא ארה"ב? |מתגעגע|

subatoi

New member
שולטת!!!

רק חבל שלא הרבה אנשים מודעים אליה, חבל שערוץ 1 התעלל בה בימים הרעים שלו, אפילו בפרקים האחרונים שלה
שודרה לא מזמן בערוץ 3, אגב. |מתגעגע|

למעלה