פרק 68

כמה דברים...

בקשר לפליטה של קרו שיואה חננה, אני רוצה שתבינו משהו. זה רק אני, או שסיאורן לי חנון בטירוף?!!! וזאתי שאמרה שאריול דומה להארי פוטר... את צודקת בקשר למראה, אך בתכונות הם לא דומים כלל. נראה לי שבתכונות, סיאורן לי דומה להארי, חלקית. בחלק השני הוא דומה להרמיוני גריינג'ר. מצורף ציוחר של הארי פוטר שבו יש לו בטעות שיער כחול, כדי שיהיה אפשר לראות את הדמיון בינו לבין אריול.

h p g i r l

New member
ארררר!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

שאורן חנון?????? שאורן? שאורן שלי חנון???? דומה להארי???!?!? אין לך מושג עם מי הסתבכת עכשיו!!!!!!

ShuNka

New member
שאורן לא חנון ../images/Emo10.gif

וגם הארי לא.. אז מה הקשר?

תשמעו,

חנון זו לא קללה בכלל, זה סתם אחד שמתנהג קצת מוזר.
ועל זה שסיאורן חמוד אסור להיתווכח, היתכוונתי שהתנהגות שלו מוזרה, זה הכל. חס וחלילה לא רציתי לקלל אותו!!!! שאני אקלל אותו?! פחח הצחקתם אותי... וחוץ מזה, כמה שהוא חנון, אני עדיין אוהבת אותו מאוד...
אז אתן יכולות להירגע...

h p g i r l

New member
כן חנון זו לא קללה אבל../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

ובל חנון לא שווה משהו מוזר... זה אומר משהו שמקבל ציוניםם מעולים בהכל משקיע המון בלימודים זה שכולם מציקים לו וכד'... זה לא שאורן!!!! ממתי שאורן חורש ומעולה בלימודים???

לא כל חנון הוא מחונן

הוא חנון, מכיוון שהוא רגוע, ולא מדבר הרבה, ואין לו כל כך הרבה חברים... והוא מתנהג קצת מוזר תעזבו.... נעבור נושא

ShuNka

New member
חחח מסכנה

כולם מתנפלים עליה.. היית צריכה לצפות לזה אם את אומרת משו שנשמע קצת רע על שאורן (שלא תבינו לא נכון, גם אוהבת אותו)

ayeletkl 5

New member
כההה, שאורן המאמי.

אבל אריאול באמת דומה להארי פוטר. והארי פוטר כן חנון.

כולם כבר אמרו מה שרציתי לומר

אז פשוט אצטט "למה אתה חייב להיות תמיד כזה חננה!" XDDDDDDDDDD ושיר העונה השלישית ענק!

למעלה