פרק 57

Luli M

New member
האבה מעבר לפינה P:

גם היפנים מושפעים מהטלנובלות?! P:

איזה פרק!!! איזה פרק!!!! *____*

פרק מושלם!! השיר ממש חמוד!! זו פעם ראשונה שאני שומעת אותו, כי פספסתי את הפרק שבו שמעו אותו בפעם הראשונה.. לי היה כ"כ מתוק! *-* עדיין לא התרגלתי לקול הזה שלו.. לא יודעת למה ^^'' סאקורה הייתה כזאת מאמי!! ^_^ הטלפון של לי חמוד! יש שם קרו O.O' הקטע עם העלים היה מתיש.. הם חזרו על זה שוב ושוב ושוב @.@'' אבל זה עדיין היה יפה.. היה חסר לי טויההה =[ יוקיטו היה ממש מתוק בקטע עם העוגיות!! ^__^ לי ממש יפה כשהוא מחייך! =] אריאול עיצבן אותי, אבל פחות... הוא רצה שלי יבין באמת מה הוא מרגיש כלפי סאקורה *__* הוא כ"כ בעד סאקורה\לי XD יש לאריאול ולטומויו פנים די דומות @.@'' או שזה היה רק היום בפרק?.. ושניהם הלכו כזה ברוגע XD חחח.. טומויו פשוט מושלמת! כרגיל ^^''

star_female

New member
*___*

איזה פרק מושלם!! מההתחלה ועד הסוף... פשוט נהדר *.* אין הרבה יותר מדי מה להגיד עליו חוץ מציטוטים, אז... "מה קורה איתי... למה אני חושב עליה כל הזמן..." "לזהות אדם שאני אוהב ולא מעריץ..." (הם עדיין ממשיכים עם הקטע של מעריץ, הא?) מגניב, ריקה לומדת בלט ^_^ XDD יש לטומויו צחוק הוקוטו "אוהוהוהו" "סאקורה ממש חמודה, נכון?" "מה? אה.. א.א..אני לא באמת.. א..מה שאני מתכוון..." *בורח* איזה חמוד!! אוו, יוקי רצה לאפות לטויה עוגיות! (וגם לסאקורה אבל למי אכפת ^^; ) הוא יהיה אישה ממש טובה... ^^;; השיחה של יוקי ולי - *___* אווו!! איזה מתוק!! (אני מתה על המוזיקת רקע הזאת עם הפסנתר...) "מה, אני באמת מחבב אותה? ... כנראה שכן." היטוריג'ימה שולט, אבל חבל שהם לא דובבו את השיר של לי
למרות שהיה נורא מוזר לשמוע בן שר את זה... (גם חשבתי שזה מוזר ששמים את השיר הזה בפרק על לי-קון לפני שידעתי שזה אמור להיות "קי ני נארו אייטסו") אני ממש אוהבת כשהם צובעים בסגנון של המנגה... *_* עד כמה שאני שונאת שאריאול מתעלל בהם... הוא נעל אותם ביחד במעלית!! D:D: אוו!!! לי הבעיר בשבילה אש *-* "מישהו יבוא לעזור לנו בקרוב, אז אל תבכי, טוב?" XD יוקי לבש חולצה ורודה בארוחת ערב הזאת (וטויה כל הזמן בהה בו *-* גם סאקורה, אבל היא היתה עם פה פעור מהכמות שהוא אוכל...) (איזה בחורה יוקי!!) "את קיבלת את העוגיות האלה... את צריכה לאכול אותן, סאקורה." >.> הם יכלו לפחות בפרק *הזה* שהוא לא יקרא לה בשם הפרטי... סאקורה: "יופי, אנחנו זזים!" (אה, כן, אבל לא לכיוון הנכון...) *-* הוא חיבק אותה!! (חבל שהיא לא חיבקה בחזרה...) "אז תגיד, אולי אני יכולה לקרוא לך סאיורן?" *נמסה* פרק מושלם.

17סיסי

New member
ביפנית זה יותר יפה...../images/Emo3.gif

אני ממש ממש אהבתי את הפרק ביפנית ובעברית הם שיגעו אותי: השיר לר היה יפה בכלל.. והוא היה אמור להגיד... "יכול להיות שאני אוהב אותה?" לא "מחבב אותה" מה זה מחבב אותה??????? אוף הם עיצבנו אותי...אבל כמובן הפרק היה מקסים וזה רק צעד אחד לקראת אהבתם הגדולה...
(מחכה כבר לפרק 69)...

star_female

New member
suki יכול להיות גם אוהב וגם מחבב

זה בגלל שהיפנים כל כך מנומסים ומאופקים, הם בקושי אומרים "אני אוהב אותך" (aishiteru), אלא יותר מחבב (suki), אז זה יכול להתפרש ב-2 המשמעויות.

S.Riddle

New member
אבוי למיתרי הקול שלי!

כל הצלילים הפאנגרליים שהוצאתי במהלך הפרק הזה עשו לי כאב גרון ;; OMG שאורן\סאקורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהם. אוו, זה היה טוב ^_^ כל כך חבל שלא שמו את קי ני נארו אייטסו! זה כזה שיר מקסים והרבה יותר מתאים לשאורן....
(למרות שמיכל רשף כפיצוי זה דבר נהדר) כשהם אמרו שם "הזמנו את יוקיטו לארוחת הערב" אני נשבעת ששמעתי אותה אומרת "הזמנו את יוקיטו _להיות_ ארוחת הערב" o_O; (טויה: *snickersnicker*) מוזות משתוללות >.> <.< הו, יוקי יהיה כזו כלה טובה יום אחד..! *פלאשבקים מטורפים לטוקיו באבילון* *-* היאקוראתלוסאיורןהיאקוראתלוסאיורןהיאקוראתלוסאיורן!!! כמעט ציפיתי ממנו להגיד "The name's SYAORAN, bitch!" אבלאבל, הוא לא :x אריאול כל כך טיפש. אלוהים. והקטע הכי מצחיק הוא, שסאקורה עדיין בכלל לא קולטת שללי יש רגשות כלפיה. או להפך. ועדיין יש את כל השיפיות המקסימה הזאת.... *sigh* אוף, מי היה מאמין שאני אתרגש כל כך בשביל זוג סטרייטי. העולם מגיע אל סופו..! מווהאהא. אהם. >> << >> נו טוב, היום בפרק אמור להיות לי פיצוי סלאשי :>

S.Riddle

New member
במידה והוא לא יצונזר, כמובן ../images/Emo3.gif

אני אשמח להביא תמונות אם כן, לפחות ^_^

למעלה