פרק 68

Yosh Yosh

New member
אז למה הוא צריך

לעשות את כל זה לסאקורה, הא? הוא לא קלאו ריד. זה התפקיד של קלאו ריד לדאוג לשליטה החדשה, לא?

limilu

New member
זה בגלל...

ואני חושבת שאני חושפת כאן ספוילר רציני (או אולי לא)... זה בגלל שאחרת סאקורה לא הייתה יכולה לשנות את קלפי הקלאו לקלפי סאקורה, אז הוא מעמיד בפניה מצבים שבהם היא צריכה לשנות את הקלפים כי הוא יודע שהיא תצליח, לפני שכל הקלפים הופכים לקלפים רגילים. כן, כרגע קראתי את זה במנגה. ננה במנגה...

S.Riddle

New member
לפי המאנגה... (ולפי מיטב זכרוני)

לאריאול, על אף שהוא לא קלו, יש את כל הזכרונות של קלו. הוא רוצה לחיות את החיים שלו אבל בגלל כל הזכרונות הוא לא יכול. לכן, כאשר סאקורה הפכה את כל הקלפים לקלפי סאקורה אז הקלפים הנותרים הפסיקו לחלוטין לשאוב ממנו כוח והפכו לקלפים של השליטה החדשה, וככה הוא גם סגר בחייו את החלק של הקלפים. בנוסף, במאנגה הוא מחלק את זכרונותיו בינו לבין אבא של סאקורה, שהוא החלק השני של התגלגלות הנשמות של קלו ריד, ככה שהוא כבר יותר אדם בפני עצמו מאשר אדם אחר. זה די מסובך o_o;;

ketty the sheep

New member
נכון! ../images/Emo2.gif

אריאול באמת נראה כמו הארי פוטר במיטב פאנארטי המאנגה שלו. רק חסרה צלקת. חשבתי שאני היחידה שזה נראה לה ככה.

פרק חביב...P:

אבל לא ממש מעולה... פתאום קפץ לי משהו לראש...אם סאיורן קרוב לקלאו ריד, זה בעצם אומר שהוא...קרוב..ל...אריאול?

Houndour

New member
לאאאא ../images/Emo79.gif

אריאול הוא לא קלואו ריד. קלואו ריד הוא לא אריאול. הם גם לא קרובי משפחה. מסקנה? שאורן לא קרוב רחוק של אריאול ^_______^

h p g i r l

New member
לא בגלל ש../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אריאול הוא גילגול של קלאו, זה לא אומר שהם קרובי משפחה, יש להם אותה נשמה פשוט....

enjye

New member
מחר!!!!!!!!!!!!!!!! ספוילר

מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! המחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! מחר!!!! כן! כן! זה מחר וכל הכיתה שלי התמלאה בצרחות שלי ושל החברות שלי אפילו חברה שלי תבוא במיוחד אני מתכננת להכין משהו מיוחד אולי להכין פופקורן לסגור את האור ולראות בקול חזק (בחדר שלי כמובן) ואז לראות את כל הסירטונים שלי (איזה 10...)

OFIRB9

New member
הו כן מחר! ../images/Emo58.gif

מיד התרגשתי מהתילבושת שהיא לבשה! בדיוק התילבושת מהסרטון שלי שרואים בו את הקטע של "אני...מחבב אותך סאקורה!" (זה מה שהוא יגיד על בטוח) כיף לך הכיתה שלך לא צוחקת עלייך בגלל מה שאת רואה ;-;

limilu

New member
כע ואריאול הוא

אבא של סאקורה. מוהאהאהאהאא! אני מפזרת פה ספוילרים למנגה בקצב... צק צק צק, לימור. תשמרי את זה לתרגום. אבל אני אגיע עוד מלא זמן לשם! ארררררג, תפסיקו לריב! אה! *רצה במעגלים* למה הוא לא אומר לה שהוא אוהב אותה במנגה?! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. בום.

S.Riddle

New member
ליואה יש רגשות מיוחדים כלפי קלו.../images/Emo13.gif

זה כל מה שהייתי צריכה בפרק, באמת ^_^ הממממממממממ.... אריאול סאקס... אבל אני חייבת לתת לו קרדיט, מכל הרשעים בסדרות האנימה, הוא אחד מאלה עם כניסות הכי אלגנטיות! לצד סיישירו אני חייבת לציין ש, יש לו עתיד
(ככה זה עם דמויות של קלאמפ, מסתמא)

Luli M

New member
חחחח אני שונאת את אריאול

אגב, חח ראיתי את לירון (המדובב שלו) שלשום

S.Riddle

New member
ובקשר לשיר... איזה שיר מהמם!

הוא כל כך עשה לי נוסטלגיה! הפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה הייתה לפני ככמעט חמש שנים, ולצערי התחלתי לראות את סאקורה רק מפרק 66, בתורכית כמובן, ככה שזה היה בערך הפרק השלישי שראיתי של סאקורה. כל הפרק היה מדובב לתורכית אבל את כל השירים הם השאירו אותו הדבר, והשיר הזה היה פשוט... כל כך יפה! אז עכשיו כששמעתי אותו בעברית נזכרתי פתאום בתקופה של לפני חמש שנים... זכרונות *_*

S.Riddle

New member
Mienai Chizu של ANZA.

(ANZA היא גם המבצעת של Tobira wo Akete, שיר הפתיחה השני, בנוסף).

Leemon

New member
פרק חמוד... XD

הקטע בהתחלה שקרו התכסה בשלג היה מצחיק... XD לא הבנתי למה היא לא השתמשה בקלף האש. אולי רק כדי לשנות קלף חדש לקלף סאקורה... יואה חננה?! XDD ראיתם איך סאקורה ולי נשבעו עם האצבעות שלהם ליד העץ? X_X זה מראה שהם עדיין רק ילדים קטנים בכיתה ה'...
איזה שיר זה היה שהשמיעו בסוף? ומי שרה אותו? הבגד שסאקורה לבשה היום היה דומה לבגד שהיא לבשה בסוף העונה השניה (כשיואה נתן את פסק הדין האחרון). קרו: "האביב כבר הגיע, אבל עץ הדובדבן הזה עדיין לא פורח. מוזר." יואה: "הוא יפרח עוד מעט." קרו: "מתי זה עוד מעט?" יואה: "עוד מעט." קרו: "מה שתגיד..." יואה כזה מצחיק! XDDD

למעלה