*___*
איזה פרק מושלם!! מההתחלה ועד הסוף... פשוט נהדר *.* אין הרבה יותר מדי מה להגיד עליו חוץ מציטוטים, אז... "מה קורה איתי... למה אני חושב עליה כל הזמן..." "לזהות אדם שאני אוהב ולא מעריץ..." (הם עדיין ממשיכים עם הקטע של מעריץ, הא?) מגניב, ריקה לומדת בלט ^_^ XDD יש לטומויו צחוק הוקוטו "אוהוהוהו" "סאקורה ממש חמודה, נכון?" "מה? אה.. א.א..אני לא באמת.. א..מה שאני מתכוון..." *בורח* איזה חמוד!! אוו, יוקי רצה לאפות לטויה עוגיות! (וגם לסאקורה אבל למי אכפת ^^; ) הוא יהיה אישה ממש טובה... ^^;; השיחה של יוקי ולי - *___* אווו!! איזה מתוק!! (אני מתה על המוזיקת רקע הזאת עם הפסנתר...) "מה, אני באמת מחבב אותה? ... כנראה שכן." היטוריג'ימה שולט, אבל חבל שהם לא דובבו את השיר של לי
למרות שהיה נורא מוזר לשמוע בן שר את זה... (גם חשבתי שזה מוזר ששמים את השיר הזה בפרק על לי-קון לפני שידעתי שזה אמור להיות "קי ני נארו אייטסו") אני ממש אוהבת כשהם צובעים בסגנון של המנגה... *_* עד כמה שאני שונאת שאריאול מתעלל בהם... הוא נעל אותם ביחד במעלית!! D

: אוו!!! לי הבעיר בשבילה אש *-* "מישהו יבוא לעזור לנו בקרוב, אז אל תבכי, טוב?" XD יוקי לבש חולצה ורודה בארוחת ערב הזאת (וטויה כל הזמן בהה בו *-* גם סאקורה, אבל היא היתה עם פה פעור מהכמות שהוא אוכל...) (איזה בחורה יוקי!!) "את קיבלת את העוגיות האלה... את צריכה לאכול אותן, סאקורה." >.> הם יכלו לפחות בפרק *הזה* שהוא לא יקרא לה בשם הפרטי... סאקורה: "יופי, אנחנו זזים!" (אה, כן, אבל לא לכיוון הנכון...) *-* הוא חיבק אותה!! (חבל שהיא לא חיבקה בחזרה...) "אז תגיד, אולי אני יכולה לקרוא לך סאיורן?" *נמסה* פרק מושלם.