פרק 57

haunter

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif

היא תקרא לו סיוראן, יאי! מזל שמיילין לא היתה בסביבה כדי לראות את כל זה
רק, קיוויתי שחוץ ממעשיהם של סאקורה ולי במעלית, יקרה גם משהו בין טומויו ואריאול שנתקעו לבד בחוץ

דוליז 666

New member
איזה, פרק, מדהים ...

הפרק הכי מדהים שראיתי אי-פעם ... שיווווווווו .......

נכון נכון נכון ^-^

וווואאאאאאיייייייייי אני חולה על לי ! אגב יש לי חברה שקוראים לה לי -קי 0.0 מוזר ..

דוליז 666

New member
איך הוא צעק ...

ססססססאאאאאאקקקקקקווווווררררררהההההה ..............................

Yuske

New member
לי-קון מאוהב בסאקורה!!!! הי הי הי^^

אוקי תגובות: האפקטים של האנימות ממש אבל ממש הגזימו בפרק הזה....העלה הזה כל פעם שלי נזכר בדברים בהתחלה. רואים את לי כל רגע נופל למיטתו עוד דברי אנימה אקראיים....נכון בשיר? אז מה היה הקטע הזה שעשו קליפ חתונה לסאקורה ולי? דובון מרקד וורוד רוקד עם סאקורה?!?!? ועוד 3 מאלהO_O_O_O_O?!?!?!?? "אפשר לקרוא לך סיאורן?" משום מה יש לי הרגשה שבפרק הבא סאקורה תבוא עם צמות כמו של סיילור-מון (ומיילין) ותעקוב אחריו לכל מקום ותקפוץ עליו וכל שאר הדברים שמיילין עשתה ללי כשהיא ביקרה שם^___________^ ועכשיו, אריאול? הוא רצה שהם ייתקעו כדיי שלי וסאקורה יהיו ביחד?? פרק חביב.

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ועכשיו כשנרגענו ^^;;

*-* פרק יפה *___________________________* רק חבל שלא דיבבו את השיר של שאורן =\ (התאפסתי מלקוות שהם ישימו את הגרסא היפאנית עם כתוביות PPP=) אבל בכללי זה היה יאפה *-* (רק ששוב העניין עם ההערצה נתקע לי בגרון X__X) *חוזרת לשמוע את מורנינג גרייס יחד עם עוד מישו חסוי*

Luli M

New member
אני כ"כ שונאת את אריול! גרר ../images/Emo67.gif

אבל ליייייייי איזה מתוקקקק אפשר לקרוא לך סיורן? *-* איזה יפה היה השיררר ^_^

Vegeta fanatic

New member
לבאפריקס שבינכם...

רק לי ההתחבטויות של שאיורן בתחילת הפרק הזכירו נורא את ספייק?
איזה חמוד יוקיטו עם העוגיותתתתתת~~~ *___*

דוליז 666

New member
אני פשוט נהנת ...

לקרוא את ההודעות שלכם, הם מדהימות ולעיניין... איזה יופי ... להביע דעה זה דבר נפלא, להביע מה אתה חושב (בלי הגזמות...) אתם פשוט פורום נפלא אם אנשים לעיניין ...

דוליז 666

New member
אני באמת פשוט נהנת ...

הפורום הזה עם הוא ממש אחלה ולעיניין ... אני פה מהדף הרביעי או החמישי ואני נהנת מכל רגע ... אני מגיעה לאתר ישר אחרי ביה''ס ... תודה לכם ...

lazy Gi®l

New member
פרק נחמד!

אבל הם ממש הרסו את השיר!! בשיר אמרו "אני מושלמת ואתה רוצה אותי" או משהו כזה!! וואט דה פאק?!?! ביפנית הוא כזה יפה!! ..
חלק מהמילים כי יש לי את הסרטון אז העתקתי
: זה לא יכול להימשך לנצח.. הסתכלתי בשמיים הכחולים, צמר עדין עבר לידי, עליתי על הגבעה הפנים הרצינות הרגילות שלי הביטו ממרחק.. מה קרה לגאווה שלי? אני לא יכול להתעלם ממנה.. זה כל כך מוזר.. אני רק רואה בבהירות מכאן. זה נראה כאילו משהו גדול מגיע מעבר לפינה.. אני לא יכול להתעלם מהרגשות.. זה כל כך מוזר.. ליבי הולם כמו בחלום, זה נראה כאילו בכל יום, רגשותיי חזקים יותר... חח עזבו
אבל בקיצר השיר ביפנית הרבה יותר יפה!

למעלה