פרק 68

ערן1987

New member
למה,אבל ל-מ-ה,בכל פעם שיש שלג

יש את המוסיקה המפגרת הזאת?!?

Houndour

New member
איזו יציאה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo79.gif

"למה אתה חייב להיות תמיד כזה חננה!" XDDDDDDDDDD ענק!

קרו קרא ליואה חננה!XD../images/Emo87.gif

"קסום קסמך." זה היה.. מוזאר.
"אני זה אני ואת זאת את." מה, באמת?~_~ המ, פרק נחמד.
סוף סוף הם גילו על אריאול.

OFIRB9

New member
השיר של העונה השלישית!? גאד!!!

השמיעו אותו!!!!!! וראו את יואה מחייך!!! גייייייייייייייייייייייייייי!!! סוף סוף גילו את המניאק! יש! איזה פרק טוב הולך להיות מחר אני בטוחה בזה! "אוי למה אתה צריך להיות כזה חננה?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכשסאקורה הייתה במיטה היא ממש נראתה כמו בן! וזה היה חמוד בטירוף איך זה הלך? "אני מבטיחה הבטחה..."???? ממש מוזר...

OFIRB9

New member
אבל מאוד חלש!

היום ראיתי את הפרק כמעט בלי קול כי סבא שלי ישן ושמעתי אותו!!! אתמול לא שמעתי

Luli M

New member
סוף סוף!!!

הם יודעים שאריול הוא קלאו ריד! באיזה מתח זה נגמר....... אוי בכיתי כל הפרק! איזה פרק מדהיםםםםםםםם

h p g i r l

New member
אההה!!!!!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

היו כמה יואה\קלאו טוב לא ממש אבל דיי ראו מה הוא מרגיש כלפי קלאו... היה פרק יפה ! שולט! אבל הסוף!!! אההההההההההה, וווא!!!! הם מנסים להרוג אותי? רוצה המשך! לא אין לי מראש את פרק 69?????? פרק יפה!!! אבל הסוף שלו, אררר... אה כן, איך קוראים לשיר שהיה בזמן שהיא הייתה עם קלאו בחצר לקראת הסוף? אבל קרו שיעשע אותי "למה אתה חייב תמיד להיות כזה חנה?" היה פרק טוב^^

Death Girl

New member
פרק טוב...

אהבתי שבסוף אריאול בא ואמר שבתקופת החיים שלו בעבר הוא נקרא קלאו ריד...איזו התרגשות...איזה מתח...! חחח....יואה הוא חננה...

ShuNka

New member
לאאא

סאקורה קרובה לסוף... זה יהיה פרק כזה עצובי :(( פרק יפה! אהבתי שקרו קרא ליואה חננה ^_^ ואת השיר שראו את כל הפרחימים ... ייאיי ^_^

פרק יפפפפפפפפהההה

מדהים מוכשר מקסים יפה Oo חננה?! בקיצור פרק יפה ! תילבושת מדהימה מצד סאקורה ! ובקשר לעונות יש לי סחרחורת כל רבע שנייה חילןף עונה ! ולמה אומרים מת ולא ניפטר?! טוב חננות קטנות ! חחחחח סתם !

Yosh Yosh

New member
חחחחחחחחחחחח!!!!

"למה אתה תמיד חייב להיות כזה חננה?" XDDDDDDDD קרע אותי! XD זה היה השיר השלישי? באמת? זה לא נשמע ככה... o.o כמה תהיות שעלו בראשי במהלך הפרק: 1) רבאק, אריאול הוא קופי הארי פוטר כזה שזה כבר ממש ממש מעצבן. 2) זה נורא הזכיר לי את אינויאשה- עץ גדול; חזרה לעבר; את זו את ואני זו אני (קיקיו וקאגומה). 3) אריאול מסכן. אני חושבת... תחשבו שנייה: הבן אדם חי את החיים של מישהו אחר
הוא בן אדם, לא? או שהוא סתם עוד יצירה של קלאו ריד? 4) המממ... אתה השיר הבטחה הזה בחיים לא שמעתי. 5) למה לעזאזל העבר נראה כמו ציור של ואן גוך? XD 6) "ליואה יש רגשות מיוחדים כלפי קלאו ריד". אני מצדיעה לדיבוב. באמת. האמריקקים בחיים לא היו משאירים את זה... וזהו, פרק חביב. גם פרק הבא נחמד. הפרק ביום ראשון הכי

ShuNka

New member
הה? 0.0 שיר חדש?

Platinum ?? פספסתי את ההתחלה בגלל פלייבקים מסריחים =\\

Leemon

New member
לא השמיעו היום שיר פתיחה חדש.

השמיעו רק את המנגינה של השיר השלישי (Platinum) במהלך הפרק. ולקראת סוף הפרק השמיעו שיר אחר (זה עם המילים) שאין לי מושג מהו.

S.Riddle

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה היה כזה מצחיק!! לקח לי שניה לקלוט מה הוא אמר ואז התפוצצתי פה מצחוק XD אממ, בקשר לארי... (ממתי אני קוראת לו ארי?! @_@)
הוא לא חי את החיים של קלו, יותר נכון לומר שיש לו את הזכרונות של קלו. כמו שהוא יגיד ליואה בעתיד, זה שיש לו את הזכרונות של קלו לא הופך אותו לקלו, כי קלו פשוט מת. בגלל זה במאנגה הוא גם עשה איזה משהו עם אבא של סאקו, אבל אין את זה באנימה אז לאמשנה.

למעלה