פרק 7X20 Inauguration - שרשרו!

Echelon

New member
מסקנות:

לקינסי קוראים בוב. אגב, זה היה פרק מבוא טוב לפרק הבא
. חוץ מזה, שאנחנו גם ראינו את וולסי בתור דמות יותר של "צדק", ולאו דווקא בתור איזה אחד שרוצה לראות את המונד וס"ג-1 נופלים כמו בפרק שעבר.

subatoi

New member
שני פרקים ברצף

מחוץ לבסיס (כמעט), זה כבר טראומה. אבל פרק בלי שום שחקן ראשי? רק המונד הציל את המצב בסוף. אין לי בעיה עם שוברי שגרה כאלה, פרקים חריגים, אבל... לא יודע. פרקי קונספירציות בממשל זה שוב תיקים באפלה כזה, זה לא ס"ג. מי צריך את הקונספירציות האלה? אבל היה יותר טוב מהפרק הראשון של היום. אני מניח שבסופו של דבר הפרק הזה יהיה טוב כי הוא יוצר געגועים לצוות, מה שיגדיל את האפקט של הפרק הבא והאחרון. אז אולי זה לטובה. לא ברור לאיזה צד הנשיא ינטה בסופו של דבר, אני מקווה שלצד "שלנו". קינסי אולי יעוף לנו סופסוף מהחיים (|מקוה|), וכולם יחזרו לעבודה שלהם. וחוצמזה, אני לא מבין למה בכלל הנושא עלה לדיון מחדש, אחרי ההתערבות של תור בזמנו. מישהו חושב שהוא שינה את דעתו? פרק בסדר, יותר טוב מהראשון, אבל פרק בלי החבר'ה שלנו, זה קשה, קשה.

kinspirit

New member
לי יש רק דבר אחד להגיד

אני שונאת את קינסי...שונאת, שונאת, שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושום דבר שיגידו לי יגרום לי לשנות את דעתי. שונאת!

Echelon

New member
השאלה היא

מי יותר קרציה, קינסי או מייבורן. למייבורן יש לי טיפה רגשות מעורבים, כי הוא לפעמים לפחות נחמד, אבל קינסי כזה תחמן. משום מה אבל בצפיה שניה בפרק, לא הרגשתי את אותו הכעס כמו פעם
. ושוב אני חייב לציין שהדמות של וולסי הפעם הייתה נפלאה.

Chelnak

New member
מייבורן הוא לא קרציה!

הוא אפילו די נחמד בסופו של דבר.
קינסי הוא ללא ספק הנבל המעצבן ביותר בתולדות סטארגייט. יותר מכל גואולד.

Chelnak

New member
../images/Emo13.gif *אנחת רווחה*

אחרי Resurrection, זה היה פרק ממש טוב, לדעתי. אפילו בלי להשוות ל-Resurrection זה פרק נהדר. אחד מפרקי הלקט הטובים בסדרה. בלי הרבה קטעי לקט, אלא עם עלילה. הפתיחה של כניסת הנשיא החדש לתפקיד ממש מצוינת. את הדמות של וולסי אהבתי במיוחד בפרק הזה: המבטים שלו ברגע שהוא מתחיל להבין לאן קינסי חותר, האומץ שלו לבוא אל יושב-ראש המטות המשולבים (או איך שלא מתרגמים את זה), אל המונד ואל הנשיא, ולעשות את הדבר הנכון בעיניו.

Echelon

New member
התרגום,

זה לא בערך כמו הרמטכ"ל שלנו? למרות שנראה לי שהיו לו רק 4 כוכבים ולא 5 על הכתף. בכל אופן אני מפרק לפרק מגלה שהתרגום של ערוץ 1 ממש אבל ממש גרוע. מה הקשר בין Rouge NID ל"פורקי עול בסוכנות הביון"? זה נשמע כמו התרגום של איזה ספר לתל אביב - כן כן, משם בא השם תל אביב כי זה "עיר חדשה ישנה". אני רק לא זוכר איך זה נכתב במקור בגרמנית.

Chelnak

New member
אלטנוילנד (כמו הספר של הרצל)

ובקשר לרמטכ"ל - עד כמה שידוע לי, הוא אכן מקביל לרמטכ"ל שלנו, אם כי בארצות-הברית הנשיא הוא למעשה גם הרמטכ"ל.

subatoi

New member
מי זה הרצל ?! ../images/Emo3.gif

הבחור במדים הוא הרמטכ"ל, הנשיא הוא המפקד העליון, והרמטכ"ל אומר לו את זה בפרק. הנשיא מחליט מעל הרמטכ"ל. כמו שלנו יש שר בטחון וראש ממשלה, רק שהם לא מוגדרים בתור "מפקד עליון". אבל הם עדיין יגידו לצבא מה לעשות (דה).

Tollan

New member
אכן הרמטכ"ל

לידע כללי - לא אמורים להיות לו חמישה כוכבים, רק ארבעה.

Echelon

New member
אתה בטוח?

4 כוכבים זה לא כמו אלופים אצלנו או משהו כזה? כאילו יש כמה כאלה לדעתי, ו-5 זה הרמטכ"ל.

Tollan

New member
כן

4 כוכבים בעיקרון זו הדרגה הכי גבוהה (גנרל) 5 כוכבים זה רק במקרה של מלחמה

לא שמעתי אף פעם על דבר כזה

אני מכיר שמפקד הכוחות המשולבים (JOIN CHIEF OF STAFF) או הרמט"ל בשפתנו הדלה, הוא 5 כוכבים שזה אגב דרגה מעל לרב אלוף אם נשווה לדרגות שלנו בכל אופן פרק טוב, כרגיל אמונד בעל כריזמה חזקה ואהבתי שהנשיא לא קנה את השטויות של קינסי

subatoi

New member
זה לא היה כזה ברור שהוא לא קנה את

השטויות של קינסי. לדעתי היה שם סוף חצי פתוח (מן הסתם ליצור מתח לפרק האחרון). וולסי שם לו את הדיסקט על השולחן. אני עוד ציפיתי שהוא יזרוק אותו לפח אחרי שוולסי יוצא. זה לא היה כזה ברור, לדעתי.

subatoi

New member
לא יודע כמה כוכבים צריכים להיות לו,

אבל זה אכן הרמטכ"ל, וככה זה גם תורגם. ומה הבעיה עם "פורקי עול בסוכנות הביון". ה-NID הסוררים? פורשי ה-NID? ה-NID הפראיים? הכל נשמע זוועה כי גם הכינוי באנגלית (לטעמי) נשמע זוועה.

Echelon

New member
כל מה שהצעת

מזכיר יותר את מה שהם באמת מאשר "פורקי עול". כאילו WTF IS פורקי עול? ומורדי הNID אפילו ישמע עוד יותר
. או סורחי הNID גם נשמע מגניב
.

subatoi

New member
פורקי עול זה מה שהם. אולי זה לא

ביטוי מוכר, בימינו, אולי זה כבר לא נשמע "טוב", אבל זה מה שהם. פורק עול=מורד. למיטב זכרוני. אני מסכים שהיה צריך להכניס את ה-NID לתרגום. יותר טוב מאשר "סוכנות הביון". כוללני מדי.

למעלה